STERLIN
29,4501
DOLAR
23,3834
EURO
25,1530
ALTIN
1.474,46
BIST
5.626,49
SON DAKİKA
Putin nükleer silahlar için tarih verdi – KIBRIS HABER
Atlı, Girne Antik Liman’da sürdürülen restorasyon çalışmalarını eleştirdi – KIBRIS HABER
ABD’de panik: Gökyüzü kızıla büründü! “Dışarı çıkmayın uyarısı” yapıldı… Hava kalitesi düşünce maskeler geri döndü
Dikkat! 3 günlük su kesintisi – KIBRIS HABER
Başman; “Sorunları istikrarlı, güçlü bir hükümet ve 25 milletvekilli bir meclis grubu ile çözeceğiz”! – KIBRIS HABER
Ticaret Odası heyeti Ankara’da temaslarda bulundu! – KIBRIS HABER
Alkollü sürücü ile polisin ilginç anları… “Alkollüyüm” dedi, direksiyon başında içki şişesiyle yakalandı! Alkolmetre bambaşka çıktı
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi KKTC’ye geliyor
Üstel: “2027’ye kadar bütün sorunları çözeceğiz”
Hakan Fidan ile Josep Borrell telefonda görüştü
YÖK’ün KKTC için belirlediği 400 yükseköğrenim kontenjanı açıklandı
10 Haziran 2023 Nöbetçi Eczaneler
Talay Ayhun Hayatını Kaybetti! – KIBRIS HABER
Gökyüzü kızıla büründü! Maskeler geri döndü – KIBRIS HABER
EVKAF, uluslararası down sendromlu çocukları misafir etti – KIBRIS HABER
Metin Arhun’dan asgari ücret açıklaması! – KIBRIS HABER
Eski dünya yıldızları sahada! – KIBRIS HABER
YÖK’ün KKTC için belirlediği 400 yükseköğrenim kontenjanı açıklandı! – KIBRIS HABER
Başbakanlık’tan flaş açıklama! – KIBRIS HABER
Tufan Erhürman’dan köy ziyaretleri! – KIBRIS HABER
Bu bölgelere 3 gün boyunca su verilmeyecek! – KIBRIS HABER
Gönyeli’de, serada uyuşturucu yetiştirdi! – KIBRIS HABER
Güney Kıbrıs’ta Hakemler Birliği bombalandı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi! – KIBRIS HABER
Başbakan Üstel; “Dövize karşı yeni çalışma içindeyiz”! – KIBRIS HABER
Piyasada tüp yok! – KIBRIS HABER
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın aldı! – KIBRIS HABER
Brent petrol fiyatında düşüş! – KIBRIS HABER
T.C. Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC’ye Geliyor! – KIBRIS HABER
Altın fiyatlarında son durum! – KIBRIS HABER

Uyuşturucu zanlıları yeniden mahkemede

Uyuşturucu zanlıları yeniden mahkemede
CyborNFT
09.04.2022 22:00
0
A+
A-

Girne’de uyuşturucu operasyonunda yakalanan Yener Baba, Seyhan Hurma, Yosko Mitev, Mehmet Atakan Alır dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Operasyonda ele geçirilen 40 bin euro paranın uyuşturucu operasyonlarında ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtildi

Girne’de uyuşturucu operasyonunda yakalanan Yener Baba, Seyhan Hurma, Yosko Mitev, Mehmet Atakan Alır dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Operasyonda ele geçirilen 40 bin euro paranın uyuşturucu operasyonlarında ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtildi.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Mert Gürtuna olayla ilgili olguları aktardı.

Mert Gürtuna, bir süre önce Alsancak Çıkarma Plajı civarında para bırakıldığına, paranın bazı şahıslar tarafından oradan alınıp yerine uyuşturucu bırakıldığına, orada uyuşturucu alışverişi yapıldığına dair ihbar aldıklarını söyledi.

CyborNFT

Polis, alınan ihbar üzerine 4 Nisan’da fason operasyonu başlattıklarını, pusuya yattıklarını, Seyhan Hurma isimli zanlının olay yerine araçla gelerek, bin 200 euro para bıraktığını söyledi.

Mert Gürtuna, Yener Baba isimli zanlının ise daha sonra motosikletle olay yerine geldiğini, parayı aldığını söyledi. Polis, Seyhan Hurma’nın Girne’de tespit edilerek gözaltına alındığını, üzerinde yapılan aramada 4 gram hintkeneviri bulduklarını söyledi. Polis, Yener Baba’nın da tespit edilerek tutuklandığını, evinde yapılan aramada 32 gram hintkeneviri, 10 gram ağırlığında MDMA, 11 gram ağırlığında kokain, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan toplam 22,865 TL, 39,320 Euro, 2,310 Dolar ve 1,150 Sterlin nakit para ele ele geçirildiğini söyledi.

Mert Gürtuna, yapılan soruşturma sonucu suçla bağlantısı görülen Mehmet Atakan Alır ‘ın Lefkoşa’da tespit edildiğini söyledi. Polis, iki zanlının Lefkoşa’daki evinde yapılan aramada bir gram kokain, kullanımlarındaki araçta bir adet uyuşturuculu sarma sigara ele geçirildiğini açıkladı.

Polis, yapılan soruşturma sonucu Yener Baba’nın güneyde yaşayan bir şahsın yönlendirmesiyle uyuşturucu temin edip, satışını yaptığını açıkladı. Polis, Baba’nın güneydeki şahsa borcu olduğunu, bu nedenle uyuşturucuyu satıp parasını göndermek üzere anlaşma yaptıklarını söyledi. Polis, uyuşturucu parası olan 38 bin euroyu  teslim almaya gelen güneyde sakin Yosko Mitev’in de yakalandığını belirtti.

Zanlıların mahkemeye çıkarılarak haklarında 3 gün tutukluluk emri alındığını ifade eden polis, bu süre içerisinde birçok kişinin sorgulandığını söyledi. Polis, soruşturmanın devam ettiğini, aranan şahıs ve alınacak ifadeler olduğunu belirterek, zanlıların 6 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Hazan Aksun 6 günlük süreyi onayladı.

CyborNFT
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.