STERLIN
41,1343
DOLAR
32,3360
EURO
35,1838
ALTIN
2.245,69
BIST
8.718,11
SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Togg’da geri sayım başladı! NFT açık artırması yarın başlayacak

Togg almak isteyenler için öncelikli ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırmasına sayılı saatler kaldı. Yarın akşam saat 19:23’te Trumore uygulaması üzerinden NFT satışı başlayacak ve NFT alanlar ön siparişe katılma ve teslim alma sırası hakkını kazanacak.

Togg’da geri sayım başladı! NFT açık artırması yarın başlayacak
Akacan The Mall
04.02.2023 14:05
0
A+
A-

Togg’da geri sayım başladı! NFT açık artırması yarın başlayacak
Togg almak isteyenler için öncelikli ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırmasına sayılı saatler kaldı. Yarın akşam saat 19:23’te Trumore uygulaması üzerinden NFT satışı başlayacak ve NFT alanlar ön siparişe katılma ve teslim alma sırası hakkını kazanacak.

Togg, “100. Yıl Özel Seri” NFT koleksiyonunu açık artırma usulüyle kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. 5-15 Şubat tarihleri ortasında yapılacak açık artırmada NFT satın alanlar, 2023 yılının nisan, mayıs ve haziran aylarında kullanıcılarına teslim edilecek “100. Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Aygıtları için ön siparişe katılma ve sıralamasını belirleme hakkı da elde edecek.

TRT Haber’in haberine nazaran, Togg’un dijital tecrübe platformu Trumore üzerinden yenilikçi biçimde tanıtımına başladığı 2023 adet NFT için teklif verme süreci yarın akşam 19.23’te başlayacak ve 15 Şubat’a kadar sürecek. App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirip Tru.ID oluşturan kullanıcılar, dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları Avax dijital varlıklarıyla tekrar birebir alanda yer alacak “NFT Alım Platformu” üzerinden yalnızca bir NFT için teklif verebilecek.

Akacan The Mall

ÖN SİPARİŞE KATILMA VE TESLİM ALMA SIRALAMASINI BELİRLEME HAKKI

Açık artırma mühletince ilgilenilen NFT’ye en yüksek teklifin verilmesi durumunda, ön sipariş hakkı teklifi verene ilişkin olacak. Kullanıcılar uygulamadaki “hemen satın al” seçeneği sayesinde, ilgilendikleri NFT’ye açık artırma müddetinin bitmesini beklemeden de sahip olabilecek. NFT satın alan kullanıcılar, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel olarak üretilen “100. Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Aygıtları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı da kazanacak

Trumore üzerinden tanıtımına başlanan ve 5 Şubat 2023 tarihinden itibaren açık artırması başlayacak olan 1’den 2023’e kadar numaralanmış olan NFT’ler, 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Aygıtları için ön siparişe katılma hakkı ile özel seri Akıllı Aygıtların teslimatına ait sıralamayı da belirleyecek. Örneğin 01 numaralı NFT’yi satın alan bir kullanıcı, teslim edilmeye başlandığında 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Aygıtını birinci sırada teslim alacak.

NFT NUMARALARI AKILLI AYGITLARA İŞLENECEK

Açık artırma yoluyla NFT satın alanlar, bu numaranın işlendiği akıllı aygıt için de ön sipariş verme hakkını almış olacak. Örneğin 1923 numaralı NFT’yi satın alan bir kullanıcı bu numaranın, ön dekoratif panel üstüne, akıllı aygıt anahtarına ve bagaj kapağı üzerine işlendiği özel seri Togg Akıllı Aygıt için ön sipariş verip öncelikli teslim edilecek bu özel seriden ilgili numaralı akıllı aygıtın sahibi olabilecek. Bu akıllı aygıtların koltukları da seri üretimden farklı olarak “100. Yıl Özel Seri” amblemi işlenmiş formda üretilecek.

ANADOLU VE GEMLİK RENK SEÇENEKLERİYLE SUNULACAK

Koleksiyon bedeli olan arttan itişli 160 kW / 218 bg ve 510 km (WLTP) menzile sahip “100. Yıl Özel Seri” Togg Akıllı Aygıtlar, tanıtıma özel Anadolu ve Gemlik renk seçenekleri ile NFT sahiplerine sunulacak.

EN ENDERLER KÜÇÜK NUMARALI NFT’LER

Dünyaca ünlü Siber-Fiziksel Mimar ve Yeni Medya Sanatkarı Güvenç Özel’in tasarladığı NFT’lerin müzikli olanlarında Yeni Medya Sanatkarı Mehmet Ünal’ın yapay zeka dayanağıyla bestelediği sesler kullanıldı.

Nadirlik tiplerine nazaran “normal”, “nadir”, “çok nadir” ve “en nadir” olarak belirlenen NFT’ler, “100. Yıl Özel Seri Akıllı Cihazları” daha evvel teslim alma imkanı da sunacak. Bu NFT’lerin 01 ile 100 ortasında olanları en ender, 101-250 ortasında olanlar çok az, 250-999 ortasında olanlar az, 1000-2023 ortasında olanları ise olağan olarak gruplandırıldı. Togg NFT satışından elde edeceği geliri “100. Yıl Özel Seri” NFT koleksiyonunu oluşturan iki sanatkarıyla paylaşacak ve gelecekte yeni dijital sanatların oluşturulmasında kullanacak.

Buna nazaran, 1000-2023 ortası olağan NFT’ler 10 Avax, 250-999 ortası ender NFT’ler 15 Avax, 101-250 ortası çok az NFT’ler 20 Avax, 01-100 ortası en ender NFT’ler 30 Avax’tan başlayan fiyatlarla açık artırmaya sunulacak.

SADECE BİR NFT İÇİN TEKLİF VERİLEBİLECEK

Trumore uygulamasını indiren ve Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı geri çekilemeyecek halde yalnızca bir NFT için teklif verebilecek. Birebir kullanıcının bir öteki numaraya teklif vermesi ise teklif verdiği NFT’ye daha yüksek bir teklif gelmesi halinde mümkün olacak. Bu sayede açık artırma müddeti sonunda her Tru.ID sahibi kullanıcı en fazla bir adet NFT’ye sahip olabilecek. Satın alınan NFT’nin bedeli, Togg akıllı aygıtına sahip olma bedelinden bağımsız olacak.

NFT’LER ÖN SİPARİŞ PERİYODUNA KADAR EL DEĞİŞTİREBİLECEK

NFT’ler açık artıma tamamlandıktan sonra akıllı aygıtın ön sipariş devrine kadar el değiştirebilecek. NFT’ler ile sunulan hakkı, Togg tarafından açıklanacak tarihlerde ön siparişe dönüştüren kullanıcıların NFT’leri Togg akıllı aygıtın cüzdanına aktarılıp akıllı aygıtın ayrılamaz bir modülü haline gelecek ve bundan sonra el değiştirilemez durumda olacak.

Ön siparişi oluşturulduktan sonra Togg akıllı aygıtına işlenecek NFT, tıpkı vakitte özel seriyi teyit eden bir dijital sertifika misyonu üstlenecek.

TOGG DİJİTAL SANATI BİRİNCİ GÜNDEN BU YANA SAHİPLENDİ

Doğu ve Batı kültürlerini, akılla duyguyu, beşerle teknoloji harmanlayan bir marka DNA’sına sahip olan Togg, yola çıktığı birinci günden itibaren dijital sanatı da sahiplenen bir marka oldu. 27 Aralık 2019’da gerçekleştirilen “YeniLige Yolculuk” etkinliğinde konukların aktiflik alanına girerken içinden geçtikleri tüneldeki, yeni medya sanatkarı Mehmet Ünal tarafından tasarlanan, ışık enstalasyonu, Siber-Fiziksel Mimar ve Yeni Medya sanatkarı Güvenç Özel’in CES 2022’de sunduğu, daha sonra Togg Teknoloji Yerleşkesi’nde boyahane duvarına da uygulanan “Arayüz” isimli yapıtı de Togg’un teknolojiyi dijital sanatla söz ettiği birinci örneklerdi.

Yine Güvenç Özel’in evvel 17. Contemporary Istanbul’da, akabinde Gemlik Teknoloji Yerleşkesi’nde sergilenen, izleyenleri fizikî bir gerçeklik algısından sanal bir gerçek algısına hakikat seyahate çıkaran Spektrum isimli yapıtı de Togg’un sahiplendiği dijital sanat örneklerindendi. Türkiye’nin global teknoloji markası Togg, ocak ayında ikinci sefer katıldığı dünyanın en büyük tüketici elektroniği aktifliği olan CES 2023’te de dünyaya kendini dijital sanatla tabir etmeyi tercih etti.

Markanın ön siparişe katılma ve sıralamasını belirleme hakkını da dijital sanat yapıtlarının oluşturduğu NFT’leri açık artırmayla satma kararı da dijital dünyanın içine doğan ve o dünyayla güçlü bağları olan bir kitleye ulaşma gayesine uygun olarak verildi.

“100. YIL ÖZEL SERİ” NFT KOLEKSİYONUNUN SANATÇI BİLGİLERİ VE ÖZELLİKLERİ

Görsel sanat çalışmaları Siber-Fiziksel Mimar ve Yeni Medya Sanatkarı Güvenç Özel, ses çalışmaları Yeni Medya Sanatkarı Mehmet Ünal tarafından hazırlanan NFT serisi 5 alt koleksiyondan oluşuyor. “Tohum”, “Miras”, “Ufuk”, “Spektrum1” ve “Spektrum2” isimlerini taşıyan her bir koleksiyonda yalnızca 1 adet en az NFT bulunuyor.

Tohum koleksiyonunda Togg’un USECASEMobility konseptinde yer alan kavramlar, Miras koleksiyonunda Türk mimarisi görselleri, Ufuk koleksiyonunda fütürüstik kent manzaraları ve makineler, Spektrum1’de Türkiye’nin 81 vilayetinden toplanan kent manzaraları, Spektrum2’de Türkiye’nin doğal, tarihi ve turistik imgeleri, sanatkarın el ve dijital eskizleri ile yapay zeka algoritması harmanıyla ortaya çıkan her biri birbirinden eşsiz kesimlerden oluşuyor.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.