SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Tam da “Artık daha fazlası olamaz derken…” ABD’yi sarsan tecavüz davasında iki bomba gelişme – Kıbrıs Haber, Kıbrıs Habercide Okunur.

Tam da “Artık daha fazlası olamaz derken…” ABD’yi sarsan tecavüz davasında iki bomba gelişmeABD’nin Meksika’daki büyükelçiliğinde çalışan bir …

Tam da “Artık daha fazlası olamaz derken…” ABD’yi sarsan tecavüz davasında iki bomba gelişme – Kıbrıs Haber, Kıbrıs Habercide Okunur.
Akacan The Mall
05.05.2022 12:52
0
A+
A-

Tam da “Artık daha fazlası olamaz derken…” ABD’yi sarsan tecavüz davasında iki bomba gelişme
ABD’nin Meksika’daki büyükelçiliğinde çalışan bir memurun çok sayıda ilaçla uyuttuğu çok sayıda bayana tecavüz edip imajlarını çektiği haberi geçen yıl gündeme bomba üzere düşmüştü. Bu hafta ortaya çıkan iki kıymetli ayrıntı ise sinemalara husus olacak bu iğrenç olayın daha uzun müddet manşetleri işgal edeceğinin işaretini verdi. İşte tüm yaşananlar ve son gelişmeler…

Takvimler 2020 yılının Mayıs ayını gösteriyordu. Yer Mexico City’nin en lüks mahallelerinden biri olan Polanco’ydu. Yoldan geçenlerin şahit olduğu imaj ise akıl alacak üzere değildi: Bir apartman dairesinin balkonunda çırılçıplak bir bayan adeta histeriye kapılmış halde çığlık çığlığa yardım istiyordu.

Bayan çok sarhoş bir haldeydi, kendi kendine yürümesi bile imkânsızdı. Bu nedenle ambulansla hastaneye götürüldü. Yapılan muayenede cinsel organında penetrasyon izlerine rastlandı. Kolunda, dirseğinde ve dizinde çürükler, yanaklarından birinin iç kısmındaki yırtık dikkat çekti.

Akacan The Mall

Bayan buluştuğu adamla rastgele bir fizikî teması olduğunu ya da yardım istediğini hatırlamıyordu. Ancak o apartman dairesine nasıl gittiğini biliyordu. Bir uygulama üzerinden tanışmış, bir açık hava AVM’sinde buluşmuşlardı. Adam bir şişe şarap almıştı. Kahve bardaklarından şarap içip sohbet etmişler, nihayetinde de sohbeti adamın meskeninde sürdürmeye karar vermişlerdi. Konuta gidip ufak bir şeyler atıştırmışlar, birer kadeh daha şarap içmişlerdi. Sonrası bayanın hafızasından büsbütün silinmiş üzereydi.

Bayanın bunları anlatması üzerine, ABD’nin Meksika Büyükelçiliği tarafından kiralanmış olduğu anlaşılan dairede yaşayan Brian Jeffrey Raymond isimli ABD’li gözaltına alındı. Ortalarında yaşanan her şeyde bayanın isteği olduğunu savunan Raymond, diplomatik dokunulmazlığını kullanarak bir sonraki gün özgür bırakıldı ve ABD’ye iade edildi. İki hafta Virginia’da karantinada kaldıktan sonra federal müfettişler tarafından sorgulanmayı kabul eden Raymond, onlara verdiği sözde de bayanla yaşadıkları her şeyin isteğe dayalı olduğunu söyledi.

Ben bekâr bir adamım. Birçok kızla çıkıyorum. Daha evvel başıma bu türlü bir şey gelmedi ve çok sakin bir insanımdır. Agresif değilim. O gece bir şeyler içtik fakat aklının başında olmadığına ya da öbür bir sorunu olduğuna dair hiçbir izlenim edinmedim.

Brian Jeffrey Raymond’ın sözünden

VAHİM GERÇEK TELEFONLARININ İNCELENMESİYLE ORTAYA ÇIKTI

Federal casuslar Raymond’ın şahsî ve kurumsal cep telefonlarına el koydu. Telefonların yanı sıra, Raymond’ın dizüstü bilgisayarında ve bulut hesabında da incelemeler yapıldı ve Mexico City’de yaşanan olayın buzdağının yalnızca görünen ucu olduğu inanılmaz bir biçimde ortaya çıktı. Raymond, 2011 yılından (hatta tahminen daha da öncesinden) o güne kadar, Meksika’da ve ABD’de 20’den fazla bayanı uyuşturucu unsur vererek uyutmuş ve bayanlara tecavüz etmişti.

Bu da yetmezmiş üzere bayanların baygın halde fotoğraf ve görüntülerini çekip birer “hatıra” olarak saklamıştı. Ele geçirilen 500’den fazla imgede, bayanların şuurlarının yerinde olmadığı çok net bir biçimde belirliydi. Bayanlar görüntülerin kimilerinde horluyordu. Kimilerinde Raymond göz kapaklarını parmaklarıyla açık tutmaya çalışıyor, elini ağızlarına sokuyor ya da cansız el ve kollarını kameraya sallıyordu. İmajların bir kısmında Raymond’ın kendisinin de çıplak ve uyarılmış olduğu görülebiliyordu.

Görsel evraklarının metaverileri ile fotoğraflardaki mobilya ve çarşaf üzere ayrıntılar bu cinsel taarruzların en az 9’unun Raymond’ın yaşadığı resmi büyükelçilik konutunda gerçekleştiğine işaret ediyordu.

Raymond’ın arama geçmişi de pek iyi değildi. Dizüstü bilgisayarından “baygın siyahi kız”, “derin uyku”, “uyku hapı ve alkol ve baygınlık”, “kendinden geçmiş ve taşınmış” üzere anahtar sözlerle aramalar yapmıştı. Yapılan incelemede Raymond’ın tabire çağrıldıktan sonra aygıtlarındaki hata teşkil eden içerikleri silmeye çalıştığı lakin kalan izlerin durumu ortaya koymak için kâfi olduğu belirtildi.

Raymond’ın yaşadığı Polanco, Meksika’nın finans merkezi olarak kabul ediliyor

BAYANLAR HİÇBİR ŞEYDEN HABERSİZ ÖZÜR DİLİYORDU

Hakkında hazırlanan iddianameye nazaran, Raymond bu bayanlarla çeşitli arkadaşlık uygulamaları aracılığıyla tanışıyordu. FBI ve Diplomatik Güvenlik Dairesi casuslarının Raymond’ın kurbanlarıyla olan yazışmalarının da izini sürmüştü. Birçok bayan Raymond’dan kendini kaybettiği için özür diliyor, “Birlikte olduk mu?” diye soruyor hatta bir evvelki geceye dair hiçbir şey hatırlamadığını belirtiyordu.

Hatta başlarına gelenin farkında olmadıkları için Raymond’la birkaç kere üst üste buluşan bayanlar da vardı. Bayanların birçoğu tecavüze uğradıklarını lakin federal casusların Raymond’ın bilgisayarında bulduğu fotoğraflarını gördüklerinde anlamıştı.

Raymond ise o kadar pişkindi ki hakkında soruşturma başlatıldığını bildiği halde iğrenç aksiyonlarına devam etmişti. Uygulamaları telefonundan silmemiş, bayanlarla görüşmeyi sürdürmüştü. En son gözaltına alınmadan evvelki hafta bir bayanla buluşmuştu. Bayan tabirinde “Sanırım Raymond’la üç kere cinsel alakaya girdik ancak bu anlara dair hafızamda neredeyse hiçbir şey yok” diye konuşmuştu.

Şu an 45 yaşında olan Raymond, geçtiğimiz yıl 9 Ekim tarihinde ABD’nin California eyaletinin La Mesa kentinde spor salonu çıkışında gözaltına alındı. Bu tarihten kısa bir mühlet evvel ansızın işinden istifa ederek ailesinin yanına taşınmıştı.

Raymond soruşturma altında olduğunu bile bile gözaltına alınmadan evvelki hafta dahi ataklarına devam etmiş.

Raymond soruşturma altında olduğunu bile bile gözaltına alınmadan evvelki hafta dahi taarruzlarına devam etmiş.

“ANNEME BAKMAK İÇİN” DİYE PALAVRA SÖYLEDİ AMA…

Raymond’ın o devirdeki savunma avukatı John David Kirby, müvekkilinin bir kalp hastalığı olduğunu, bu nedenle Covid-19 risk kümesinde yer aldığını, San Diego ve etrafında tanınan ve sevilen bir insan olduğunu, annesinin yıllardır çeşitli organlarında oluşan kanserlerle savaştığını, kendisinin de annesinin bakımında babasına yardım ettiğini belirterek mesken mahpusu ve GPS izlemesi talep etti.

Savcılık ise Raymond’ın Covid-19 krizinin tepede olduğu 2020 ilkbaharında dahi hiç tanımadığı bayanlarla bir arada olduğuna işaret eden yatak odası imgelerini hatırlatarak, “Covid kapma konusunda telaşı yok üzere görünüyor” görüşünü öne sürdü. Raymond’ın kapalı bir spor salonunun çıkışında gözaltına alınmış olması da Covid’le ilgili kaygıları olmadığının göstergesi kabul edildi.

Fakat en çarpıcısı ailesinin sözüydü. Annesi ve babası, Raymond’ın durup dururken meskene dönmesinden şaşırdıklarını zira oğullarının kendilerini kimi vakitler senede bir defa bile aramadığını anlattı. Üstelik konuta döndükten sonra da odasından çıkmamış, daima bilgisayarı ya da telefonuyla vakit geçirmiş, annesinin bakımına da en ufak bir katkıda bulunmamıştı.

Yıllar evvel de birebir formda “Anneme bakacağım” diyerek birkaç aylık fiyatsız müsaade alan Raymond, annesine bakmak yerine o süreyi 15 ülkede seyahat ederek geçirmişti. 19 Ekim’de bir federal mahkeme Raymond’ın kaçma riski olduğuna ve toplum için bir tehlike arz ettiğine hükmetti ve tutuklu yargılanmasına karar verdi. Yargıç Linda Lopez kararında Raymond’ı “deneyimli bir cinsel avcı” olarak nitelendirdi.

Lakin kendisini yakından tanıyanlar dahil etrafındaki hiç kimse Raymond’ın böylesi bir iğrençlik içinde olduğunun farkında değildi. Savcılık bunu Raymond’ın “kamuoyu önünde çok farklı bir portre çizebilmekteki eşsiz yeteneğinin bir kanıtı” olarak nitelendirdi.

BÜYÜKELÇİLİKTE NE İŞ YAPTIĞI ANLAŞILAMADI

Raymond’ın 2018’den 2021’e kadar misyon yaptığı Mexico City Büyükelçiliği’nde hangi durumda olduğu mahkeme dokümanlarında yer almazken hakkında internette bulunabilen bilgiler de epeyce sonluydu. Savcılar, Raymond’ın İspanyolca ve Mandarin Çincesi konuştuğunu ve 20 yılı aşkın süren devlet memurluğunda Meksika ve Peru da dahil en az 6 ülkede misyon yaptığını belirtmişti. (Raymond’ın savunma avukatı da müvekkilinin memuriyette ‘örnek’ bir sicili olduğunu savunuyordu.)

Raymond, San Diego’da bir hapishanede yargılanmayı beklerken, FBI da imajlarda yer alan fakat kimliği tespit edilemeyen öbür kurbanlara ulaşabilmek için eforlarını artırdı. Raymond’ın fotoğraflarını da içeren bir duyuru yayımlayan FBI, bilgisi olanların isim vermeden bildiğini aktarabileceği bir internet sitesi hazırladı.

Soruşturma ilerledikçe daha da çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Raymond, en az 26 bayana cinsel hücumda bulunmuş, bu bayanlardan bir adedini ABD’den Meksika’ya çağırarak işi milletlerarası boyutlara taşımıştı. Kayıtlarda “2 Numaralı Yetişkin Kurban” olarak geçen bu Californialı bayanla Raymond birinci kere 2017 sonunda tanışıp Şubat 2018’de San Diego’da görüşmüştü. Bayan o gece, bir noktada kendinden geçmişti ve yaşananlara dair çok fazla şey hatırlamıyordu.

Raymond, birebir yıl Eylül ayında bayanı Meksika’ya davet etmişti. Mexico City’e taşındığını yazmış, yeni meskeninin fotoğraflarını göndermiş ve Cadılar Bayramı vaktinin (31 Ekim) kendisini ziyaret etmek için ülkü olacağını belirtmişti. Bayanın seyahat planları Cadılar Bayramı’na yetişmemişti lakin ikili nihayet Kasım’da Mexico City’de bir ortaya gelebilmişti. Birlikte evvel akşam yemeği, iki gün sonra da öğlen yemeği yemişlerdi. Bayan öğlen yemeğini hatırlıyordu lakin akşam yemeğine ve o gece Raymond’la ne yaptıklarına dair hiçbir şey hatırlamadığını belirtiyordu.

Raymond’ın ABD’nin Mexico City Büyükelçiliği’nde çalışması bayanlarda bir itimat oluşmasını sağlıyordu.

Raymond’ın ABD’nin Mexico City Büyükelçiliği’nde çalışması bayanlarda bir itimat oluşmasını sağlıyordu.

BÜTÜN BAYANLAR BENZERİ ŞEYLER SÖYLÜYORDU

FBI casusları Raymond’ın bilgisayar ve telefonunda bayanın Şubat’ta ve Kasım’da vakitlerde çekilmiş fotoğraflarını ve görüntülerini buldu. Manzaralarda bayan çıplak ve bilinçsiz haldeydi. Bayan ne bu manzaraların çekilmesine ne de kendisi baygın haldeyken Raymond’ın bedenine dokunmasına isteği olduğunu söylemişti yeminli tabirinde.

Başka bayanların anlattıkları da çok emsal ayrıntılar içeriyordu. Neredeyse bütün bayanlar Raymond’ın konutuna gidip ikram ettiği içkileri içtikten sonra kendilerinden geçiyor, cinsel alaka yaşadıklarını ya da buna istek gösterdiklerini hatırlamıyor, lakin sabah uyandıklarında kendilerini çırılçıplak buluyor ve bedenlerinde cinsel bağ izleri olduğunu fark ediyordu. Bayanların hiçbiri baygın haldeyken alakaya girmeyi ya da çıplakken görüntülenmeyi kabul etmemişti.

Raymond’la kendi meskenlerinde buluşan bayanlar bile benzeri şeyler yaşadıklarını anlatıyordu. Bayanlar sohbet esnasında banyoya ya da mutfağa giderken kadehlerini masanın üzerinde bıraktıklarını, geri dönüp içkilerinden birkaç yudum daha aldıktan sonrasına dair hiçbir şey hatırlamadıklarını belirtiyordu.

Bütün bunların sonucunda başlangıçta yalnızca zorlama ve alıkoyma ile itham edilen Raymond hakkındaki suçlamalara daha sonra iki cinsel akın da eklendi.

Raymond bu cürümleri Meksika’da fakat ABD hükümetinin 2013 yılından bu yana diplomatik ve askeri işçisinin kullanımı için kiraladığı dairede işledi. Bu nedenle özel bir yasa kapsamında burası ABD toprağı kabul ediliyor ve Raymond, ABD kanunlarıyla yargılanıyor.

FBI BOMBAYI PATLATTI: CIA CASUSUYMUŞ

Raymond geçtiğimiz yıl Temmuz ayında savcılıkla yaptığı mutabakat kapsamında hakkındaki cinsel atak ve müstehcen içerik taşıma suçlamalarını kabul etti. Şu an Washington’da bir cezaevinde tutulan ve hakkında 13 ila 27 yıl ortasında mahpus istemi bulunan Raymond’ın ceza duruşmasının önümüzdeki Kasım’da yapılması bekleniyordu. Raymond’ın ismi mahpustan çıktıktan sonra da cinsel hatalılar listesine eklenecek ve ölene kadar bu listede kalacaktı.

Ne var ki kamuoyu tam da “Bundan daha fazlası olamaz, artık evrak kapandı” diye düşünürken FBI’ın 1 Mayıs günü yaptığı açıklama, soruşturmayı birinci gününden bu yana takip eden gazetecileri bile şaşırttı. Kurbanlara yapılan “Bize ulaşın” davetini yineleyen FBI, Raymond’ın gerçekte CIA için çalıştığını, büyükelçilikteki misyonunun ise bir maskeden ibaret olduğunu açıkladı. Raymond’ın hakkında internette çok fazla bilgi bulunamaması ve büyükelçilikteki iş tarifinin iddianamede bile net bir biçimde yer almaması da CIA faktörüyle açıklandı.

FBI sözcüsü Samantha Shero, Daily Beast’e yaptığı açıklamada Raymond’ın CIA için çalıştığını doğrularken, vazifesinin detaylarına dair konuşmaktan kaçındı. CIA sözcüsü de yazılı açıklamasında, “CIA, eski casus Brian Jeffrey Raymond tarafından işlenen cürümleri en sert lisanla kınamaktadır” dedi. İsmi açıklanmayan bir kaynak ise CIA’in Raymond’ın gözaltına alınmasının akabinde idari soruşturma başlattığını, Raymond’ın da kısa mühlet sonra istifa ettiğini belirtti.

Son olarak 2 Mayıs günü çok şaşırtan bir öbür gerçek daha ortaya çıktı. Daily Beast’in haberine nazaran, avukatları 29 Nisan’da bir müracaat yaparak, Raymond’ın hatasını kabul ettiğini belirten sözünü geri çekme talebinde bulundu.

İKTİDARSIZLIK SAVUNMASI!

Raymond’ın bu talebi bilhassa, mahkeme kayıtlarında “7 Numaralı Yetişkin Kurban” ya da “7 Numaralı Müşteki” olarak geçen Meksikalı bayanla alakalıydı. Bayan sözünde Raymond’ın dairesine gittiğini, kendisine ikram ettiği içkiyi içtikten kısa bir müddet sonra şiddetle kusmaya başladığını ve akabinde şuurunu kaybettiğini anlatmıştı. Sonraki sabah Raymond’ın yatağında çıplak halde uyandığını söyleyen bayan, giysilerini çıkardığını hiç hatırlamıyordu. Akabinde bayan Raymond’la kendi isteğiyle birlikte olmuş, cinsel alaka sırasında midesi yeniden bulanmaya başladığında banyoya gitmişti. O esnada aynanın önünde bir evvelki geceden kalma kullanılmış bir prezervatif bulmuştu lakin Raymond’la birlikte olduğuna dair hafızasında en ufak bir iz yoktu.

Daha sonra FBI casusları Raymond’ın telefonunda bayana ilişkin 77 fotoğraf ve dört görüntü bulmuştu. 

Bayan 31 Aralık 2020’de verdiği yeminli sözünde “o gece fotoğrafının ve görüntüsünün çekildiğinden haberdar olmadığını, Raymond’la bu hususta hiç konuşmadığını, bu çekimlerin yapılmasına ve şuuru yerinde değilken Raymond’ın kendisine dokumasına istek göstermediğini” söylemişti.

Temmuz 2021’de varılan mutabakat kapsamında tüm bunları yaptığını kabul eden Raymond’ın avukatlarının iptal talebinde öne sürdüğü münasebet ise inanılacak üzere değildi: Raymond prostat büyümesinden mustarip olduğunu, bunun için etken unsuru dutasterid olan bir ilaç aldığını, bu ilacın yan tesirlerinden birinin de iktidarsızlık olduğunu ve buna tahlil olarak performans artırıcı bir ilaç kullandığını öne sürdü. Bu ilaç nedeniyle Raymond’ın “tepkisizlik dönemi”nin uzadığını, hatta birçok vakit 12 saati bulduğunu tabir eden avukatlar, olayların “7 Numaralı Müşteki”nin anlattığı halde yaşanmasının mümkün olmadığını, bayanın şuuru kapalıyken münasebet yaşanmadığını ikilinin yalnızca sonraki sabah birlikte olduğunu vurguladı. (Halbuki daha evvelki sözlerinde Raymond, ilaç kullanımına dair hiçbir şey söylememişti.)

Avukatlar ayrıyeten Raymond’ın dairesinde yalnızca bir kullanılmış prezervatif bulduğunu hatırlattı. Raymond, daha evvelki savunma avukatlarının kendisine makûs tavsiyeler verdiğini ve müfettişlerin telefonunda bulunan (ve savcılığın argümanlarının temelini oluşturan) içeriklere erişiminin anayasal haklarını ihlal ettiğini de öne sürdü.

TÜM BAYANLARI TEKER TEKER LİSTEYE YAZMIŞ

Başka yandan savcılığın ortaya koyduğu deliller ortasında “Mortgage ve Faiz Harcamaları” yazılı bir e-postanın ekindeki bir liste de bulunuyordu. 61’den 143’e kadar numaralandırılmış liste 2016-2020 ortasındaki birtakım kayıtları içeriyordu. Her bir hususta bir bayan ismi, milliyeti, göğüslerinin doğal olup olmadığı ve bir tarih yer alıyordu. 7 Numaralı Müşteki de bu listedeydi. Lakin bayan bir soruşturma yürütüldüğünü anlayana kadar, Raymond hakkında çok olumlu yorumlar yapmış, bu güzel adamın hastalandığında kendisine göz kulak olduğunu, nazik davrandığını söylemişti. Hatta Raymond’ın kibarlığı nedeniyle yanılgıyı kendinde aramış ve gerçek bir münasebet kurma bahtını ortadan kaldırdığı için kendini suçlamıştı.

Evraklara nazaran, Raymond hakkındaki suçlamalardan haberdar olup fotoğraflarla görüntüleri gördükten sonra, bayanın “hayatı mahvoldu”. Kendisini çöp üzere hissettiğini, daima güvensizlik yaşadığını, uyumakta zahmet çektiğini ve kabuslar gördüğünü de belirten genç bayan, yaşadığı dalgınlık nedeniyle işini de kaybettiğini söyledi.

Savcılık yaşananları hatırlamıyor olmanın birçok kurban için çok rahatsızlık verici olduğunun da altını çizerek şu satırları kullandı: “Başa çıkmakta zorlanıyorlar. Kimileri işlerini kaybetti. Birçoğu kabuslar görüyor. Bu kabusların bir kısmında davalıyı ya da kendi cansız vücutlarını görüyorlar. Birçoğu anksiyeteyle uğraş ediyor. Kimileri öbür kimseye güvenemediğinden ilgilerini yitirdi. Davalının aksiyonları hayatlarında kıymetli tesirler yarattı.”

Artık savcılığın Raymond’ın başvurusunu kabul edip etmeme istikametindeki kararı bekleniyor. Kıymetlendirme müddeti 20 Mayıs’ta doluyor. Mutabakatın bozulması halinde ise uzun bir yargılama süreci yaşanabilir üzere görünüyor.

The Daily Beast’in “U.S. Embassy Staffer Drugged & Molested Unconscious Women on Görüntü, Feds Say”, “Feds: This Is the Face of a Serial Predator Who Worked in U.S. Embassies”, “Accused Embassy Serial Rapist Lured Woman From U.S. to Mexico, Feds Say”, “U.S. Embassy Staffer Who Drugged, Molested Women on Görüntü Was in CIA, Feds Say” ve “CIA Spook Who Admitted Raping Unconscious Women Does a U-Turn: I’m Impotent!” başlıklı haberlerinden derlenmiştir.


Kıbrıs Haber

Kıbrıs Haberleri, Gerçek, Tarafsız ve Şimdiki Kıbrıs Haberleri Kıbrıs Habercide son dakika olarak okuyabilirsiniz.
Yayın sürecimiz boyunca tarafsız olarak Ülkemizde ve Dünyada gelişen bütün Siyaset, Sıhhat, İktisat, Eğitim, Spor ve Teknoloji alanlarında ülkemizi ilgilendiren ve son dakika Kıbrıs Haberlerini Kıbrıs Haberci ‘de fiyatsız bir biçimde okuyabilirsiniz.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.