SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Yamyamlık, uyuşturucu, cinsel taciz, yolsuzluk… Armie Hammer’ın inanılmaz hayatı!

Yamyamlık, uyuşturucu, cinsel taciz, yolsuzluk… Armie Hammer’ın inanılmaz hayatı!Son yıllarda yıldızı süratle parlayan aktörlerden Armie Hammer …

Yamyamlık, uyuşturucu, cinsel taciz, yolsuzluk… Armie Hammer’ın inanılmaz hayatı!
Akacan The Mall
20.08.2022 12:22
0
A+
A-

Yamyamlık, uyuşturucu, cinsel taciz, yolsuzluk… Armie Hammer’ın inanılmaz hayatı!
Son yıllarda yıldızı süratle parlayan aktörlerden Armie Hammer’ın patlak veren taciz, tecavüz ve yamyamlık eğilimleri gündeme bomba üzere düşmüştü. Hammer ailesini mercek altına alan yeni bir belgesel, yalnızca Armie’nin değil ailenin beş neslinin dehşetli hatalarını gün yüzüne çıkartmaya hazırlanıyor. Ürkütücü hatalarla, karanlık fantezilerle çevrelenen bir ailenin öyküsüne göz attık.

Bir aile düşünün ki, Amerikan’ın kültürel ve siyasal hayatında tesir sahibi olurken birebir vakitte rüşvet, taciz, cinayet, rüşvet, kaçakçılık olmak üzere bir dizi skandalla anılsın… Taciz, tecavüz ve yamyamlık suçlamalarıyla itham edilen Amerikan sinemasının en karizmatik aktörü Armie Hammer ile ailesinin işledikleri dehşetli hatalar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Üç kısımlık House of Hammer belgeseli, yalnızca Armie Hammer’ın geçmişine ışık tutmakla kalmıyor tıpkı vakitte Hammer ailesinin öteki üyelerinin karmaşık münasebetlerini ve işledikleri bir dizi ürkütücü kabahati mercek altına alıyor.

Akacan The Mall

The Man from U.N.C.L.E. ve Call Me By Your Name sinemasından de tanıdığımız Hammer’ın şöhreti ortaya atılan taciz, tecavüz, şiddet ve yamyamlık tezleri yüzünden 2021 yılında bitme noktasına gelmişti. Hammer avukatı kanalıyla kendisine isnat edilen cürümleri reddetse de arkadaşı Robert Downey Jr.’ın da yardımıyla bir rehabilitasyon merkezine yatırılmıştı.

‘ŞEYTANLA MUAHEDE YAPANLAR ORTASINDA ZİRVEDELER’

İddialar, Hammer’ın ekseriyetle kendini yüzde 100 yamyam olarak tanımladığı ve cinsel fantezilerini paylaştığı istikametinde. Hammer’ın eski kız arkadaşlarının yanı sıra halası ve petrol hükümdarı Armand Hammer’ın torunu olan Casey Hammer’ın da ailenin kabahat geçmişine ait sırları açığa çıkarttı.

Kan donduran savları lisana getiren ve “Anlattıklarımın milyon katını düşünün” diyen Casey Hammer, “Şeytanla mutabakat yapanlara inanıyorsanız Hammer ailesini tepede görebilirsiniz. Hayatım boyunca ailemin beni denetim etmesine müsaade verdim lakin artık bunu durdurma vakti geldi. Beni susturmalarına imkân vermeyeceğim” sözlerini kullanıyor.

Dilerseniz, Hammer ailesinin Sovyetler Birliği ile kurduğu bağlantılardan İngiliz Kraliyet Ailesiyle yakınlaşmasına, yasa dışı şirketlerden petrol krallığına uzanan yükseliş öyküsüne ve kan donduran kabahat geçmişine birlikte bakalım.

‘KAPANA KISILAN BİR KURT ÜZERE KENDİ AYAĞIMI KEMİRDİM’

Armie Hammer (35) için 2021 tam manasıyla felaketler yılıydı. Pandemi periyodunu babası Michael, üvey annesi Misty, iki küçük çocuğu ve on yıllık eşi Elizabeth Chambers ile Cayman Adaları’ndaki lüks bir villada geçirmişti. Ancak 35 yaşındaki ünlü aktörün apansız meskeni terk etmesi çiftin boşanmalarına yol açtı.

Hammer, geçen eylül ayında GQ mecmuasına verdiği demeçte, “Büyük kişilikler küçük alanlara sıkışıp kaldıklarında karmaşık ve ağır hislere hapsoluyorlar. Ben bu periyodu pek düzgün yönetim edemedim. Dürüst olmak gerekirse, aklımı büsbütün kaybetmeye çok yaklaşmıştım. Kapana kısılan bir kurt üzere kendi ayağımı kemirerek kopartmaya çalıştım.”

Kendisini kapana kısılan bir kurda benzeyen Hammer’ın bekar kaldıktan sonra kız arkadaşlarıyla yaşadıkları ise mesleğinin sonunu getirdi.

Boşanma davası medyada geniş yer bulurken, Hammer’ın sevgililerinden gelen kan donduran argümanlar gündeme bomba üzere düştü. 35 yaşındaki aktörün bağlarında tecavüz ve yamyamlığı benimsediği tez edildi.

Bir anda Hollywood’un “Sosyopat aktörü”ne dönüşen Hammer’ın, Jennifer Lopez ile oynayacağı romantik güldürüden ve Paramount Pictures’ın kült sineması The Godfather’ın imal öyküsünü husus alan The Offer’ın takımından çıkartıldığı duyuruldu.

BEŞ NESİLDİR HATALI ÜRETEN BİR AİLE

Hammer için tam hiçbir şey bundan daha berbat olamaz derken oyunculuk ajansı WME’de, 35 yaşındaki aktörle kontratını feshettiğini duyurdu. Bu karar, Hammer için Hollywood’un kapılarının kapandığının bir işaretiydi.

Sahne ışıklarının Hammer’a döndüğü o anda, gazeteci Edward Jay Epstein’ın 1996 yılında Armie’nin büyükbabası Armand Hammer’ın hayatını anlattığı, Dossier: The Secret History of Armand Hammer isimli biyografik kitabı akıllara geldi. O denli ki, Hammer ailesinde böylesi skandallara imza atan tek kişi Armie Hammer değildi.

Hammer ailesinin beş jenerasyonu ürkütücü birçok suça bulaşmış, karar giymiş bireylerden oluşuyordu. Uyuşturucu, seks, taciz, tecavüz ve daha birçok vahim eğilim aile tarihinin karanlık bir modülü haline gelmişti.

AİLE, SOVYETLER BİRLİĞİ ORTASINDA MEKİK DOKUDU

Hammer ailesinin birinci skandalı Armie’nin Rusya’dan göçen büyük-büyük-büyükbabası Julius Hammer ile başlıyor. Odessa’dan Amerika’ya göç eden Yahudi bir tabip ve eczacı olan Julius Hammer tıpkı vakitte Amerika Sosyalist Personel Partisi’nin (SLP) önderiydi. Hammer soyadını alırken de çekiç sembolünden esinlenmişti.  

Ailenin birinci skandalına imza atan Julius, 1919 yılında Rus bir diplomatın karısı olan Marie Oganesoff’a başarısız bir kürtaj yapmış, operasyon esnasında gelişen komplikasyonlara müdahale etmemiş hastasının vefatına neden olmuştu. Olayı araştıran mahkeme Julius’un “kasten öldürme suçu” işlediğine hükmetmiş, 3 ila 12 yıl ortasında mahpus cezasına çarptırmıştı.

Bir Rus diplomatın eşini taammüden öldürdüğü ileri sürülen Hammer ailesinin Rusya ile kurduğu alaka bir epey enteresandı. 3,5 yıl mahpus yatan Julius, “Allied Drug and Chemical” ismindeki ilaç şirketinin başına oğlunun geçmesini istedi.

BABASINI CEZAEVİNE YOLLAYAN ARMAND’IN KURDUĞU İMPARATORLUK

Bu olayı kitabında uzun uzadıya ele alan Epstein, kürtaj olayında Julius’un bir hatasının bulunmadığını, asıl cürümlünün oğlu Armand olduğunu ileri sürmüştü. Ailenin geçmişini araştıran muharrir, birçok kaynağın tersine Julies’ın oğlunu korumak için cürmü üstlendiğini belirtmişti.

Aktör Armie’nın büyük-büyük babası olan Armand, tam manasıyla bir tüccardı. Sosyalist olmasa da Rus ihtilalini destekleyen Armand, Ruya’ya büyük oranda ilaç tedariki sağlamanın ötesinde patlak veren İç Savaşın yol açtığı kıtlığı da fırsata çevirdi.

Kıtlık nedeniyle sıkıntı durumda kalan Rusya’ya 1 milyon tondan fazla tahıl satarak aile servetini ikiye katlayan Armand, Sovyetler Birliğinde tanıştığı Rus müzikçi Olga ile evlendi. Aktör Armie’nin büyükbabası olan Julian bu evlilikten doğdu.

Akacan The Mall
ETİKETLER: , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.