SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Dünya Kupası’nda Almanya – Japonya maçına damga vuran anlar! Rüdiger dalga geçti, Takuma Asano pişman etti… Gol sevinci Beşiktaş’a transfer bildirisi mı?

Dünya Kupası’nda Almanya – Japonya maçına damga vuran anlar! Rüdiger dalga geçti, Takuma Asano pişman etti… Gol sevinci Beşiktaş’a transfer …

Dünya Kupası’nda Almanya – Japonya maçına damga vuran anlar! Rüdiger dalga geçti, Takuma Asano pişman etti… Gol sevinci Beşiktaş’a transfer bildirisi mı?
Akacan The Mall
24.11.2022 09:37
0
A+
A-

Dünya Kupası’nda Almanya – Japonya maçına damga vuran anlar! Rüdiger dalga geçti, Takuma Asano pişman etti… Gol sevinci Beşiktaş’a transfer bildirisi mı?
Katar’da devam eden 2022 Dünya Kupası’nın ikinci büyük sürprizi Almanya – Japonya maçında yaşandı. Arjantin’in Suudi Arabistan karşısında aldığı tarihi yenilginin akabinde Almanya, 1-0 öne geçtiği çabada Japonya’nın geri dönüşüne mahzur olamadı ve 2-1’lik skorla rakibine boyun eğdi. Uğraşa damga vuran anlar ise Rüdiger ile Asano ortasında yaşandı. Öte yandan Japon futbolcunun gol sevinci Beşiktaş’a transfer bildirisi olarak yorumlandı.

2022 Dünya Kupası E Kümesi’nde Almanya ile Japonya karşılaştı. Turnuvanın favorileri ortasında gösterilen Panzerler, Khalifa Milletlerarası Stadyumu’nda oynanan çabada rakibine mağlup olarak büyük bir sürprize imza attı.

Almanya 33. dakikada İlkay Gündoğan’ın penaltıdan attığı golle öne geçti ve birinci yarıyı 1-0 önde tamamladı. Japonya maçın sonlarında Suudi Arabistan’ın Arjantin karşısında yaptığı üzere bir geri dönüşe imza attı. Müsabakanın 75. dakikasında Ritsu Doan’ın golüyle skoru eşitleyen Japonya, 83. dakikada Takuma Asano ile galibiyete uzandı.

Akacan The Mall

JAPONYA BİR BİRİNCİ YAŞADI

Japonya, Dünya Kupası tarihinde birinci kere birinci golü yediği bir müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Ayrıyeten katıldığı son iki Dünya Kupası’na da yenilgiyle başlayan Almanya, daha evvelki 18 turnuvanın yalnızca birinde açılış maçını kaybetmişti.

Öte yandan Japonya, Dünya Kupası tarihinde Almanya’ya karşı oyuna sonradan giren iki oyuncusu gol atan birinci ülke oldu.

DALGA GEÇTİĞİNE PİŞMAN OLDU

Khalifa Milletlerarası Stadyumu’nda oynanan çabanın 64. dakikasında 1-0 üstünlüğü bulunan Almanya’da Antonio Rüdiger, sağ kanattan topla bindirme yapan Takuma Asano’ya ikili uğraşta üstünlük kurunca rakibiyle dalga geçti.

Topu ayağından açan Japon futbolcuyu durdurmak için gerisinden koşan Alman savunmacı, rakibine karşı durum üstünlüğü sağladıktan sonra yaptığı centilmenlik dışı hareketle reaksiyon çekti. Topun kendi denetiminde auta çıkacağından emin olan Rüdiger, farklı koşu tarzıyla rakibini tiye aldı.

ATTIĞI GOLLE İNTİKAM ALDI

Karşılaşmanın 82. dakikasına 1-1 eşitlikle girilirken savunma ardına atılan topu sağ kanatta Takuma Asano denetim etti. Almanya savunmasının müdahalesine karşın yıkılmayan yetenekli futbolcu, topu ağlara gönderdi ve kadrosunu 2-1 öne geçirdi. Bu golle maçın skorunu tayin eden Japon yıldız, son düdüğün akabinde büyük sevinç yaşadı.

BEŞİKTAŞ’IN GÜNDEMİNDE

Beşiktaş Lideri Çebi’nin sponsorluk mutabakatındaki kelamları gerçek oluyor. Siyah beyazlıların ulaşım sponsoru Honda, Bundesliga grubu Bochum’da oynayan sağ açık Takuma Asano’yu transfer etmek için çalışmalara başladı.

Beşiktaş’ta Lider Ahmet Işık Çebi’nin 2 Ağustos’ta Honda ile yapılan sponsorluk muahedesinde sarf ettiği “İki ülke ortasında oluşan bu birlikteliği tahminen de ilerleyen süreçte kadromuza katılacak Japon bir futbolcu ile ya da Japonya’ya gidecek bir Türk futbolcu taçlandırırız inşallah” kelamları gerçek olmak üzere.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Siyah beyazlıların bir Japon oyuncuyu gruba kazandırmak için Honda ile yaptığı görüşmelerde Bochum’da oynayan sağ açık Takuma Asano ön plana çıktı. Japon araba devinin şu an ulusal ekip ile Katar’da bulunan 28 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş’a transferi konusunda çalışmalara başladığı öğrenildi.

SAKATLIKTAN ÇIKTI

Bu dönem Bochum ile 7 maça çıkıp 1 asist üreten Asano 6. haftada sakatlanırken ligde 9 maçı kaçırmıştı. 2 ay gruptan uzak kalan Asano güzelleşince Japon Ulusal Takımı’nın Dünya Kupası takımına davet edildi.

GOL SEVİNCİ BEŞİKTAŞ’A İLETİ MI?

BEŞİKTAŞ’ta Ghezzal’ın uzun sürecek sakatlığı nedeniyle transferi gündeme gelen Japon futbolcu Takuma Asano’nun Dünya Kupası’nda Almanya’yı yıkan golü attıktan sonra yaptığı sevinç gösterisi toplumsal medyada siyah beyazlı gruba bildiri olarak yorumlandı. Bu sevinç fotoğrafı Beşiktaşlı taraftarlar tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.