SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son dakika: Fenerbahçe’de Arda Güler’in en büyük hayali gerçek oluyor! Ulusal Grup için kritik gün… “Böylesi 100 yılda bir gelir”

Son dakika: Fenerbahçe’de Arda Güler’in en büyük hayali gerçek oluyor! Ulusal Kadro için kritik gün… “Böylesi 100 yılda bir gelir”Fenerbahçe’de …

Son dakika: Fenerbahçe’de Arda Güler’in en büyük hayali gerçek oluyor! Ulusal Grup için kritik gün… “Böylesi 100 yılda bir gelir”
Akacan The Mall
10.11.2022 09:07
0
A+
A-

Son dakika: Fenerbahçe’de Arda Güler’in en büyük hayali gerçek oluyor! Ulusal Kadro için kritik gün… “Böylesi 100 yılda bir gelir”
Fenerbahçe’de Arda Güler, performansıyla isminden kelam ettirmeye devam ediyor. İtalyan basını, Fenerbahçe’nin 17’lik genç futbolcusu Arda Güler hakkında övgü dolu tabirler kullandı. Öte yandan Arda Güler’in en büyük hayali bugün gerçek olacak.

İtalya’nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, F.Bahçe’nin genç futbolcusu Arda Güler’i manşetine taşırken 17 yaşındaki futbolcu için övgü dolu sözler kullandı.

‘Türkiye, 17’lik Güler’in hastası’ başlığıyla verilen haberde ‘Böylesi 100 yılda bir gelir’ sözü de kullanıldı. Ayrıyeten, ‘Arda’yı İstanbul’a getirmek için Türkiye’nin en güçlü ailesinin işe müdahil olması gerekti’ tabiriyle kulübün lideri Ali Koç’un sürece dahil olmasının ayrıntılarına yer verildi.

Akacan The Mall

“İLK DOKUNUŞLARINI GÖRDÜ VE…”

2018 yılında Fenerbahçe’de scout olarak misyona başlayan Serhat Pekmezci’ye değinen gazete, ”Serhat, Osmanlıspor’da oynayan bir çocuğu yakından izlemek için bir gün başşehre giti. Sahanın öbür tarafında Arda’nın birinci dokunuşlarını gördü. Scout hocası vakit kaybetmeden periyodun sportif yöneticisi Damien Comolli’ye bir rapor gönderdi” sözlerini kullandı.

“100 MİLYON STERLİNE SATILIRDI”

Haberde Vitor Pereira’nın ‘Gördüğüm en büyük yeteneklerden biri’ ve eski Beşiktaşlı futbolcu Bernard Mensah’ın ‘Brezilyalı olsaydı, onu 100 milyon sterline satarlardı’ kelamları kullanıldı.

Son olarak Dinamo Kiev karşısında Arda’nın 1 gol atıp 1 asist yaptığını belirten İtalyanlar, Arda Güler için Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal üzere ekiplerin yakında devreye gireceğini öne sürdü. 

MİLLİ EKİP SÜRPRİZİ

Bu ortada A Ulusal Ekip teknik heyetinin, genç oyuncuyu ay yıldızlı grubun geniş takımına alacağı öğrenildi.

Geniş takıma dahil edilen Arda Güler’in, EURO 2024 Elemeleri’nin hazırlıkları kapsamında 16 Kasım’da İskoçya ile oynanacak müsabakada forma giyip giymeyeceği ise şimdi aşikâr değil.

17 yaşındaki yıldızın sarı lacivertlilerle olan kontratı 30 Haziran 2025’te sona erecek.

U-17 FORMASI GİYİYOR

Sarı-lacivertli grupta gösterdiği başarılı performansla isminden sıkça kelam ettiren Arda Güler, Türkiye U17 formasını da giyiyor.

Genç oyuncu U17 ile çıktığı 10 maçta 4 gol kaydetti. Bu dönem Kanarya ile 12 maçta vazife alan 17 yaşındaki oyuncu 3 gol ve 1 asist ile oynadı.

EMRE MOR VE EMİRHAN İLKHAN DA DAVET EDİLDİ

A ULUSAL Kadro’da Arda Güler’in yanısıra Emre Mor ve Emirhan İlkhan da geniş takıma dahil edildi.

KADRO BUGÜN AÇIKLANACAK

A Ulusal Futbol Grubu, EURO 2024 Elemeleri’nin hazırlıkları kapsamında 16 Kasım’da İskoçya, 19 Kasım’da ise Çekya ile uğraş edecek.

Diyarbakır ve Gaziantep’te oynanacak hazırlık maçları öncesinde aday takım 10 Kasım Perşembe günü açıklanacak.

A Millilerimiz 16 Kasım’da İskoçya ile Diyarbakır Stadyumu’nda, 19 Kasım’da Çekya ile Gaziantep Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Her iki uğraş Mart 2023’de başlayacak olan EURO 2024 Elemeleri küme maçları için takımın da şekillenmesinde kıymetli bir gösterge olacak.

UKRAYNA BASINI DA HAYRAN KALMIŞTI

UEFA Avrupa Ligi B Kümesi 6. ve son maçında Ukrayna’nın Dinamo Kiev ekibine Polonya’da konuk olan Fenerbahçe’de Arda Güler fırtınası esti. Yetenekli oyuncu, 2 golle kazanılan Dinamo Kiev maçında 1 gol ve 1 asistle oynayarak galibiyetin mimarı oldu.

Mücadelenin 23. dakikasında Arda Güler, temsilcimizi evvel geçiren golü kaydetti. Böylelikle 17 yaşındaki oyuncu, Avrupa kupalarının küme ve sonrası evrelerinde Fenerbahçe formasıyla gol atan en genç oyuncu oldu. Golden sonra sarı-lacivertlilerin teknik yöneticisi Jorge Jesus’un, genç yıldız adayını yanaklarından öperek kutlaması dikkat çekti.

İlk yarısının son dakikasında Arao’nun golünde köşe vuruşunu kullanan Arda Güler, Jude Bellingham’ı (19 yaş 98 gün) geride bırakarak bu dönem Avrupa kupalarının küme basamağında bir maçta hem gol atan hem de asist yapan en genç oyuncu oldu.

“17 YAŞINDAKİ ÇOCUK YERİN TABANINA SOKTU, TARİHİ UTANÇ”

Dinamo Kiev’in Fenerbahçe’ye boyun eğerek Avrupa macerasını noktalamasına geniş yer veren Ukrayna basınından bilhassa Sport24, Mircea Lucescu ve öğrencilerini ağır sözlerle eleştirdi.

Sport24, “Fenerbahçe yenilgisiyle Dinamo Kiev, Avrupa’da tarihi bir utanç yaşadı. 17 yaşındaki çocuk, Kievlileri yerin tabanına soktu” kelamlarıyla Arda Güler’i yüceltirken Ukrayna temsilcisini eleştirdi.

Haberde ayrıyeten, “Dinamo Kiev için alandaki ana sorun Arda Güler oldu. 17 yaşındaki orta saha oyuncusu teknik kapasitesini göstererek sistemli olarak heyecan yarattı. 23. dakikada perdeyi açan golü attı. Valencia, Popov ve Bushchan’ın ceza alanı içinde yaşadığı karambolden çıkan top, ‘çocuk’ Arda Güler’in tek vuruşuyla ağlarla buluştu. Genç oyuncu, kullanılan kornerde Arao’nun attığı golde de asiste imza attı.” denildi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.