SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Galatasaray’da transfer operasyonu sürüyor! Prensip mutabakatına varıldı… Icardi, Shamar Nicholson, Ballo-Toure, Cengiz Ünder, Kaan Ayhan…

Son Dakika: Galatasaray’da transfer operasyonu sürüyor! Prensip muahedesine varıldı… Icardi, Shamar Nicholson, Ballo-Toure, Cengiz Ünder, Kaan …

Son Dakika: Galatasaray’da transfer operasyonu sürüyor! Prensip mutabakatına varıldı… Icardi, Shamar Nicholson, Ballo-Toure, Cengiz Ünder, Kaan Ayhan…
Akacan The Mall
25.08.2022 10:22
0
A+
A-

Son Dakika: Galatasaray’da transfer operasyonu sürüyor! Prensip muahedesine varıldı… Icardi, Shamar Nicholson, Ballo-Toure, Cengiz Ünder, Kaan Ayhan…
Süper Lig’de yeni döneme yıldız transferlerle giren Galatasaray, geçtiğimiz dönem yaşanan hayal kırıklığının akabinde şampiyonluğu hedefliyor. Ligin birinci 3 haftasında 6 puan toplayan sarı-kırmızılılarda oyun eleştirilse de yapılacak yeni transferlerin de ekibe alışmasıyla birlikte performansın yükselmesi bekleniyor. İşte Galatasaray cephesinde yaşanan son transfer gelişmeleri…

Transferde birbirinden değerli isimleri takımına katan Galatasaray , bir muhteşem stara daha formasını giydirmek için harekete geçti. Akşam’ın haberine nazaran; O isim; Fransız grubu Lyon’un yıldızı Moussa Dembele… Fransız basınından L’Equipe’in haberine nazaran; 26 yaşındaki oyuncu, Alexandre Lacazette’in ardında kalmasından ötürü Teknik Yönetici Peter Bosz’un planları ortasında yer almıyor. Moussa Dembele de ‘istenmediğim yerde durmam’ diyerek ekipten ayrılmak istiyor.

Pedro’nun rövanşı alınacak

Akacan The Mall

Lyon İdaresi’nin ana amacı; oyuncunun 2023’te bitecek olan kontratını 2 yıl daha uzatıp kiralamak. Lakin 26 yaşındaki oyuncu, kendisine karşı sergilenen bu halden rahatsız olduğu için kadrodan bonservisiyle ayrılmak istiyor. L’Equipe, bilhassa Galatasaray ve Fenerbahçe ‘nin oyuncuya ilgisinin olduğunu yazdı. Takımına kaliteli bir santrfor daha katmak isteyen SarıKırmızılılar’ın ise transferde bir adım daha önde olduğu vurgulandı. Galatasaray, ezeli rakibinin de talip olduğu Dembele’yi takımına katıp hem Fenerbahçe’den Joao Pedro’nun rövanşını almak hem de eski göz ağrısına geç de olsa formasını giydirmeyi planlıyor.

Yarım kalan iş tamamlanacak

Sarı-Kırmızılılar, Dembele’yi 2016 yılında takımına katmak istemiş lakin o periyot yapılan görüşmelerde mutabakat sağlanamamıştı. Oyuncu da Fulham’dan İskoç grubu Celtic’e transfer olmuş ve Premiership’te gösterdiği performansla Galatasaray’ı pişman etmişti. O periyot de Lider olan Dursun Özbek, bu transferi gerçekleştiremediği için çok eleştirilmişti. Özbek, yarım bıraktığı işi 6 sene sonra tamamlamak istiyor. Fransa’da transfer dönemi 1 Eylül’de kapanacağı için Galatasaray’ın bu transferi kısa müddet içinde netleştirmesi bekleniyor.

Galatasaray, Shamar Nicholson ile prensipte anlaştı

Forvet konusunda uzun bir müddettir çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Andrea Belotti ve Mauro İcardi üzere dünya yıldızlarıyla görüşüyordu. Ama iki oyuncu ile yapılan temaslarda bir türlü istenen düzeye gelinemedi. Hem Belotti hem de İcardi için teşebbüsler devam ederken bir yandan da Galatasaray İdaresi, rotasını Rusya’ya çevirmişti. Fanatik’in haberine nazaran; Spartak Moskova forması giyen Shamar Nicholson ile prensipte her mevzuda mutabakat sağlandı.

Şartlar zorlanacak

Jamaikalı santrfor, kulübüyle yaptığı konuşmada Sarı-Kırmızılı grubun formasını giymek istediğini belirtti. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda 25 yaşındaki forvet için kulübüyle temaslar başlayacak. Aslan’da ise gaye önümüzdeki hafta içerisinde transferi bitirmek. Bu ortada Belotti ve İcardi konusunda da transferin son gününe kadar bekleneceği ve kaidelerin sonuna kadar zorlanacağı öğrenildi.

Evim dedi fakat…

Shamar, evvelki günlerde yaptığı bir açıklamada, “Burası benim evim” sözlerini kullanmıştı. Ancak yıldız oyuncunun Galatasaray’ın önemli ilgisi sonrasında kararını değiştirdiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı grubun kendisiyle ilgilendiğini öğrendikten sonra Jamaikalı’nın, bu hususta menajeriyle bir görüşme yaptığı belirtildi.

Galatasaray, Ballo-Toure transferinde sona geldi

Galatasaray’da Erden Timur, bir müddettir sol bek konusunda çalışmalarına devam ediyor. Bu bahiste İtalya Serie Aekiplerinden Milan’ın formasını giyen Fode Ballo-Toureiçin görüşmeler sürüyor. Fanatik’in haberine nazaran; Çizme grubu ile yapılan temaslarda bonservis bedeli konusunda muahede sağlanamadı. Kırmızı-Siyahlılar, Aslan’dan tam 5 milyon Euro talep etti.

Satın alma hususu…

Cim Bom ise Senegalli yıldız için bu sayıları veremeyeceği için kiralık teklifinde bulunmuştu. 25 yaşındaki oyuncunun da forma giyebileceği bir kulübe gitmek istemesi sebebiyle Sarı Kırmızılılar’ın kiralık teklifine sıcak bakılıyor. Toure’nin yaklaşık olarak 1 milyon Euro civarında süreksiz bir transfer bedeli ile Aslan’a gelebileceği belirtildi. Kontratta ise yüksek bir ihtimalle satın alma unsuru olmayacak.

Cengiz Ünder için nabız yoklanacak

Marsilya’da sorunlar yaşayan Cengiz Ünder için de nabız yoklanacak. Galatasaray en makus olasılıkla satın alma opsiyonuyla bu futbolcuyu kiralamak istiyor.

Kaan Ayhan için 5 milyon Euro

Galatasaray’da yerli kalitesinin üst çekilmesi için düğmeye basıldı. Geride kalan 3 haftada yerli oyuncuların sergilediği performans kaygı yaratırken, bu mevzuda ilerleyen devirde sorun yaşanmaması için önlem alınacak. Bu çerçevede Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder’in transferinin ön planda tutulduğu öğrenildi. Kaan için Sassuolo’ya yeni bir teklif sunacak olan sarı-kırmızılıların, 5 milyon euroyu gözden çıkaracağı belirtildi.

Icari ile son görüşme olumlu geçti

Yeni dönem öncesinde transferleriyle dikkat çeken ve son olarak Dries Mertens ile Lucas Torreira’yı renklerine bağlayarak sükse yaratan Galatasaray gol problemini yıldız bir forvetle çözmek istiyor.

Haris Seferovic, Dries Mertens ve Bafetimbi Gomis çizgisini 1. sınıf bir santrforla daha güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar listesinin birinci sırasına Mauro Icardi’yi yazmıştı.Uzun müddettir PSG ile Arjantinli oyuncunun kiralanmasını görüşen Aslan bir türlü pazarlıkları sonuçlandıramamıştı.

Son olarak, 29 yaşındaki futbolcunun yıllık yaklaşık 9 milyon Euro’luk maaşının yarısını ödemeyi tahahhüt eden Cim Bom teklifini yapıp geri çekilmişti. Arjantinli harika starla yapılan son görüşmeden ise olumlu sonuç çıktı.

Fransız basınının yüksek tirajlı gazetesi L’Equipe, deneyimli forvetin, Galatasaray’a transfer olma fikrini onaylamış durumda olduğunu yazdı. Şayet, PSG de Aslan’ın kuralını kabul ederse Icardi yeni dönemde bir yıllığına kiralık olarak Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.

 

 

 

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.