SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Dursun Özbek: Son haftadan evvel Galatasaray şampiyonluğunu ilan eder

Galatasaray Lideri Dursun Özbek, sarı-kırmızılı grubun ligin son haftasına kalmadan şampiyonluğunu ilan edeceğini belirtti.

Dursun Özbek: Son haftadan evvel Galatasaray şampiyonluğunu ilan eder
Akacan The Mall
24.04.2023 00:22
0
A+
A-

Dursun Özbek: Son haftadan evvel Galatasaray şampiyonluğunu ilan eder
Galatasaray Lideri Dursun Özbek, sarı-kırmızılı grubun ligin son haftasına kalmadan şampiyonluğunu ilan edeceğini belirtti.

Galatasaray, Spor Toto Üstün Lig’in 31inci haftasında Fatih Karagümrük ile alanında 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşmanın akabinde Galatasaray Lideri Dursun Özbek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Müsabakada 2 puan kaybetmelerine karşın ekibi oynadıkları oyun münasebetiyle tebrik eden Özbek, “Ligin sonuna yaklaştıkça maçlar çok hoş geçiyor, heyecanlı oluyor. Ligin bitimine az mühlet kaldı. Galatasaray olarak şampiyonluğa odaklandık. Bugünkü oyun prestijiyle oyuncularımı ve teknik takımımı tebrik ediyorum. Karagümrük de 3 durum yakaladı ve gole çevirdi. Biz hala 7 puan öndeyiz. Şampiyonluk yürüyüşümüz devam ediyor. Okan hocanın kurduğu kadronun performansını çok beğendim. 2nci yarı tek kale oynadık. Kâfi golleri bulamadık lakin oynadığımız oyun ilerisi için ümit verdi. Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı. İpi de bir arada göğüsleyeceğiz” diye konuştu.

Akacan The Mall

DERBİDEN GALATASARAY GALİP ÇIKACAK

Süper Ligin 32nci haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maçı pahalandıran Özbek, “Ligdeki bütün kadroları yendik. Yenmediğimiz kadro kalmadı. Beşiktaş’ı da yenmeye gideceğiz. Şampiyon olacak kadronun bu maçları kazanması gerekiyor. Kadronun performansına ve moraline çok güveniyorum. Hoş bir maç olacağını düşünüyorum lakin alandan galip çıkacak kadro Galatasaray olacak” sözlerini kullandı.

KULÜPLER BİRLİĞİ TOPLANTILARINDA HAKEM KUSURLARINDAN DİĞER BİR ŞEY KONUŞULMUYOR

Merkez Hakem Şurasının kimi hakemlere ve VAR hakemlerine dönem sonuna kadar maç vermeyeceğini açıklaması üzerine ise Özbek, şunları söyledi:

Federasyonun yayınladığı bildiriyi okumadım. Arkadaşların telaffuzuna bağlı olarak birtakım hakemleri dinlendirmek için ceza vermişler. Federasyonun daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Dinlendirecek hakemleri uygun seçmesi gerektiğini düşünüyorum. Hakem performansı giderek bütün kulüplerin sorunu haline geldi. Kulüpler Birliği toplantılarında hakem yanılgılarından diğer bir şey konuşulmuyor. Hakemlerle ilgili yorumlarımızı lehimize aleyhimize olarak değerlendirmiyoruz. Hakemler, adalet sergileyecekse bunu herkes için sergilemeli. Bütün kadrolar için eşit arada durmaları lazım.

FENERBAHÇENİN KARŞILIKLARI ENTERESAN OLUYOR

Fatih Karagümrük maçının akabinde Fenerbahçe’nin toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine Dursun Özbek, “Fenerbahçe’nin yanıtları enteresan oluyor. Bence penaltıydı. Birinci penaltıda VAR’a gitti hakem kendi inceledi. VARda inceleyen hakemler kendi vicdanlarına bağlı olarak alıyorlar. Rakiplerimizin ne söylediğiyle ilgilenmiyoruz. Kendi oyunumuzla, kendi hakkımızı, futbolun alandaki adaletini savunarak devam ediyoruz. Hiç kimse heveslenmesin, bizim yürüyüşümüzde performansımız artarak devam ediyor. Bu tip yol kazaları olabilir” biçiminde konuştu.

Başkan Dursun Özbek, sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğu son haftadan daha evvel ilan edebileceğini belirterek, Son haftaya kalmaz bu iş. Son haftadan evvel Galatasaray şampiyonluğunu ilan eder diye konuştu.

GOMIS’İN DAVRANIŞ BİÇİMİNİ KABUL ETMİYORUM

Dursun Özbek, Bafetimbi Gomis’in Galatasaray’da forma giymek istemediğini teknik yönetici Okan Buruk’la paylaşmasıyla ilgili ise “Dün prestijiyle Florya’daydım. Orada öğrendim. Gomis’i Türkiye’ye getiren benim. Evvelki başkanlık dönemimde transferini ben yaptım. Galatasaray’a uzun mühlet hizmet etti. Dünkü davranış biçimi kabul edilebilir değil. Galatasaray’ın bir profesyoneli olarak biz nasıl seçilmiş olarak hizmet ediyorsak bütün profesyoneller de hizmet etmek durumundadır. Çıkışını yadırgadım. Alandaki işveren Okan hoca. Okan Hoca nasıl takdir ettiyse tüm futbolcuların hürmet duyması gerekiyor. Herkes Okan hoca gereken saygıyı gösteriyor. Niçin bu türlü bir davranış sergiledi, idare şurasına önümüzdeki hafta gelecek, etraflıca konuşacağız. Buradaki davranış biçimini kabul etmiyorum” tabirlerini kullanarak kelamlarını noktaladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.