SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Mesut Özil toplumsal medyada Fenerbahçe’yi takipten çıktı!

Son Dakika: Mesut Özil toplumsal medyada Fenerbahçe’yi takipten çıktı!Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi giderek derinleşiyor. İsmail Kartal devrinde …

Son Dakika: Mesut Özil toplumsal medyada Fenerbahçe’yi takipten çıktı!
Akacan The Mall
20.06.2022 09:09
0
A+
A-

Son Dakika: Mesut Özil toplumsal medyada Fenerbahçe’yi takipten çıktı!
Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi giderek derinleşiyor. İsmail Kartal devrinde takım dışı bırakılan ve Jorge Jesus tarafından affedilmeyen tecrübeli oyuncu, dönemin birinci idmanında Almanya’ya gitmişti. Mesut Özil artık de sarı lacivertli kulübü toplumsal medyada takibi bıraktı.

Spor Toto Üstün Lig gruplarından Fenerbahçe’de İsmail Kartal periyodunda takım dışı bırakılan ve yeni teknik yönetici Jorge Jesus tarafından da şimdi affedilmeyen Mesut Özil, toplumsal medya hesaplarında sarı lacivertli kulübü takipten çıktı.

Instagram ve Twitter üzerinden Fenerbahçe’nin resmi hesaplarını takip etmeyi bırakan tecrübeli oyuncu, kadro arkadaşlarını ise takip etmeyi sürdürüyor. Mesut Özil’in takipten çıkmadığı öbür hesaplar ortasında Fenerbahçe Beko ve Fenerium üzere kulübün birtakım resmi sayfaları bulunuyor.

Akacan The Mall

İLK İDMANDA ALMANYA’YA GİTTİ

Geçen dönem takım dışı olan Mesut Özil ve Ozan Tufan, dönemin birinci idmanında yer almadı. Jorge Jesus tarafından dönem öncesi kamp takımına alınmayan Mesut Özil, Almanya’ya gitti.

KARDEŞİNİN DÜĞÜNÜNDE OYNADI

Yıldız oyuncunun, kız kardeşinin düğünü için Almanya’ya gittiği ortaya çıktı. Düğünden kimi manzaralar toplumsal medyada paylaşılırken Mesut Özil’in oyun havası oynadığı görüldü.

SÖZLEŞMESİNDEKİ ÖZEL MADDE

Mesut Özil’in mukavelesinde takım dışı kalsa dahi çalışmalara A kadroyla devam etmesine imkan sağlayan özel bir unsur bulunuyor.

İSMAİL KARTAL BİLETİNİ KESTİ

Takımın başına geçtikten sonra oyuncularla yakından ilgilenen ve birçok yıldızın performansının yükselten İsmail Kartal, Fenerbahçe ile ligi ikinci bitirirken bunu Mesut Özil’siz yapmıştı. İsmail Kartal’la tartışma yaşayan Mesut Özil, Ozan Tufan ile birlikte takım dışı kalırken aylardır forma yüzü görmedi.

JORGE JESUS DA İSTEMEDİ

İsmail Kartal’ın yerine gelen Jorge Jesus’un Mesut Özil’le ilgili olarak ne kadar vereceği merak edilirken tecrübeli çalıştırıcı imza merasiminde yaptığı açıklamayla yıldız oyuncunun takım dışı kararının devam edeceğini belirtmişti.

Basın toplantısında Özil hakkında konuşan Jesus, “Futbolda geçmişiniz çok kıymetlidir. Hocalar için oyuncular için geçmişte yaptığınız muvaffakiyetler referansınızı oluşturur. Özil dediğiniz üzere çok âlâ bir geçmişe sahip. Kendisi ile alınan kararı motamot devam ettireceğim. Burada kıymetli olan Jorge Jesus değil, burada değerli olan Mesut Özil değil, burada değerli olan Fenerbahçe” kelamlarıyla oyuncuyu takımda istemediğini söz ederken idare de Özil ile yolları ayırmak için menajeriyle görüştü.

“KALMAK İSTİYORUM” BİLDİRİSİNE OLUMLU CEVAP ALAMADI

Fenerbahçe ile 2 yıl daha kontratı olduğunu ve ayrılmak istemediğini belirten Özil ise “Son günlerde mesleğim ile ilgi yapılan tezlerle ilgili olarak bir açıklama yapmam zarurî oldu. Birinci 6 ay fiyat dahi almadan, çocukluk aşkım olan Fenerbahçe ile 3.5 yıl bir kontrat imzalayarak, meslek gayemi tamamlamıştım. Altını çizerek tekrarlıyorum; Fenerbahçe’den diğer bir ekipte mesleğimi noktalamayacağım. Kontratım mühleti boyunca, Çubuklu formamızı terletmek tek maksadım. Bu kararım çok net ve nihaidir. Profesyonel hayatın gereklilikleri gereği, idaremizin benimle ilgili bir karar alması durumunda ise bu hale yalnızca hürmet duyacağım. Çok çalışıp kendimi hep hazır tutacağım. Her vakit dediğim üzere; aslolan Fenerbahçe’dir. Büyük Fenerbahçe taraftarına sevgi ve hürmetlerimle.” kelamlarıyla grupta kalmak istediğini idareye bildirse de Fenerbahçe’den olumlu bir dönüş alamadı.

‘FUTBOLU BIRAKABİLİR’ AÇIKLAMASI GELDİ

Oyuncunun geleceği hakkında Telegraph konuşan Menajer Erkan Söğüt, Özil’in Fenerbahçe’den diğer bir kulüpte oynamak istemediğini ve mecbur kalırsa emekli olabileceğini söylerken “Mesut Özil’in Fenerbahçe ile kontratının bitmesine iki yıl daha var ancak mecbur kalırsa öteki bir kulüp aramaktansa emekli olma mümkünlüğü daha yüksek. Öbür kulüpte oynamaz.” açıklamasını yapmıştı.

‘PROFESYONEL BİR E-SPOR OYUNCUSU OLACAK’

Mesut Özil’in futbolu bıraktıktan sonra e-Spor’a yöneleceğini de kaydeden Erkan Söğüt, “Mesut Özil futbolu bıraktığında e-spor’a yönelecek ve tahminen de profesyonel bir e-spor oyuncusu olacak. Dürüst olmak gerekirse Fortnite’da nitekim çok güzel ve bir gün rekabet ederse şaşırmam.” sözlerini kullanmıştı.

ENDONEZYA’DA 100 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMA

Öte yandan Mesut Özil, M10 markasını geliştirmek ve çeşitli yatırım fırsatlarını pahalandırmak için gittiği Endonezya’da 100 milyon dolarlık ticari ve sponsorluk mutabakatlarına imza attı.

Hafta başında Endonezya’ya giden Mesut, bugün Turizm ve Yaratıcı İktisat Bakanı Sandiaga Uno ile görüştü. Türk asıllı Alman futbolcu, Türkiye Cumhuriyeti Cakarta Büyükelçiliğini de ziyaret etti.

TİCARİ İŞLERİ BİR YANA BIRAKIP FENERBAHÇE’YE ODAKLANMALI

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, aylar evvel düzenlediği basın toplantısında Mesut Özil’in ticari muahedeleri bırakarak sarı lacivertli kulübe odaklanması gerektiğini söylemişti. Koç, “Mesut’un da artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir yana koyup, Fenerbahçe’ye nasıl en güzel katkıyı veririm bunlara odaklanması gerekir. demişti.

Burada dönem başından beri Van Persie olayı yaratılmaya çalışılıyor. Fenerbahçe’deysen hayatın sıkıntı. Mesut daha sık oynamak istiyor, haklı olarak. Oynamaya aç. Dönem başında maç eksiğinin giderilmesi için aldığı müddetler vakit içinde arttı. Hocamız Mesut’un neler yapacağını biliyor, hepimiz biliyoruz. Güzel bir Mesut’un yaratacağı olağanüstüleri hepimiz biliyoruz. Mesut’un kabiliyetlerini tartışmaya gerek yok. Oyun sistemiyle Mesut’un yapabilecekleri vakit zaman örtüşmeyebiliyor. Hocanın Mesut’a karşı önyargısı yok. Nasıl kullanabileceğini biliyor. Mesut aşık olduğu ülkeye, taptığı gruba geldi. Mesut’u burada herkes çok seviyor. Mesut’un da artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir yana koyup, Fenerbahçe’ye nasıl en uygun katkıyı veririm bunlara odaklanması gerekir. Fizikî durumu düzgüne gidiyor lakin ne talihsizliktir ki 10 günlük sakatlık yaşadı. Kayseri maçından evvel yalnızca 1 antrenman yapabilmişti ekiple. Sonradan girdi, neler yaptığını gördük.

Ali Koç

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.