SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son dakika: Beşiktaş’tan Ryan Babel’e ‘Weghorst’ tepkisi! Galatasaray tezi: Çık aradan! | Transfer haberi

Son dakika: Beşiktaş’tan Ryan Babel’e ‘Weghorst’ tepkisi! Galatasaray argümanı: Çık aradan! | Transfer haberiSiyah beyazlılar yeni transferler …

Son dakika: Beşiktaş’tan Ryan Babel’e ‘Weghorst’ tepkisi! Galatasaray tezi: Çık aradan! | Transfer haberi
Akacan The Mall
11.06.2022 07:53
0
A+
A-

Son dakika: Beşiktaş’tan Ryan Babel’e ‘Weghorst’ tepkisi! Galatasaray argümanı: Çık aradan! | Transfer haberi
Siyah beyazlılar yeni transferler için gaza bastı. Santrfor için ana maksat olan Sörloth ve Weghorst’un yanı sıra Dolberg için de nabız yoklanıyor. Danimarkalı golcü için Nice’e kiralama teklifi yapılacak. 2.5 milyon Euro talep eden Cenk Tosun’a 1.5 önerildi, son kararı bekleniyor. Weghorst için eski Beşiktaşlı Babel’in, oyuncuyu G.Saray’a yönlendirmesi reaksiyon çekti.

Teknik yönetici Valerien İsmael idaresinde yeni dönem için planlamasını yapan Beşiktaş’ta transfer çalışmalarına adeta dört koldan devam ediliyor. Siyah beyazlılar, santrfor için listesine Dolberg’i de eklerken, Cenk Tosun, Nwakaeme, sol bek bölgesi ve bilhassa Hollandalı Weghorst konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte Kartal’ın tüm transfer haritası…

DOLBERG İÇİN BİRÇOK KULÜBÜ’NE KİRALAMA TEKLİFİ SUNULACAK

Akacan The Mall

Transferde tüm tartısını santrfora veren Beşiktaş’ın listesine Danimarkalı bir yıldız da eklendi. Siyah beyazlılar, Fransa’da Kaç forması giyen Kasper Dolberg’i gözüne kestirdi. Sörloth, Weghorst üzere isimlerin yanı sıra 24 yaşındaki golcü futbolcu için de Valerien İsmael onay verdi. Her türlü olumsuzluğu düşünen ve bu manada geniş bir liste hazırlayan idare, Dolberg için kiralama teklifi sunacak. Nice’in 2019’da Ajax’tan 20.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği genç futbolcu, geçen dönem ligde 26 müsabakada toplamda 6 gol ve 2 asistle oynadı.

CENK TOSUN’DA MAAŞ KONUSUNDA ORTADAKİ FARK 1 MİLYON EURO

Beşiktaş topluluğunun çok sevdiği futbolcuların başında gelen Cenk Tosun konusunda görüşmeler sürüyor. 31 yaşındaki futbolcu, Everton ile mukavelesinin son ermesinin akabinde bonservisini eline alırken, yıllık 3 milyon Euro maaş talep ediyor. Beşiktaşlı kurmaylar, deneyimli golcüye bu sayının yarısını kabul etmesi durumunda direkt olarak gelerek imza atabileceğini iletmişti. Cenk bunun üzerine maaş beklentisini 2.5 milyon Euro’ya indirse de taraflar şimdi orta yol bulamadı. Cenk Tosun’a 25 Haziran’da kadar müddet tanındığı öğrenildi.

RIDVAN YILMAZ’IN YERİNE EREN ELMALI DÜŞÜNÜLÜYOR

Kartal’da transfer piyasasının beğenilen ismi Rıdvan Yılmaz konusunda Torino ve Frankfurt tekliflerini artırarak Beşiktaş’ın kapısını yine çaldı. Alman grubu Frankfurt’un 6.5 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 20 hisse teklifini kıymetlendiren idare, Rıdvan’ın gitmesi durumunda alternatifini de belirledi. Siyah beyazlılar, bu durumda Kasımpaşa forması giyen 21 yaşındaki sol bek Eren Elmalı’yı takımına katmayı düşünüyor. Piyasa bedeli 3.2 milyon Euro olan Eren Elmalı için siyah beyazlılar takas yollu transfer planlıyor.

ÇIK ORTADAN BABEL

Hollandalı vatandaşı ile görüştüğü öne sürülen Babel’in, 29 yaşındaki golcüden Galatasaray’daki başkanlık seçimini beklemesini istediği tezi ortaya atıldı. Weghorst evvel Beşiktaş’a “Evet” derken, akabinde ek mühlet talebinde bulundu.

Beşiktaş santrfor transferini kampa yetiştirmek isterken, bu manada çok sürpriz bir mahzurla karşılaştı. Premier Lig’den düşen Burnley ile Wout Weghorst’un kiralaması için el sıkışan, birinci etapta oyuncuyla da anlaşan Kartal’da siyah beyazlı kulübün eski oyuncularından olan ve mesleğinde son olarak Galatasaray’da oynayan Ryan Babel’in Weghorst’un aklını çelmeye çalıştığı argümanı reaksiyon çekti.

MiLLi EKİP VURGUSU YAPILDI 

Babel’in Hollandalı vatandaşı ile görüşerek, sarı kırmızılardaki seçimi beklemesi gerektiğini söylediği öne sürüldü. 29 yaşındaki oyuncunun menajeri tarafından iletilen bilgi teyit edilmese de ortaya atılan argüman, Beşiktaş cephesinde reaksiyona neden oldu. Mevzu hakkında Ryan Babel’den açıklama talep edileceği bildirildi. Siyah beyazlılar, Beşiktaş’ta gösterdiği performansla yine Hollanda Ulusal Takımı’na döndüğünü belirttikleri Babel’in hareketine reaksiyon gösterdi.

WEGHORST EK MÜHLET TALEP ETTİ

Kartal, Weghorst ile prensipte anlaşmış ve futbolcu “Evet” demişti. Lakin geçen süreç içerisinde Hollandalı futbolcu, siyah beyazlılarla yaptığı görüşmede Avrupa kupalarında forma giymek istediğini iletti ve ek müddet talep etti. Weghorst son olarak Hollanda Ulusal Ekibi ile Galler’le oynadıkları maçta 90+4’teki golüyle dikkat çekti.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.