SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi öncesi gözler Ersin Destanoğlu ve Altay Bayındır’da! Hem kendilerini hem ekiplerini kurtaracaklar

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi öncesi gözler Ersin Destanoğlu ve Altay Bayındır’da! Hem kendilerini hem gruplarını kurtaracaklarVodafone Park’taki …

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi öncesi gözler Ersin Destanoğlu ve Altay Bayındır’da! Hem kendilerini hem ekiplerini kurtaracaklar
Akacan The Mall
01.10.2022 09:37
0
A+
A-

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi öncesi gözler Ersin Destanoğlu ve Altay Bayındır’da! Hem kendilerini hem gruplarını kurtaracaklar
Vodafone Park’taki Beşiktaş-Fenerbahçe müsabakasının baht adamları kaleciler olacak. Sezona formsuz başlayan iki genç kalecinin taraftarların gözünde yine değerlenmek ve özgüvenlerini yine kazanmak ismine haftalardır bu maçı bekledikleri bilinmekte. Yapacakları bir yanlışla derbinin skoruna direkt tesir edecek olan iki eldiven, çabayı kusur yapmadan kapatıp hem gruplarına galibiyeti getirmek hem de tenkit oklarından kurtulmak istiyor.

Beşiktaş ve F.Bahçe ortasındaki derbinin kilit isimleri olarak Ersin Destanoğlu ve Altay Bayındır ön plana çıkmakta… Döneme formsuz başlayan iki genç kalecinin taraftarların gözünde tekrar değerlenmek ve özgüvenlerini tekrar kazanmak ismine haftalardır bu maçı bekledikleri bilinmekte. Gerek Ersin’in gerekse Altay’ın performanslarının skor tabelasına direkt tesir edeceği düşünülünce, hangi kalecinin kurtarışlarıyla hangi kalecinin yanılgılarıyla derbi maçına damgasını vuracağı başlama vuruşu öncesinde en çok merak edilen soruların başında geliyor.

ALTAY BİRÇOK MAÇI ÇEVİRMİŞTİ

Akacan The Mall

Aldığı skorlar ve sergilediği oyunla taraftarların ve tüm otoritelerin beğenisini kazanan Fenerbahçe’de performansı en çok eleştirilen isim Altay Bayındır… Geçmiş yıllarda her vakit grubun en inanç duyulan ismi olan, birçok maçı tek başına çeviren Altay bu dönem ise epeyce formsuz bir manzarada. Gerek Fenerbahçe gerek A Ulusal Takım’daki performansıyla son periyotta tenkit oklarının maksadına gelen genç kaleci eski moral motivasyonunu kazanmak için Beşiktaş derbisini çıkış maçı olarak görüyor.

BEŞİKTAŞ’TA EN ÇOK ELEŞTİRİLEN İSİM

Bu dönem Altay Bayındır’la birebir mukadderatı paylaşan Ersin Destanoğlu da Beşiktaş’ın puan kayıplarında birinci derecede suçlanan isim oldu. Siyah beyazlı grubun teknik yönetici Sergen Yalçın yönetimindeki üç kupalı şampiyonluk döneminde en beğenilen isimlerden biri olan 21 yaşındaki file bekçisi bu dönem en tartışılan isim olarak öne çıktı. Ersin de yarın oynanacak derbiyi bir çıkış fırsatı olarak görüyor.

Genç kaleci, Beşiktaş taraftarlarının ve teknik yönetici İsmael’in gözünde tekrar güvenilen bir kaleci olmak için ulusal ortayla birlikte tam 14 gündür bu maça hazırlanıyor.

SERDAR AZİZ OYNARSA ÜÇLÜ OYNAMAZSA DÖRTLÜ SAVUNMA

Luan Peres’in yokluğu ve Serdar Aziz’in de maç eksiği nedeniyle oynayamaması durumunda F.Bahçe, Beşiktaş maçına zarurî olarak 4-4-2 dizilişiyle çıkacak. Fakat 10 gündür idmanları büyük bir saklılık içinde yürüten sarı lacivertlilerde Serdar, Jesus’un bu maçtaki sürprizi olarak alandaki yerini alırsa Fenerbahçe yeniden 3’lü defans taktiğine devam edecek. Serdar Aziz’siz 11’de Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi defans dörtlüsü ihtimali öne çıkarken, Serdar’lı savunmada başka iki isim Gustavo ve Szalai olacak.

NE DEDiLER?

NURETTİN YILDIZ: ALTAY BAYINDIR BİR ADIM ÖNDE

Altay da formsuz lakin Ersin’e nazaran bir adım önde zira kalecilikte en değerli şey devamlılıktır. Altay’ın Fenerbahçe’de devamlılığı var. Bu maçta Beşiktaş’ın kalesini büyük ihtimalle Ersin koruyacaktır. İki kaleci de formsuz başladı ancak bir form yakalamak istiyorlarsa bu maç onlar için bir fırsat. Biz de derbilerde uygun oynadığımız vakit sonraki maçlarda hoş oynardık. Altay yan toplarda zayıf lakin çizgi refleksleri çok yeterli. İkinci toplarda Rüştü Reçber üzere kuvvetli. Ulusal maçtan da makus döndü lakin bu işler hiç aşikâr olmaz. Maça yeterli başlayan uygun götürür.

ZAFER ÖĞER: İKİ KALECİ DE YAN TOPLARDA SORUNLU

İki kalecinin de form durumları birbirine çok yakın. İkisinin de birbirinden büyük bir artısı şu an için gözükmüyor. Sergileyecekleri uygun yahut makûs istikametteki performanslar ekiplerini galibiyete taşır. Ersin’in de Altay’ın da yan toplarda eksikleri var. Lakin ikisi de birebirde rakip forvetler karşısında etkililer. Ersin oyunun içinde değil, kendini maça verme eksikliği var. Altay da kaleyi dolduramıyor, defans gerisine yapılan ortalara vaktinde çıkış yapamıyor. Bu maç her ikisi içinde süreklilik kazanmaları ismine büyük değer taşıyor.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.