SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Onur Bulut transferinde kriz büyüyor! Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kayserispor gerçekleri… ‘İmza geçersiz’ dediler, hata duyurusunda bulunacak…

Beşiktaş ile Kayserispor ortasındaki Onur Bulut krizi gün geçtikçe büyüyor. Kayserispor’un Fenerbahçe ile toplam 2.9 milyon Euro’ya el sıkışmasının akabinde Beşiktaş devreye girip 1 milyon Euro’luk özgür kalma unsurunu kullandı ve imzayı attırdı. Fakat yaşanan kriz sonrası Kayserispor parayı Beşiktaş’a geri gönderdi. Sarı kırmızılılar ile olan kontratını tek taraflı feshettikten sonra siyah-beyazlıların 8 Şubat’ta takımına kattığını açıkladığı 28 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili gerçekler ortaya çıktı.

Onur Bulut transferinde kriz büyüyor! Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kayserispor gerçekleri… ‘İmza geçersiz’ dediler, hata duyurusunda bulunacak…
Akacan The Mall
20.02.2023 09:24
0
A+
A-

Onur Bulut transferinde kriz büyüyor! Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kayserispor gerçekleri… ‘İmza geçersiz’ dediler, cürüm duyurusunda bulunacak…
Beşiktaş ile Kayserispor ortasındaki Onur Bulut krizi gün geçtikçe büyüyor. Kayserispor’un Fenerbahçe ile toplam 2.9 milyon Euro’ya el sıkışmasının akabinde Beşiktaş devreye girip 1 milyon Euro’luk özgür kalma unsurunu kullandı ve imzayı attırdı. Lakin yaşanan kriz sonrası Kayserispor parayı Beşiktaş’a geri gönderdi. Sarı kırmızılılar ile olan mukavelesini tek taraflı feshettikten sonra siyah-beyazlıların 8 Şubat’ta takımına kattığını açıkladığı 28 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili gerçekler ortaya çıktı.

Beşiktaş ile Kayserispor ortasındaki Onur Bulut krizi gün geçtikçe büyüyor. Sarı kırmızılılar ile olan mukavelesini tek taraflı feshettikten sonra siyah-beyazlıların 8 Şubat’ta takımına kattığını açıkladığı 28 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor.

Sabah’ın haberine nazaran; Onur Bulut için Beşiktaş ve Fenerbahçe, oyuncuya devre ortası öncesinde talip olmuştu. Bu süreçte sarı-lacivertliler, Kayserispor cephesiyle Mame Thiam transferinden kalan 1.6 milyon Euro alacağını silip, üzerine 1.3 milyon Euro da bonservis içeren toplam 2.9 milyon Euro’luk bir mutabakat sağladı.

Akacan The Mall

FENERBAHÇE’NİN TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Kayserispor, 28 yaşındaki sağ bek ile geçtiğimiz ay 3 yıllık yeni bir kontrat imzalarken, içeriğinde de 6 Şubat’a kadar F.Bahçe’nin öncelikli hakkı olduğu, sonrasında ise rastgele bir kulübün 1 milyon Euro çıkış bedeli ödemesi halinde futbolcunun tek taraflı mukaveleyi sonlandırma hakkının bulunduğu kayda geçti.

Sarı-kırmızılılar, Onur’a FENERBAHÇE ile görüşmesi istikametinde telkinde bulunurken oyuncu da sarı-lacivertlilerin yöneticisi Selahattin Baki ile görüştü lakin teklifi kabul etmedi.

KAYSERİSPOR ‘İMZA GEÇERSİZ’ DEDİ

Beşiktaş, 6 Şubat geçtikten sonra 1 milyon Euro’yu Kayserispor’a göndererek ulusal futbolcuyu takımına kattı. Sarı kırmızılılar bu parayı birebir gün iade ederek, yapılan mukaveleyi lider vekili Nurettin Açıkalın’ın imzaladığını lakin kendisinin imza yetkisinin bulunmadığını belirterek ilgili mukavelenin geçersiz olduğunu öne sürdü.

Geçtiğimiz günlerde Kayseri tarafı, Beşiktaşlı idarecilerle görüşüp, “Konuyu tatlıya bağlayalım” bildirisi iletti. Lakin Beşiktaş, kendilerinin protokollere uygun hareket ettiğini belirtip 1 milyon Euro dışında rastgele bir ödeme yapmayacaklarını kaydetti.

Siyah-beyazlılar, tüm mukavele ve protokollerin, maillerin, WhatsApp iletilerinin dahi kendilerinde olduğunu söz edip haklı olduklarını belirtti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYOR

Kayserispor mevzuyu Uyuşmazlık Tahlil Konseyi’ne taşımaya hazırlanırken, bir atak de Onur’dan geldi. Oyuncu, Kayseri ile mukavele imzaladığı gün birebir odada yer alan tüm sarı-kırmızılı yöneticiler hakkında cürüm duyurusunda bulunma kararı aldı.

Kayserispor’un tüzel işlerini F.Bahçe’nin eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu yürütürken, Beşiktaş da ilgili tüm evraklar ışığında çok sayıda avukat ile görüştüklerini ve rastgele bir sorun görmediklerini belirtti.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.