SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Bill Gates’te çok konuşulacak kelamlar: Epstein ile görüşmem bir hataydı! – Kıbrıs Haber, Kıbrıs Habercide Okunur.

Bill Gates’te çok konuşulacak kelamlar: Epstein ile görüşmem bir hataydı!BBC’s Today programı için Mishal Husain’e röportaj veren Bill Gates …

Bill Gates’te çok konuşulacak kelamlar: Epstein ile görüşmem bir hataydı! – Kıbrıs Haber, Kıbrıs Habercide Okunur.
Akacan The Mall
05.05.2022 15:52
0
A+
A-

Bill Gates’te çok konuşulacak kelamlar: Epstein ile görüşmem bir hataydı!
BBC’s Today programı için Mishal Husain’e röportaj veren Bill Gates, yaptığı açıklamalarla bir defa daha gündeme bomba üzere düştü. Komplo teorilerinden Jeffrey Epstein’le olan münasebetine ve Elon Musk’ın kendisiyle ilgili açıklamalarına kadar birçok soruya karşılık veren Gates’in kelamları önümüzdeki günlerde de konuşulmaya devam edecek üzere görünüyor…

Bir vakitler dünyanın en varlıklı insanı olarak anılan Bill Gates artık bu unvanı Elon Musk’a kaptırmış durumda. Üstelik bu iki kıymetli figür pek de uygun anlaşamıyor.

Geçen hafta Musk, Gates’i Tesla paylarının pahasını düşürecek açıklamalar yapmak ve bu yolla para kazanmakla suçladı. Musk, bununla da yetinmeyip yeni satın aldığı toplumsal medya platformu Twitter üzerinden Gates’in fotoğrafını kullanarak uygunsuz latifeler yaptı.

Akacan The Mall

Gates ise tüm bu olup bitenlere yalnızca “Bana düzgün davranmasına gerek yok” diyerek karşılık verdi.

Bill Gates’in açıklamaları gündeme damga vurdu

GATES VE MUSK’IN ‘HİSSE’ HENGAMESİ

Musk, elektrikli araba üreten şirketi Tesla’nın paylarına ziyan vermesinin Gates’in etraf konusundaki hassaslığına ve hayırseverliğine ziyan verdiğini savundu.

Tesla’ya karşı özel olarak bahis oynayıp oynamadığı sorulduğunda Gates, “Bunun iklim değişikliği ile ilgisi yok. Musk’ın bu tezlerini reddediyorum” diyerek karşılık verdi.

“Elektrikli arabaların popülaritesi, bu otomobilleri satmak için daha fazla rekabete yol açacaktır. Bu yüzden elektrikli arabaların benimsenmesi ile şirketlerin sonsuz derecede pahalı hale gelmesi ortasında bir fark var.” diyen Bill Gates, Musk’ın Twitter’ı satın alması için de “Twitter’ın daha makûs olması mümkün. Lakin daha yeterli de olabilir… Bu yüzden bekleyip ve görmeyi tercih ediyorum.” sözünü kullandı.

Elon Musk’ın uygunsuz latifesi ortalığı karıştırdı

Gates’in toplumsal medyaya olan özel ilgisi, bu platformların onunla ilgili komplo teorilerinin odağı haline gelmesinden kaynaklanıyor. Gates, uzun yıllardır, daha koronavirüs salgını hayatımıza girmeden evvel bile aşıların büyük bir savunucusu oldu ve dünya çapında aşılama programlarına milyarlarca dolar bağış ve yatırım yaptı.

KOMPLO TEORİLERİYLE BAŞI SIKINTIDA

Bu durum da onu, insanların aşılar aracılığıyla izlemeye çalıştığına dair tuhaf ve temelsiz tezlerin konusu haline getirdi. Teorilerin birçoğu toplumsal medya platformlarında duyuldu ve pandemi sırasında yaygın hale geldi.

“Bunlara gülmek zorundayım zira bu çok çılgınca” diyen Bill Gates komplo teorileri için “İnsanları sahiden takip etmek istiyor muyum? Bilmiyorum. Tek bildiğim aşılara milyarlar harcıyorum, aşılarla para kazanmıyorum, aşılar hayat kurtarıyor.” diyor.

Bill Gates, evliliği, komplo teorileri ve Epstein ile ilgili çok samimi açıklamalar yaptı 

‘İNSANLAR SOKAKTA BANA BAĞIRIYOR’

Gates ayrıyeten, sokakta karşılaştığı insanların kendisine bu komplo teorileri yüzünden bağırıldığını da açıkladı. “Son vakitlerde halkın ortasına giriyorum ve beşerler bana onları takip ettiğimi söyleyip bağırıyor. Ve bu, bu dehşetli bir şey.”

Gates ve eşi Melinda French Gates, geçen yıl boşanacaklarını açıklamıştı. Çift, dünyanın en büyük hayır kurumlarından biri olan Bill & Melinda Gates Vakfı’nı kurdu ve 27 yıldır evliydi.

“Benim hayatım çok farklı. Çocuklarım konuttan gitti, sonuncusu bir yıl evvel üniversiteye gitti. Boşanma çok güç. Güç bir yıldı” diyerek son bir yılda yaşadığı kuvvetli süreci de içtenlikle itiraf etti.

Evlilik, Bay Gates’in evlilik dışı bir bağlantısı olduğuna dair raporlarla sona erdi. Mart ayında Melinda Gates ayrıyeten, utanç verici finansçı ve karar giymiş cinsel hatalı Jeffrey Epstein ile neden toplantılar yaptığını sorguladığını söyledi.

Amerika’nın en değerli milyarderleri ortasında olan Jeffrey Epstein, reşit olmayan kızlara para karşılığı cinsel istismarda bulunduğuna ait tezler nedeniyle özel jetiyle indiğinde gözaltına alınmış, 2008 yılında hatalı olduğunu kabul ederek, savcılık makamı ile anlaşmış ve muhtemel bir ömür uzunluğu mahpus cezası yerine 13 ay mahpusla cezalandırılmıştı. Suçlamaları reddeden ve hatalı bulunması halinde, 45 yıla kadar mahpus cezasına çarptırılması beklenen iş insanı 10 Ağustos 2019’da kaldığı tek kişilik hücrede kendisini asarak 66 yaşında ömrüne son verdi.

ESKİ EŞİ SAYESİNDE…

Gates’in eski eşi Melinda mart ayında CBS’ye verdiği demeçte, “Jeffrey Epstein ile görüşmelerinden hoşlanmadım, hayır. Bunu ona açıkça belirttim” demişti. Boşanma sürecinde Jeffrey Epstein yaptığı görüşmeler ortaya çıktığı için problemli günler geçiren Gates bundan pişman olduğunu da açıkladı.

Bill Gates, insanların sokaklarda kendisine bağırdığını itiraf etti

Gates, Epstein ile olan alakasını “hata” olarak nitelendirirken “Melinda’nın içgüdüleri benimkinden kuvvetlidir. Ben tahminen de onun gördüğü gerçekleri göremedim.” kelamlarını kullandı.

“Onunla yaptığım rastgele bir toplantı, onun berbat davranışlarına neredeyse göz yummak olarak görülebilirdi. Yani bu bir yanılgıydı.” diyen Bill Gates ‘How To Prevent The Next Pandemic’ (Yeni Pandemiyi Nasıl Önleriz?) ismindeki yeni kitabının tanıtım cinsleri için dünyayı dolaşıyor ve birçok gazete ve televizyona röportajlar vermeye devam ediyor.


Kıbrıs Haber

Kıbrıs Haberleri, Hakikat, Tarafsız ve Aktüel Kıbrıs Haberleri Kıbrıs Habercide son dakika olarak okuyabilirsiniz.
Yayın sürecimiz boyunca tarafsız olarak Ülkemizde ve Dünyada gelişen bütün Siyaset, Sıhhat, İktisat, Eğitim, Spor ve Teknoloji alanlarında ülkemizi ilgilendiren ve son dakika Kıbrıs Haberlerini Kıbrıs Haberci ‘de fiyatsız bir halde okuyabilirsiniz.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.