SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Son Dakika: Fatih Terim’den çok konuşulacak Arda Güler sözleri! Canlı yayında anlattı… “Ben olsam…”

Fenerbahçe’de ve ulusal kadroda bulduğu forma talihi futbol kamuoyu tarafından sıkça tartışılan Arda Güler hakkında Fatih Terim’den tezli bir yorum geldi.

Son Dakika: Fatih Terim’den çok konuşulacak Arda Güler sözleri! Canlı yayında anlattı… “Ben olsam…”
Akacan The Mall
30.03.2023 09:06
0
A+
A-

Son Dakika: Fatih Terim’den çok konuşulacak Arda Güler sözleri! Canlı yayında anlattı… “Ben olsam…”
Fenerbahçe’de ve ulusal grupta bulduğu forma talihi futbol kamuoyu tarafından sıkça tartışılan Arda Güler hakkında Fatih Terim’den argümanlı bir yorum geldi.

Süper Lig gruplarından Fenerbahçe forması giyen Arda Güler’in hem kulübünde hem de ulusal ekipte aldığı mühletler tartışılmaya devam ediyor. Son olarak Hırvatistan maçında oyuna dahil olduğu dakika sebebiyle Stefan Kuntz sert halde eleştirilirken, Fatih Terim’den çarpıcı bir yorum geldi.

HIRVATİSTAN MAÇINDA NELER OLDU?

Akacan The Mall

Hırvatistan karşısında geriye düştükten sonra beraberliği ortaya Ulusal Ekip, 38. dakikada Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığıyla sarsıldı. Kaptan Hakan, sakatlığı sebebiyle oyuna devam edemedi. Kenara gelirken büyük keder yaşayan tecrübeli oyuncu, kendisini alkışlayan taraftarlara alkışla karşılık verdi.

Hakan Çalhanoğlu için değişiklik işaret edildiği anca Bursa’da tribünler Arda Güler’in oyuna girmesi için ‘Arda’ diye tezahürat yaptı. Alman teknik yönetici Stefan Kuntz, Hakan Çalhanoğlu’nun yerine İsmail Yüksek’i oyuna sürdü.

SON YARIM SAATTE OYUNA DAHİL OLDU

Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığı sonrası oyuna İsmail Yüksek’i alan Stefan Kuntz, Arda Güler’i alana sürmediği için ve 24 yaşındaki oyuncunun ferdi yanlışında yenen gol sebebiyle toplumsal medyadan tenkit aldı.

İkinci yarının birinci kısmında skorda değişiklik olmayınca Bursa tribünleri Arda Güler için tezahürat yapmayı sürdürdü. Genç yıldız, 67. dakikada Orkun Kökçü’nün yerine alkışlar eşliğinde oyuna dahil oldu. Tıpkı dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun yerine de Barış Alper Yılmaz oyuna girdi.

REAL MADRID PEŞİNDE

Fenerbahçe’nin yıldızı Arda Güler’in yeni talibinin Real Madrid olduğu aktarıldı. Arda’nın mukavelesindeki 1500 dakikadan fazla oynamazsa 5 milyon Euro’ya hür kalabileceği unsuru İspanyol kulübünün lideri Florentino Perez’i harekete geçirdiği sav edildi.

“TÜRK MESSI”

El Nacional’in haberine nazaran, Real Madrid Lideri Florentino Perez, Arda Güler’in gelişimini yakından takip edecek. Türk oyuncu şimdi 18 yaşında ve geleceğin yıldız adayları ortasında gösteriliyor. Real Madrid için transfer kolay olmayacak zira Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla ve Arsenal de genç yıldızı yakından takip ediyor. Arda, şimdiye kadar gösterdiği performansla ‘Türk Messi’ lakabını aldı.

Haberin devamında, “Carlo Ancelotti liderliğinde Real Madrid takımının yaşlandığını, bu nedenle eflatun-beyazlıları dorukta tutmaya devam edecek yeni kana gereksinim olduğu belirtildi. Perez’in fırsatları kaçırmadığı ve Türkiye’de yeni bir yıldız doğmuş üzere görünüyor.” tabirleri kullanıldı.

FATİH TERİM’DEN ARDA GÜLER SÖZLERİ

Beşiktaşlı eski futbolcu ve yönetici olan günümüzün futbol yorumcusu Sinan Engin, A Spor canlı yayınında A Ulusal Grup ve Muhteşem Lig gündemine dair açıklamalarda bulundu. Engin, Fatih Terim ile Arda Güler hakkında yaptığı sohbetin ayrıntılarını aktardı.

“Türkiye’nin ısrarla beklediği bir adam var Arda Güler. Arda Güler, yıldızlı yıldız adayı. Fakat çocuğa o denli bir baskı veriyorlar ki; Oynatıyoruz düzgün oyna. Aman kardeşim senin makus oynama lüksün yok. Sergen Yalçın’ın birinci başladığından daha âlâ Arda. Sergen’in kendisine de söyledim bunu. Arda ondan daha önde. Lakin sonra Sergen daha fazla geliştirdi kendisini. Arda bu gelişimi sağlayacak mı, gelişime açık. Ancak oynaması lazım. Arda’ya talih vermek lazım. Ver formayı ona ya. Ben Fatih Terim’e sordum Arda Güler’i, ‘Sende olsa ne yapardın?’ dedim. “Şu ana kadar 300 kez oynamıştı’ dedi.”

DERBİDE OYNAYACAK MI?

Deneyimli teknik adam bu hafta derbi maçının taktiğini belirleyecek… Büyük maçların tamamında alana üçlü defansla çıkan Jesus Beşiktaş maçında Osayi-Samet-Szalai-Ferdi tertibini de düşünüyor.

Büyük maçların tamamında alana üçlü defans anlayışıyla çıkan Jorge Jesus, bu maçta hangi sistemi uygulayacağı adeta maçın en kritik sorusu. Sarı lacivertliler üçlü defans oynarsa alana Serdar Aziz-Samet-Szalai; dörtlü defans oynarsa Osayi-Samet-Szalai-Ferdi dizilişiyle çıkması bekleniyor.

ARDA BİRİNCİ 11’E YAKIN

İrfan Can Kahveci’nin form grafiğinde yaşadığı düşüş, Jesus’un zihninde Arda’yı formaya bir adım daha yaklaştırırken orta alanda forması garanti olan tek isim Arao. Bu kritik maçta Jesus’un forma vermek için bu hafta idmanlarda dikkatle izleyeceği öteki iki isim Mert Hakan Yandaş ve Miha Zajc. Zenit maçında istekli oyunu ve hoş golüyle çıkışta olduğu muhakkak olan Mert Hakan, idmanlardaki performansı belirleyici olacak.

 

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.