SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Trabzonspor’da Lider Ahmet Ağaoğlu’nun büyük pişmanlığı! “Manchester City’den gelen 23 milyon Euro’luk teklif…”

Trabzonspor’da Lider Ahmet Ağaoğlu’nun büyük pişmanlığı! “Manchester City’den gelen 23 milyon Euro’luk teklif…”Trabzonspor Kulübü Lideri Ahmet …

Trabzonspor’da Lider Ahmet Ağaoğlu’nun büyük pişmanlığı! “Manchester City’den gelen 23 milyon Euro’luk teklif…”
Akacan The Mall
31.05.2022 01:22
0
A+
A-

Trabzonspor’da Lider Ahmet Ağaoğlu’nun büyük pişmanlığı! “Manchester City’den gelen 23 milyon Euro’luk teklif…”
Trabzonspor Kulübü Lideri Ahmet Ağaoğlu, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Şampiyon oldukları dönemin genel bir değerlendirmesini yapan Ağaoğlu, transferler ve gelecek amaçları hakkında konuştu.

Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu, şampiyonluk ve kulübün bundan sonraki gayeleri hakkında Bein Sports’a konuştu.

Ahmet Ağaoğlu; şampiyonluk sürecinde yaşananlar, muvaffakiyete götüren grup planlaması, rakip kadroların durumları, transferler ve gelecek maksatları üzere birçok bahiste açıklamalarda bulundu. 

Akacan The Mall

AĞAOĞLU’NUN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI ŞU HALDE:

“Biz idareye geldiğimiz vakit, bizi bekleyen meşakkatlerin farkındaydık. Yaklaşık 32 yıldır Trabzonspor idaresinin etrafında olduğum için, 30 yıl değerli bir birikim. Camiayı tanımak ve beklentileri algılamak açısından. Şampiyonluğu ilan ettikten sonra taraftarımıza ve topluluğumuza teşekkür ettim. Daha evvel hiç olmayan sabrı bize gösterdiler ve bize inandılar. 2019-2020 dönemi bizim için erken bir şampiyonluk olurdu. Daima o yarışın içinde olduğumuzu tabir etmiştik. Geldiğimizden bir sonraki sene UEFA’da kümelere kaldık. Lakin orada pandeminin tesiriyle, çok güçlü bir süreç oldu. Birinci kere seyircisiz maçlar oynandı. Nitekim çok zordu. Muhakkak bir müddet orta verildi. Orada ivme kaybettik. Doğal olarak farklı faktörler de devreye girdi. Dönemi ikinci tamamladık. UEFA ile imzalanan bütçeye karşıtlıktan ötürü Avrupa’dan men cezası aldık. O süreç bizi olumsuz etkiledi. Topluluk bize orada sabır gösterdi. Orayı topluluğun da dayanağıyla çok kısa müddette atlattık. Takip eden sene lige istediğimiz başlangıcı yapamadık. 20-25 milyon Euro gelir bekliyorsunuz, Avrupa’dan gelince bunlardan yoksun kalıyorsunuz.”

BEŞİKTAŞ, GALATASARAY VE FENERBAHÇE’NİN BÜTÇELERİ…

“Trabzonspor’un geliri birse, Beşiktaş’ın üç buçuk. Galatasaray’ın ve Fenerbahçe’nin beş buçuk. Fakat bir şeyi de ihmal etmeyelim 12 milyon Euro bütçeli Konyaspor bu sene herkese kök söktürdü. Burada değerli olan bir şey var. Fazla para harcayıp muvaffakiyet elde edemeyeceğinizi gösteriyor. Güçle zekayı birleştirmeniz gerekiyor. Kimi insanların anlayamadığı şey şu; biz son iki yıldır büsbütün kendi işimize odaklandık. Sağımıza, solumuza bakmadık. Sahanın içine odaklandık. Kendi eksiklerimizden gelen kayıpları diğerlerine kesmedik. Sporun farklı branşlarında bu var, başkalarını hatayla. Bu yapılan bir şey lakin daima yapınca topluluğunuz da size inanmamaya başlıyor. ‘Sizin hiç mi kabahatiniz yok?’ diye soruyor. Son 3 ayda bizi bunların içine çekmeye çalıştılar. Biz daima geri çekildik, bunlara verilecek yanıt vardı lakin o gün değildi. Trabzonspor, yalnızca saha içine odaklandı.”

“RAKİPLERİMİZDEN KİMİLERİ HOCA İLE ANLAŞMAMIŞTI”

“Biz geçen dönemin şubat ve mart aylarında bu dönemin planlamasını yaptık. Transfer listesi hazırdı nisanda. Hazırlık maçları, kamp programı belirliydi. Biz bunları yaparken rakiplerimizden kimileri hoca ile anlaşmamıştı. Hocanızla imzalamadığınız vakit, transfer de yapınca, antrenör gelince sistemime uymuyor deyip ayağına daha top değmeden, cebine de para koyup bir öteki ekibe göndermek zorunda kalıyorsunuz oyuncuyu.”

“UEFA’NIN BİR RAPORU YAYINLADI”

“Ülke futbol iktisadı çok kritik bir noktada, çok önemli bir krizin ortasında. UEFA’nın bir raporu yayınladı. Kimse farkında değil. 3 ülkenin futbol bütçesi negatifte. Bunlardan biri Türkiye. Türkiye, eksi yüzde 150. Yalnızca oraya bakınca bile ne kadar bir açmaz içinde olduğunu görüyorsunuz futbol iktisadının.”

“NWAKAEME’YE EN YÜKSEK TEKLİFTE BULUNDUK”

“Temasta bulunduğumuz 10-12 oyuncu var. Nwakaeme’ye yapabileceğimiz en yüksek teklifte bulunduk. 33 yaşına gelmesi beni endişelendirmiyor fakat benim bütçem aşikâr. Bu hudutlarda kalmak zorundayım.”

“PAHALI BİR TRANSFERDİ”

“Visca düzgün bir iş yaptı. Şampiyonluğa da katkı sağladı fakat benim standartlarımda kıymetli bir transferdi. O denli paralar verdiğiniz de uykularım kaçıyor. Tek mutluluğum, o paranın ülke futbolunun içerisinde kalması. Berat, Siopis ve Bakasetas transferlerinde de birebiri söyledim”

“YURT DIŞINDAN TEK RESMİ TEKLİF AHMETCAN’A”

“Uğurcan’ın grupta kalmasından yanayım. Uğurcan kelam konusu olduğu vakit şöyle bir duruyorum. Şu an için yurt dışından tek resmi teklif Ahmetcan Kaplan’a geldi.”

“HAYATIMIN PİŞMANLIĞI”

“Abdülkadir Ömür’e Manchester City’den gelen 23 milyon Euro’luk teklifi reddetmem, hayatımın pişmanlığı. Yusuf’u verdikten 3 gün sonra gelmişti.”

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI

“Sivasspor, şampiyon olursa şöyle bir düşünce olur, kutlamalardan rahatsız olan beşerler var. ‘O oranın kadrosu, neden burada kutlama yapıyor’ diye. İstanbul’da 3-5 milyon Sivaslı var. Onlar sanırım otobüsle Sivas’a gidip kutlama yapacak. Natürel bunlar işin latifesi. Herkes şampiyonluğunu istediği yerde kutlayabilir, ülkenin rastgele bir toprak modülü kimsenin inhisarında değil, hele Boğaz Köprüleri.”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.