SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Sağlıklı ömür için koş

Sağlıklı hayat için koşEker, spora verdiği takviyelerle spor sevgisini ve uygunlukları büyütüyor. Eker Süt Eserleri, 2014 yılından bu yana Bursa …

Sağlıklı ömür için koş
Akacan The Mall
27.11.2022 09:37
0
A+
A-

Sağlıklı hayat için koş
Eker, spora verdiği takviyelerle spor sevgisini ve uygunlukları büyütüyor. Eker Süt Eserleri, 2014 yılından bu yana Bursa’da düzenlediği ‘Eker I Run Koşusu’ ile sporseverlere ‘Sağlıklı ömür için koş’ davetinde bulunuyor. Spor sevgisini çoğaltan ve iştirakçileri güzellik yapmaya teşvik eden ‘Eker I Run’ın bu yılki yarışına rekor sayıda 3 bin 9 koşucu katıldı.

Sporun birleştirici gücüne yatırım yaparak gaye kitlesinin hayatında daha fazla yer almak isteyen kuruluşların sayısı günden güne artarken, Eker Süt Eserleri bu alana öncülük yapan markalardan biri olarak dikkat çekiyor. Süt ve süt eserleri dalının en beğenilen markalarından biri olan Eker, spor odaklı toplumsal sorumluluk çalışmaları ve ödüllü projeleriyle yeterli marka olma taahhüdünü gerçekleştiriyor. Eker, 2014 yılından bu yana düzenlediği ‘Eker I Run Koşusu’ ile sporseverlere “Sağlıklı hayat için koş” davetinde bulunuyor. Spor sevgisini çoğaltan ve iştirakçileri düzgünlük yapmaya teşvik eden ‘Eker I Run Koşusu’ bu yıl 9. kere yapıldı. “Ritmini Yakala” mottosuyla 2 Ekim 2022’de Bursa’da düzenlenen ‘9. Eker I Run’, evvelki yıllara nazaran rekor sayıda 3 bin 9 iştirakçiyi bir ortaya getirdi.

7’DEN 70’E HER YAŞTAN SPORSEVERE AÇIK

Akacan The Mall

7’den 70’e her yaştan iştirakçiyle gerçekleşen ‘Eker I Run’a; profesyonel koşucuların yanı sıra koşu sporuna ilgi duyan herkes katılabiliyor. Profesyonel koşucuların yanında, birinci sefer koşacak olanlar da Eker I Run’da kendilerine uygun parkurlar bulabiliyor. Eker I Run’ kapsamında; 42K Maratonu, 15K, 5K yarışlarının yanı sıra Minik Adımlar Koşusu, Özel Atletler Koşusu ve Paten Yarışı yapılıyor. Eker I Run’a markaların ve kurumların, kurumsal ekipleri da katılıyor.

‘ADIM ADIM’ iLE YARDIMSEVERLiK KOŞUSU DÜZENLİYOR

Sporun dinamizmi ile birlikte eğlenceyi, heyecanı, yeterliliği ve coşkuyu birebir platformda buluşturan Eker I Run’ bir şenlik havasında geçiyor. Eker I Run’ın içerisinde çok değerli bir yere sahip olan Yardımseverlik Koşusu’nun yarattığı yeterlilik tertipli formda büyümeye devam ediyor. Eker, Yardımseverlik Koşusu için 85 bini aşkın gönüllüsü ve 100’den fazla STK’nın içinde olduğu Türkiye’nin en büyük yardım platformlarından biri olan Adım Adım ile iş birliği yapıyor. Bu yıl 700’ün üzerinde istekli koşucunun eforuyla 18’i Adım Adım bünyesinde olmak üzere toplam 19 STK için toplanan bağış ölçüsü 1 milyon TL’yi geçti. Bu sonuçla 9. Eker I Run, 1.000’den fazla canlının hayatı için paha yaratmış oldu.

TAYK-EKER OLYMPOS REGATTA YELKEN YARIŞININ ANA SPONSORU

Sporsever bir şirket olan Eker, yelken sporuna önemli manada takviye veriyor. Eker, yelken sporunun sevilmesi ve yaygınlaşması maksadıyla düzenlenen TAYK-Eker Olympos Regatta yarışına 10 yıldır ana sponsorluk takviyesi veriyor. İstanbul-Tirilye çizgisinde 3 gün süren, ortalama her sene 35 yelkenli ve 300 yelkencinin katıldığı yarış, Marmara Denizi’ni rengârenk yelkenlerle süsleyerek izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Eker, tertibin ana destekçisi olmakla birlikte “Eker Sailing Team” isimli yelken ekibiyle yarışlarda kıymetli dereceler elde ediyor.

GÖNÜLLERE VE AKILLARA HiTAP EDEN BiR MARKA OLACAĞIZ

Eker Süt Eserleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, spora verdikleri takviyenin gayesini ve gayelerini şöyle anlattı: “Marka özümüzde, ‘İyi ki Var’ mottosu bulunuyor. Bu telaffuz altında tasarladığımız yeterlilik ekosistemimizde; ‘İyi Üretim’, ‘İyi Ürün’, ‘İyi Yönetim’ ve ‘İyi Marka’ olmak başlıkları yer alıyor. Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda işimizi uygun yapmakla birlikte, topluma yarar sağlayarak fark yaratmaya çalışıyoruz. Lezzetli, kaliteli ve yenilikçi eserlerimizle üretimdeki uzmanlığımızı ortaya koyarken, spor etkinliklerimiz sayesinde içinde yaşadığımız toplumla bütünleşme fırsatı yakalıyoruz. Eker I Run’ın binlerce kişiyi bir ortaya getirerek nasıl büyük bir coşku yarattığını görmek, Olympos Regatta YELKEN yarışında apayrı bir tecrübeye tanıklık etmek gerçek işlere imza attığımızı bize hissettiriyor. Spor sevgisini paylaşmak hem bize hem de insanlara çok güzel geliyor.”

Akacan The Mall
ETİKETLER: , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.