SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Kocaelispor – Altınordu maçında enteresan gol! Kaleci ofsayt sanınca olanlar oldu

Kocaelispor – Altınordu maçında değişik gol! Kaleci ofsayt sanınca olanlar olduSpor Toto 1. Lig’in 36. haftasında Kocaelispor alanında …

Kocaelispor – Altınordu maçında enteresan gol! Kaleci ofsayt sanınca olanlar oldu
Akacan The Mall
09.05.2022 01:52
0
A+
A-

Kocaelispor – Altınordu maçında değişik gol! Kaleci ofsayt sanınca olanlar oldu
Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında Kocaelispor alanında karşılaştığı Altınordu ile 2-2 berabere kalırken müsabakada eşine seçkin rastlanır bir gol atıldı.

Spor Toto 1. Lig’de kümede kalma gayreti veren iki ekibin uğraşında Kocaelispor ile Altınordu 2-2 berabere kaldı.

Gayrette Kocaelispor, 45+4. dakikada ceza alanı dışından Mehmet Taş’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Akacan The Mall

50. dakikada penaltıda topun başına geçen Ahmet İlhan Özek meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skora eşitlik geldi.

Karşılaşmanın 65. dakikasında ceza alanına yerden çevrilen topa gelişine vuran Recep Aydın fileleri havalandırdı ve Altınordu 2-1 öne geçti.

Müsabakada son anlara girilirken Altınordu kalecisinin büyük yanlışı sonrası Kocaelispor golü bularak skoru 2-2 yaptı.

Maçın 86. dakikasında Altınordu kalecisi ofsayt kullanacağını zannederek topu yere bıraktı, o sırada ofsayttan doğan bir hür vuruş kelam konusu olmadığı için Kolovos gelip topu ağlara gönderdi.

Gol sonrası Kocaelisporlu oyuncular büyük sevinç yaşarken Altınordu cephesi ise hakem Ali Palabıyık’a itiraz etti.

Hakem Ali Palabıyık ise golün nizami olduğunu belirtip orta noktayı gösterdi.

“hakemin el hareketinden ötürü yanılmışken golü yedik”

Maçın akabinde iki ekibin teknik yöneticileri basın toplantısında konuşurken yanılgılı gol hakkında da değerlendirmede bulundular. 

Kocaelispor Kocaelispor Teknik Yöneticisi Fırat Gül, “Maç öncesinde bütün planlarımız galibiyet üzerine konseyiydi. Galip gelmek için uğraş ettik. Aslında birçok şeyi de gerçekleştirdik alanda. Öne de geçtik devreyi kapattık. İkinci yarının başında olmayacak dakikada şansız penaltı golüyle beraberlik geldi. Oyundan biraz düştük. Gerisinden rakibin kontra ataktan tesirli olduğunu biliyorduk ve kontra ataktan gol yedik. Geriye düşmemize karşın oyuna tekrar döndük ve rakibi baskı altına aldık ve 2-2 beraberlikle alandan ayrıldık. ‘Biz hala varız’ demek için talihimiz devam ediyor. Önümüzdeki 2 maçtan da istediğimiz skoru alıp dönem sonu amacına ulaşacağız” dedi.

“Taraftarın reaksiyon göstermesi normal”

İkinci yarıya birebir oyun planıyla çıktıklarını söz eden Gül, “Savunma manasında önemli sorun yaşamadık. Tıpkı dirençli savunmayı ve agresifliği devam ettirdik. Çok fazla değişiklik yapmadık ikinci yarıda. Son kısmı olsa değişiklik planlıyorduk lakin olmadı. Ferdî yanlışlara bağlamamak lazım. Sonuç itibariyle grubuz biz. Kurtulacaksak daima bir arada kurtulacağız ya da daima bir arada batacağız. Öte yandan taraftarın reaksiyon göstermesi olağan. Kocaelispor taraftarı da grubunun kazanmasını istiyor. Dönem sonu maksadına ulaşmasını istiyor, bu olağan. Onların istemesi bizim için artı paha. Zira onlar isteyecek ki biz biraz daha asılacağız. Oyun değişiklikleri yerindeydi. Skor rakibe geçtiği için ofansif oyuncuları oyuna dahil ettik. Skor bizde olsaydı o halde oyuncu değişikliği yapmazdık. Oyunun başında organize ataklarla gitmeye çalıştık. Bilhassa birinci yarı bunu sonuna kadar götürmeye çalıştık. İkinci yarı rakip skor alınca savunma direnci arttı. Skora tutundular. Buna bağlı olarak da 3 oyuncuyla merkezi kapattılar. İki kanat oyuncusu bizim bekleri takip etti. Rakibi delmekte sorun yaşadık. O vakit da Babacar’ın hava hakimiyetinden ve düşen toplardan faydalanmaya çalıştık. Daha çok kenar ortalarla tesirli olmaya çalıştık. Biraz daha planlı uzun top tertibi yaptık. Uzun toplardan sonra da tesirli olduk. Tamam kontra yedik ancak yapacak bir şey yok risk almamız gerekiyordu. Oradan skor üretebilirdik” diye konuştu.

“Yüzde 99 ligde kalacağız”

Futbolcularının birinci yarı çok çabalı olduğunu belirten Fırat Gül, “Çok gayret ettiler. Kaçak güreşen futbolcu yoktu. Yüzde yüzle oynadılar. İkinci yarının başında apansız bir penaltı ve akabinde yediğimiz gol bizi demoralize etti. Attığımız gol de olağandı. Oyunu yavaşlatmaya çalışıp mühletten kazanmaya çalışırsanız biri de gelir bu türlü cezayı keser. Golü yersin. Bu pek olağan. Demek ki neymiş! Oyunu oynamak lazımmış. Rakip kadro teknik takımıyla tanışıyorum. Dostluğumuz da var. Kulübeyle sorun yaşamadım. Maç içinde oyuna konsantre olduğum için orada ne olduğunu görmedim. O gol olurken, değişikliğiyle ilgili yardımcı antrenörle görüşüyordum. Bende anlamadım nasıl olduğunu. Olayı anlamaya çalışırken ‘Ayıp ediyorsunuz’ dediler. Olayı çözmeye çalışıyordum. İnsanların canları yanınca bu türlü reaksiyon göstermesi olağan. Yumuşak yumuşak anlatmaya çalıştım. Belirli yerden sonra sessiz kalamayız. Gereken yanıtı vereceğiz. İşin en hoş yanı bugün aldığımız 1 puan bizi dönem sonuna ulaştırabilir. 2 maçta 6 puan aldığımızda yüzde 99 dönem sonu amacına ulaşacağız. Pes edecek, teslim olacak halimiz yok. Kimsenin kırılgan olma lüksü yok. Herkes kaldığımız yerden devam edecek. Yalnızca galip gelemediğimiz için üzgünüz. Hafta içi çok önemli bir formda hazırlandık. Bütün planlarımız galip gelmek üzerineydi. Dönem sonu gayesine ulaşmak için bir arada yürümemiz gereken bir yok var ve daima birlikte yürüyeceğiz” biçiminde konuştu.

Hüseyin Eroğlu: “Ligde kalacağımızı düşünüyorum”

Altınordu Teknik Yöneticisi Hüseyin Eroğlu ise, “Öncelikle alt tarafta birçok grubu ilgilendiren maçtı. Son haftalarda kimin gereksinimi varsa o kazanıyor. Keşke şampiyonlar belirli olmasaydı, play-off’ta da birçok ekip garantilemeseydi. Bu ister istemez grubu olumsuz etkiliyor. Buraya gelirken ağır atmosfer olacağını biliyorduk. Emniyete teşekkür ediyorum. Bizi taraftarla birlikte getirdiler. Bize su attılar o denli geldik. Emniyet daha farklı ve süratli getirebilirdi. Bunun dışında stat mükemmel, seyirci evet grubu destekliyor. Güç kaideler olacağını biliyorduk lakin kadroma güveniyordum. Aşikâr bir noktadan sonra o seyirci baskısını kendi lehimize çevirip maça ortak olmamız gerekiyordu. Maça düzgün başlayamadık. Coşkulu ve baskılı başlayan Kocaeli grubu vardı. Öbür maçlarda bu baskıyı yapmamışlardı. Seyirciden aldığı coşkuyla bunu gerçekleştirdiler. Biz hakikat konum alamadığımız ve dönen topları alamadığımız için rakip 15-20 dakika tesirli göründü. Ondan sonraki kısımda topa sahip olduğumuz, atak teşebbüslerimizde net birkaç konumumuz vardı. Bir gol attık. Bir ele çarpan konumumuz vardı. Birinci yarı biterken kendi yanlışımızdan, uzaklaştıracağımız toptan kalemizde golü gördük” sözlerini kullandı.

“Seyirci vefat kalım maçı olarak görüyordu”
‘Pes etmeyen Altınordu vardı’ diyen Eroğlu, “Bu seyirci önünde ne olursa olsun oynamamız gerektiğini oyuncularımla paylaşıyordum. Son haftalarda yükselen saha içi performansımız fizikî ve taktiksel devam ediyor. İkinci yarı öne geçtik. Rakibin uzun toplarla geleceğini biliyorduk. 2-1 muhafazaya devam ederken kalecimiz hakemin el hareketinden ötürü yanılmışken golü yedik. Bu üzücü. Bu türlü bir golle berabere bitmesi bizi üzüyor. Bu atmosferde, ağır seyirci baskısında nitekim çok fazla hissettiriyorlar kendilerini. Kocaeli bu durumda olmasaydı seyirci daha olumlu takviye verebilirlerdi. Bugün mevt kalım maçı olarak baktıkları için biraz da sinirliydiler. Alana her şey yağdı. Bize gelmedi lakin herkese gelebilirdi. Berabere bitti. Öbür gruplardan gereksinimi olanlar kazanmış. Ülkemizde son haftalarda maalesef bu türlü oluyor. Bizde kendi işimiz kendimiz bitirmek zorundayız. Balıkesir ve Bolu maçlarıyla bitireceğiz. Ligde kalacağımızı düşünüyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Kocaelispor’a da muvaffakiyetler diliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Akacan The Mall
ETİKETLER: , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.