SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Fenerbahçe, Willian Arao transferini bitirdi iddiası! Lider yardımcısı açıkladı, İstanbul’a geliş tarihini ve bonservis taksitlerini bile duyurdular…

Son Dakika: Fenerbahçe, Willian Arao transferini bitirdi iddiası! Lider yardımcısı açıkladı, İstanbul’a geliş tarihini ve bonservis taksitlerini …

Son Dakika: Fenerbahçe, Willian Arao transferini bitirdi iddiası! Lider yardımcısı açıkladı, İstanbul’a geliş tarihini ve bonservis taksitlerini bile duyurdular…
Akacan The Mall
09.07.2022 12:07
0
A+
A-

Son Dakika: Fenerbahçe, Willian Arao transferini bitirdi iddiası! Lider yardımcısı açıkladı, İstanbul’a geliş tarihini ve bonservis taksitlerini bile duyurdular…
Yeni dönem hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’nin Willian Arao transferinde memnun sona ulaştığı tez edildi. Globo, 30 yaşındaki futbolcunun İstanbul’a geliş tarihini ve ödenecek bonservis bedelinin taksit ayrıntılarını bile duyurdu. Öte yandan Flamengo Lider Yardımcısı Marcos Braz, yaptığı açıklamayla taraftarları heyecanlandırdı.

Teknik yönetici Jorge Jesus idaresinde yeni dönem hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’nin transfer listesinde en üst sıralarda yer alan Willian Arao’nun sarı lacivertli kulübe transferi konusunda art geriye sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Brezilya basınından UOL Sports’un dün servis ettiği habere nazaran; Willian Arao, Fenerbahçe’nin teklifini kabul etti. Birebir haberde, sarı lacivertli kulübün bir yöneticisinin, mukavele ayrıntılarını görüşmek için Brezilya’da olduğu belirtildi.

Akacan The Mall

İSTANBUL’A GELİŞ TARİHİNİ DUYURDULAR

Globo ise son servis ettiği haberde, 30 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe’ye transferinin tamamlandığını öne sürdü. Son görüşmelerin akabinde taraflar ortasında muahedeye varıldığı ve yetenekli oyuncunun önümüzdeki hafta sarı lacivertli kadroya imza atacağı kaydedildi.

Flamengo’nun 5 milyon Euro istediği transfer için Fenerbahçe’nin 3 milyon Euro teklif ettiği ve oyuncunun Jorge Jesus ile çalışmaya istekli olması sebebiyle Brezilya temsilcisine ekipten ayrılmayı arzuladığını ilettiği bildirildi.

BONSERVİSİ 3 TAKSİTTE ÖDENECEK

Willian Arao’nun İstanbul macerasına sıcak bakmaması sebebiyle eli güçlenen Fenerbahçe, 3 milyon Euro karşılığında oyuncunun kulübü Flamengo ile muahedeye vardı. Kelam konusu bonservis bedelinin 3 eşit taksitte ödeneceği belirtildi.

Willian Arao’nun bonservis bedelinin birinci taksidini peşin ödeyecek olan sarı lacivertli kulüp, ikinci taksidi Kasım ayında, son taksidi ise Ekim ayında ödeyecek.

TRANSFERDE KİLİT İSİM

Brezilya basını, transferde kilit rolü menajer Carlos Leite’nin üstlendiğini yazdı. Flamengo ve Fenerbahçe ile güzel alakaları olduğunun altı çizilen Leite, transferin memnun sona ulaşmasında kıymetli rol oynadı.

Carlos Leite’nin menajerliğini üstlendiği oyuncular ortasında Josef de Souza, Talisca, Paulinho, Maicon, Ayrton Lucas, Marlone, Joao Pedro üzere Türk spor kamuoyunun yakından tanıdığı isimler bulunuyor.

BAŞKAN YARDIMCISI FENERBAHÇE’NİN TEKLİFİNİ DOĞRULADI

Flamengo Lider Yardımcısı Marcos Braz, “Fenerbahçe, resmi olarak teklifini yaptı. Bu teklifi kıymetlendiriyoruz. Willian ile de bu teklifi paylaştık. Biraz piyasa araştırması yapıyoruz. Kısa mühlet içerisinde yanıtımızı ileteceğiz.” dedi.

SON MAÇINA ÇIKACAK

Flamengo forması giyen Willian Arao’nun Pazar günü oynanacak Corinthians mücadelesiyla profesyonelliğe adım attığı kulübünde son maçına çıkması bekleniyor. 30 yaşındaki futbolcunun, birebir gün İstanbul’a gelmek için yola çıkacağı öne sürüldü.

Geçtiğimiz dönem Flamengo formasıyla 33 resmi maça çıkan Arao, 5 gol 2 asistlik katkı yapmıştı. 29 yaşındaki oyuncu daha evvel 1 kere Brezilya Ulusal Kadrosu’nun formasını giydi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.