SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Zelzele bölgesindeki çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Volkan Demirel, yaşadıklarını birinci defa anlattı: Yeterliyim diyemiyorum, berbatım desem utanıyorum | Teklifler aldım ancak Hatay’ı bırakamam

Hatayspor Teknik Yöneticisi Volkan Demirel 2.5 ay ortadan sonra birinci kere konuştu. Depreme şahsen şahit olan, Hatay’daki çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Volkan Demirel yaşadıklarını Hürriyet’e anlattı. Hatay’a dayanak olmaya devam edeceğini söyleyen Volkan Demirel, “Haftada en az 1-2 defa Hatay’a gelip dayanak olmaya, insanlara umut olmaya çalışıyorum. Benim geride kalan 2.5 ayda en zorlandığım soru ‘Nasılsın?’ sorusu oldu. ‘İyiyim’ desem diyemiyorum, ‘kötüyüm’ desem utanıyorum. İnsanlara nasıl karşılık vereceğimi bilemiyorum. İnsanların acıları var diye çok fazla göz önünde bulunmak, fazla konuşmak istemedim, onların ne yaşadığını, burada neler hissettiğini çok âlâ biliyorum ve onlarla bir arada ben de bu acıları yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum.” dedi.

Zelzele bölgesindeki çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Volkan Demirel, yaşadıklarını birinci defa anlattı: Yeterliyim diyemiyorum, berbatım desem utanıyorum | Teklifler aldım ancak Hatay’ı bırakamam
Akacan The Mall
27.04.2023 08:07
0
A+
A-

Deprem bölgesindeki çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Volkan Demirel, yaşadıklarını birinci sefer anlattı: Düzgünüm diyemiyorum, berbatım desem utanıyorum | Teklifler aldım fakat Hatay’ı bırakamam
Hatayspor Teknik Yöneticisi Volkan Demirel 2.5 ay ortadan sonra birinci sefer konuştu. Depreme şahsen şahit olan, Hatay’daki çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Volkan Demirel yaşadıklarını Hürriyet’e anlattı. Hatay’a dayanak olmaya devam edeceğini söyleyen Volkan Demirel, “Haftada en az 1-2 kez Hatay’a gelip dayanak olmaya, insanlara umut olmaya çalışıyorum. Benim geride kalan 2.5 ayda en zorlandığım soru ‘Nasılsın?’ sorusu oldu. ‘İyiyim’ desem diyemiyorum, ‘kötüyüm’ desem utanıyorum. İnsanlara nasıl karşılık vereceğimi bilemiyorum. İnsanların acıları var diye çok fazla göz önünde bulunmak, fazla konuşmak istemedim, onların ne yaşadığını, burada neler hissettiğini çok düzgün biliyorum ve onlarla birlikte ben de bu acıları yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum.” dedi.

Bütün ülkeyi yasa boğan zelzele felaketinde, üstlendiği faal rolle hafızalara kazınan, bölgede gösterdiği gayretlerle ikonik bir kahramana dönüşen Hatayspor Teknik Yöneticisi Volkan Demirel, birinci sefer yüreğini açtı.

Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın buruk geçtiğini belirterek kelamlarına başlayan Volkan Demirel “Yaşadığımız sıradan bir zelzele değildi, gerçek bir felaketti.

Akacan The Mall

Bütün Türkiye üzüldü, gerisinde hiçbir vakit silinmeyecek izler, unutulmayacak acılar bıraktı” değerlendirmesinde bulundu.

GERİ KALAN SÜREÇTE BENİ EN ÇOK ZORLAYAN SORU ‘NASILSIN?’ OLDU

Başarılı teknik adam geride kalan süreçte yaşadıkları ile ilgili şunları söyledi: “Benim geride kalan 2.5 ayda en zorlandığım soru ‘Nasılsın?’ sorusu oldu.

‘İyiyim’ desem diyemiyorum, ‘kötüyüm’ desem utanıyorum. İnsanlara nasıl yanıt vereceğimi bilemiyorum. Benim size yaptığım bu röportaj birinci röportajım olacak. İnsanların acıları var diye çok fazla göz önünde bulunmak, fazla konuşmak istemedim, onların neler yaşadığını, burada neler hissettiğini çok âlâ biliyorum ve onlarla birlikte ben de bu acıları yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum.”

ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ, SIK SIK GELİP DAYANAK OLMAYA ÇALIŞIYORUM

Deprem sonrası bölge olarak sıkıntı bir süreçten geçtiklerini vurgulayan Volkan Demirel, “Ama hayat devam ediyor, ben de bu hayatın devam etmesine yardım etmek için sık sık buraya gelmeye çalışıyorum, haftada en az bir iki kez, buraya geliyor ve insanların gereksinimlerine dayanak vermeye çalışıyorum. Zira buradaki beşerler bizleri görünce keyifli oluyorlar. Onlara umut olmaya çalışıyorum ve elimden geldiği kadar da daima geleceğim ve birlikte olacağız” sözlerini kullandı.

HATAYSPOR ANKA KUŞU Üzere KÜLLERiNDEN DOĞACAK

Yeni dönemde maçları oynamak için Akhisar yahut Mersin’i tercih edeceklerini belirten Demirel kelamlarını şöyle sürdürdü: “Saha ve tertip koşullarını halledersek inşallah uygun olan iki yerden birinde Hatayspor’u tekrardan ayağa kaldırmaya çalışacağım.

UYGUN OLURSA MAÇLARI MERSiN’DE OYNAYABiLiRiZ 

Bu ınsanların sevgisine layık olmaya çalışacağım. Birinci gündem beri yanımızda olan Spor Bakanımıza, TFF Liderimize. Akhisarspor Kulübü Liderine, Mersin Belediye Liderine çok teşekkür ediyorum. Sahiden dayanakları bizleri çok yüceltti, kıymet verdi.

Umuyorum ki kurallar oluşunca iki kentten birinde Hatayspor olarak çabamıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Maçları Mersin’de oynamayı daha çok istiyoruz. Zira 400 bin Hataylı sarsıntı sonrası Mersin”e göç etti. Hem orada yaşayan Hataylılar hem de Hatay’a 2.5 saatlik ara olması nedeniyle kurallar uygun olursa Mersin’de maçlarımızı oynamayı daha çok istiyoruz. Lakin Akhisar da sağ olsun bizlere tesislerinin ve statlarının kapılarını açtı. Onlara ben buradan teşekkür ediyorum. Nitekim takviyelerini çok hissettik.

HERKES KULÜBÜ AYAĞA KALDIRMAYA ÇALIŞIYOR

Herkes Hatayspor’u ayağa kaldırmak için çalışıyor. Ben de elimden geldiğince Hatayspor’u en yeterli halde hazırlayacağım ve el birliğiyle 2023-24 döneminde Zümrüdüanka Kuşu üzere hayata döndüreceğiz, küllerimizden yine doğacağız.”

TEKLiFLER ALDIM LAKİN HATAY’I BIRAKAMAM

Bir yandan da Hatayspor’u yeni döneme hazırlamaya çalışan Demirel “Bu periyotta Çeşitli kulüplerden transfer teklifleri geldi lakin ben Hatayspor’u bırakmak istemiyorum. Bu insanların bana olan sevgisini gördünüz, bu sevgi ile bizde gelecek dönemin hazırlıklarını şimdiden yapmaya başladık. Seneye inşallah Hataysporumuz’u ayağa kaldıracağız” dedi.

KIZLARI YADE VE YEDA BABALARININ MESKENDEN AYRILMASINI iSTEMiYOR

Volkan Demirel’in zelzele travmasını şimdi atlatamayan kızlarının babalarını Hatay’a yollamadığını anlatan kulüp lideri Aydın Toksöz, “Ancak Volkan üstlendiği misyon gereği kendisini gitmek zorunda hissediyor. Kızlarını rahatlatmak için, öbür kente gittiğini söyleyerek konuttan çıkabiliyor” dedi.

ŞiMDiDEN2-3 FUTBOLCU iLE MUTABAKAT SAĞLADIK

“YURT dışında izlediğim, beğendiğim futbolcularla teğe bir görüşmeler yapıyorum. Daha evvel çalışırken yalnızca görüntülerini izliyordum, artık hem manzaralarını izliyorum ve tespit ettiğimiz oyuncuların maçlarını gidip yerinde izleme, kendileriye görüşme fırsatım oluyor. Hatay’ın durumunu anlatıyorum. Sağ olsun nitekim oradaki oyuncular da Hatay’ın durumunu bilmelerine karşın benim söylediklerimle bir arada bana inanıp buraya gelmeyi tercih ediyorlar. Şimdiden 2-3 oyuncuyla anlaştık üzere.

EN AZ 10-12 OYUNCU TRANSFERi YAPILACAK

Şu anda takımımızda ayrılan oyuncularımız oldu. Mevcut takımda 15-16 futbolcumuz var, en az 10-12 transfer yaparak Hatayspor’u yeni döneme hazırlayacağız. Kiralık oynayanlar geri dönecek ancak bonservisiyle verdiğimiz oyuncuları döndürmek sıkıntı.

Maliyeti olmadan yeni bir grup kurmaya çalışıyoruz, Diğer kadrolarda kiralık oynayan oyuncularımla konuşuyorum. Onların bütün performans bilgilerini, kendilerinden moral ve motivasyon bilgilerini alıyorum. İnşallah onlarla en yeterli formda hazırlanarak Hatayspor’u dediğim üzere Ankakuşu üzere hayata döndüreceğiz.”

BiRBiRiMiZi KIRMAYALIM

Volkan Demirel, Samandağ’daki konuşmasında “G.Saraylısı, Beşiktaşlısı, Fenerlisi, Trabzonlusu, Hataylısı herkes burada. Hepimiz biriz. Hepimiz bu bayrağın altında bir bireyiz. Lütfen birbirimizi kırmadan, üzmeden, büyüdüğünüzde de bu formda yan yana maçlara giderek bu ülkeyi huzur içinde bir topluluğa kavuşturun. Sizden tek ricam bu” derken bu kelamları büyük alkış aldı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.