SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Sivasspor’da İstek Çalımbay: ‘Kupayla taçlandırmak istiyoruz’

Sivasspor’da İstek Çalımbay: ‘Kupayla taçlandırmak istiyoruz’Demir Küme Sivasspor Teknik Yöneticisi İstek Çalımbay, “Sivasspor’a final güzel …

Sivasspor’da İstek Çalımbay: ‘Kupayla taçlandırmak istiyoruz’
Akacan The Mall
12.05.2022 01:22
0
A+
A-

Sivasspor’da İstek Çalımbay: ‘Kupayla taçlandırmak istiyoruz’
Demir Küme Sivasspor Teknik Yöneticisi İstek Çalımbay, “Sivasspor’a final güzel olsun. Kupayı da alabilirsek bu dönemi hoş bir formda taçlandıracağız” dedi. Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos ise, “Biz bu maçı Alanya’da son dakikada yediğimiz golle kaybettik” dedi.

Demir Küme Sivasspor Teknik Yöneticisi İstek Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmelerini sağlayan 1-1’lik Aytemiz Alanyaspor maçının akabinde değerlendirmelerde bulundu.

Finale çıkmanın memnunluğunu yaşadıklarını belirten Çalımbay, “Her şeyden evvel taraftara çok teşekkür ediyorum. Valimiz ve Belediye Liderimize teşekkür ediyorum. Onların sayesinde tribünler doldu. Maçlar da taraftarla öteki oluyor. 1-0 mağlupken verilen dayanakla tekrar hamleye geçip gol kazandık. Taraftar 12’nci adam derler ancak benim için 1’inci adam. Birinci maçta aldığımız bir galibiyet var. Oyuncular bunu düşünerek geri çekilebiliyor. Ancak biz maçın başında baskı kurduk. İkinci yarı başında da baskı kurduk. Alanyaspor kaliteli ve güzel oyunculara sahip bir kadro. Kolay pes eden grup değil. Sıkıntı anlar yaşadık. Uygun çaba ederek ve gol de atarak maçı kazandık. Sivasspor’a final güzel olsun. Kıymetli olan sonunu yeterli getirmek. Komşumuz Kayserispor’la final oynamak hoş. Demek ki iki Anadolu grubu final oynayabiliyor. Kayseri’yi de tebrik ediyorum. Tesadüfen ligin son maçını Kayseri ile oynayıp sonra final maçı oynayacağız. Şu an en çok maç oynayan grup biziz. Dönemi Avrupa kupası maçları nedeniyle en erken açan bizdik, tekrar en son bitiren de biz olacağız. Tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Sonuçta kupayı alabilirsek dönemi hoş halde taçlandıracağız” dedi.

Akacan The Mall

SANCHEZ: TİPİ BİRİNCİ MAÇTA KAYBETTİK

Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos ise, “Öncelikle Kayserispor’u tebrik ettiğimiz üzere Sivasspor’u da tebrik etmemiz gerekiyor. Bugün kazandılar. Bu maçlar küçük ayrıntılar üzerine heyetidir. Biz bu maçı Alanya’da son dakikada yediğimiz golle kaybettik. Bugün farklı bir stratejimizin olması lazımdı. Bugün alana bu formda çıktık. Arkadaşlarımızı tebrik etmek gerekiyor. Son saniyeye kadar arkadaşlarımız bizim istediğimiz oyunu oynadılar. Maça dezavantajlı başlamak bizi zorladı. Birinci 10-15 dakika saha atmosferine alışmak için biraz bocaladılar ancak bugün futbola elverişli bir saha ve dolu tribünler vardı. Bu maçları oynamayı kulübümüz ve bizler daha fazla öğrenmeliyiz. Bugün şanssızlıklar yakamızı bırakmadı. Milunovic ve yerine aldığımız Tayfur’un sakatlanması bizi olumsuz etkiledi. Rakibin attığı gole değinmek istiyorum. Ben görmedim, lakin arkadaşların söylediğine nazaran korner verilen konumda bizden hiç bir oyuncu topa dokunmamış. Ondan evvel de faul konumu vardı. Arkadaşlarımızın söylediği faul olmadığı istikametindeydi. O faul korner oldu ve korner de gol oldu ve maalesef çeşidi kaybettik” diye konuştu.

MECNUN OTYAKMAZ: ANADOLU DERBİSİ OLACAK

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Aytemiz Alanyaspor ile kendi alanında 1-1 berabere kalarak, birinci maçtaki 2-1’lik galibiyetin avantajıyla finale yükselen Demir Küme Sivasspor’da Kulüp Lideri Mecnun Otyakmaz, maçın akabinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Güç bir maç olduğunu söyleyen Otyakmaz, “Bir orta avantajı kaybettiğimiz devirler oldu ancak arkadaşlarımız geri dönmeyi bildiler ve finale çıkacak sonucu elde ettiler. Başta hocamızı ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Ayrıyeten taraftarımızı da tebrik etmek gerekiyor. Bugün harikaydılar. Aslında hafta başında biletler satışa çıkınca ilgi, alaka vardı. Ondan sonra da valiliğimizin ’Minik Yiğidolar’ tertibi ve belediye liderimizin da biletleri taraftara armağan etmesi ile birlikte dolu statta oynadık. Taraftarın ne kadar değerli olduğunu, futbolun ayrılmaz bir modülü olduğunu bu maçta bir kere daha gördük. İki yıldır pandemiden ötürü bu türlü bir yoğunluk olmamıştı. Özlemişiz, teşekkür ederiz geldikleri için. İstanbul’daki final maçına da bütün taraftarımızı davet ediyoruz. İstanbul’da Sivaslıların ne kadar çok olduğunun bir kent efsanesi olmadığını ispat etmemiz gerekiyor. Bütün derneklerimizi 26 Mayıs’taki final maçımıza davet ediyoruz” dedi.

Final hakkında da açıklamalarda bulunan Otyakmaz, “Kayserispor ile bir Anadolu derbisi olacak. Yıllardır çok bedelli bir rakibimiz. Bu sene çok pahalı bir kadro yaptılar. Kupada da çok önemli rakiplerle çaba edip, onları geçmeyi bildiler. Biraz da kupaya odaklanmışlardı. Ligde onlar da bizim üzere istikrarsız sonuçlar aldılar. Lakin her iki grup da finali hak etti. Bilhassa Kayseri’yi çok tebrik ediyoruz, kıymetli rakipleri elediler. Bizim için elediklerini düşünüyoruz. Onlara da muvaffakiyetler diliyoruz” diye konuştu.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.