SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Volkan Demirel’in Christian Atsu ile ilgili kelamları akıllara geldi! ‘Ayrılmak istediğini söyledi’ Hatayspor’un Twitter hesabında yürek burkan ayrıntı…

Hatay’da yaşadığı Rönesans Rezidans’ın sarsıntıda yıkılması sonucu enkaz altında kalan ve bugün cansız vücuduna ulaşılan futbolcu Christian Atsu’nun mevti futbol dünyasını yasa boğdu. Kasımpaşa maçının 90+7. dakikasında frikikten gol atan ve Hatayspor’a 3 puanı getiren Atsu ile ilgili teknik yöneticisi Volkan Demirel’in maç sonu söylediği kelamlar ve Hatayspor’un toplumsal medya hesabındaki ayrıntı ise yürek burktu.

Volkan Demirel’in Christian Atsu ile ilgili kelamları akıllara geldi! ‘Ayrılmak istediğini söyledi’ Hatayspor’un Twitter hesabında yürek burkan ayrıntı…
Akacan The Mall
18.02.2023 13:06
0
A+
A-

Volkan Demirel’in Christian Atsu ile ilgili kelamları akıllara geldi! ‘Ayrılmak istediğini söyledi’ Hatayspor’un Twitter hesabında yürek burkan ayrıntı…
Hatay’da yaşadığı Rönesans Rezidans’ın zelzelede yıkılması sonucu enkaz altında kalan ve bugün cansız vücuduna ulaşılan futbolcu Christian Atsu’nun vefatı futbol dünyasını yasa boğdu. Kasımpaşa maçının 90+7. dakikasında frikikten gol atan ve Hatayspor’a 3 puanı getiren Atsu ile ilgili teknik yöneticisi Volkan Demirel’in maç sonu söylediği kelamlar ve Hatayspor’un toplumsal medya hesabındaki ayrıntı ise yürek burktu.

5 Şubat Pazar, saat 18:01. Muhteşem Lig’in 23. haftasında Hatayspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. 0-0 devam eden maçın son anlarında konut sahibi Hatayspor, tehlikeli bir noktadan frikik kazanır, topun başına ise Christian Atsu geçer. 82. dakikada oyuna giren Ganalı futbolcu, ceza alanı sol çaprazından sol ayağıyla kullandığı frikikte topu ağlara gönderir ve saha içinde futbolcular; tribünde ise binlerde Hataylı sevinç yumağı olur. Coşkulu gol sevincinde grup arkadaşlarının altında kalan Atsu, saatler sonra enkaz altından kalacağından habersizdi. Tahminen tribündeki binlerce insan da galibiyet sevinciyle gittikleri meskenlerinin enkazında kaldı…

VOLKAN DEMİREL: ATSU AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Akacan The Mall

Kasımpaşa maçında alınan 1-0’lık galibiyet sonrası basın toplantısına çıkan Volkan Demirel, 90+7’de attığı golle 3 puanı ekibine kazandıran Atsu ile ilgili konuşmuştu.

“Benim için bugün galibiyetten değerli bir durum da Christian Atsu’nun gol atmasaydı. Zira geldiğimizden beri çok çalıştı, kupa maçında oynattık, tekrar sakatlandı. Lakin şu an çok hazır olduğunu ve istediğini bize bugüne kadar gösterdi. Hatta son hafta bir görüşmemiz oldu. ‘Hocam ben oynamak istiyorum, oynamazsam da gitmek istiyorum’ diye. Ben de ona ‘Gitmek istersen gidebilirsin lakin kalmak istersen de başımın üstünde yerin var’ dedim. Bugün gol atmayı bildi. O yüzden ben bugün galibiyetinin her şeyini ona armağan ediyorum.”

SON DÜDÜKLE ATSU’YU HAVAYA KALDIRDI

VOLKAN DEMİREL, Kasımpaşa maçının son düdüğüyle birlikte sevinçten golü atan oyuncusu Atsu’nu kollarından tutarak havaya kaldırmıştı. Bu imgeler o gün toplumsal medyada çok konuşulmuştu.

SAAT 23:00’TE UÇAĞI VARDI, SEVİNÇTEN İPTAL ETTİ

Süre bulamadığı için mutsuz olan ve kadrodan ayrılmayı düşünen Atsu, 5 Şubat saat 23:00’e bilet almıştı. İstanbul aktarmalı olarak Fransa’ya ailesinin yanına gidecekti. Gol atmanın ve gruba galibiyet getirmenin memnunluğunu grup arkadaşlarıyla daha uzun mühlet paylaşmak için uçak biletini iptal etti.

Hatayspor İdari Menajeri Fatih İlek, geçtiğimiz gün Radyospor’a yaptığı açıklamada bunu şu sözlerle anlattı: Uçak bileti vardı lakin âlâ oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı çoşkudan sonra ‘Gitmeyeyim, burada kalayım’ dedi. En memnun olduğu günde sarsıntıya yakalandı. Akşam 23.00’te uçağı vardı. Evvel İstanbul, sonrasında Fransa’ya gidecekti. Vazgeçti, tam manasıyla bir trajedi oldu.

ADEKUGBE’NİN KONUTUNDA GALİBİYETİ KUTLADILAR

Depremin birinci gününde enkaz altında kaldığı anlaşılan Atsu için arama kurtarma çalışmaları devam ederken Hatayspor’dan ekip arkadaşı Sam Adekugbe, zelzele anında yaşadığı dehşeti anlattığı açıklamasında Atsu’nun o akşam konutunda konuk olduğunu lakin zelzeleden 1 saat kadar evvel kendi meskenine gittiğini söylemişti.

“Pazar akşamı Kasımpaşa maçı sonrası kimi kadro arkadaşlarımla konutumda dinleniyorduk. Onlar ayrıldıktan sonra konutu temizlemeye başladığım sırada zelzele oldu. Her yer titremeye başladı. Panik atak geçirdiğimi düşündüm. Sonra mobilyalar ve TV devrilmeye başladı. Mutfakta bardaklar ve tabaklar parçalandı. Sinema üzereydi. Yıkılan binalar, yangınlar görüyorsunuz. Bağıran, ağlayan, enkaz eşeleyen beşerler. Kırık konut modülleri. Ummadığınız şeyler.”

“Yol ikiye ayrıldı. İnsanların dondurucu soğuk, yağmur ve yıldırım çarpması ortasında bağırdığını duydum dışarı çıktığımda. Konutumun etrafındaki hasara şahit olduktan sonra, yol boyunca yıkımı görerek antrenman sahasın kadar 20 dakika yürüdüm. Köprüler yıkıldı. 12 katlı gökdelenler büsbütün çöktü. Sevdiklerini arayan aileler. Çocuklarını arayan ebeveynler. Anne babalarını arayan çocuklar. Bu yalnızca akıl almaz bir şeydi. Sahiden beklemediğiniz bir şey”

Aynı Adekugbe, sarsıntı tesiriyle ligden çekilmek zorunda kalan Hatayspor’dan kiralık olarak Galatasaray’a transfer oldu.

KASIMPAŞALI AYTAÇ KARA’DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Atsu’nun hayatındaki son golünü attığı Kasımpaşa’nın futbolcusu Aytaç Kara, Ganalı futbolcunun vefatıyla ilgili yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

“O gün son dakika golünü atıp bizi üzmüştün.. Artık çok daha fazla üzdün… Yerin cennet olsun”

HATAYSPOR’UN SON İKİ TWEETİ YÜREK BURKTU

Atsu’nun kulübü Hatayspor, 5 Şubat Kasımpaşa maçının sonrasından bugün sabah saatlerine kadar toplumsal medyada sessizdi. Kulübün 5 Şubat akşamındaki son tweeti Christian Atsu ile ilgiliydi.

“Son dakikada enfes bir gol” yazılmıştı.

Depremin tesiriyle sessizliğe bürünen Twitter hesabından bugün atılan birinci tweet ise Atsu’nun vefatıyla ilgili oldu.

“Başımız sağ olsun. Göçük altında kalarak hayatını kaybeden futbolcumuz Christian Atsu’nun cenazesi memleketi Gana’ya gönderilmek üzere yola çıkmıştır. Seni unutmayacağız Atsu. Yerin cennet olsun hoş insan. Hüznümüzün tanımı yok. Huzur içinde uyu.”

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.