SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Katar’daki Dünya Kupası’na giden Brezilyalı eski futbolcu Adriano’nun evliliği bitti | Gözler Brezilyalı gazeteci Isabella Pagliari’da

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda heyecan son 16 çeşidinde oynanan maçlarla devam ederken birbirinden enteresan olaylar yaşanmaya devam ediyor.

Katar’daki Dünya Kupası’na giden Brezilyalı eski futbolcu Adriano’nun evliliği bitti | Gözler Brezilyalı gazeteci Isabella Pagliari’da
Akacan The Mall
06.12.2022 09:22
0
A+
A-

Katar’daki Dünya Kupası’na giden Brezilyalı eski futbolcu Adriano’nun evliliği bitti | Gözler Brezilyalı gazeteci Isabella Pagliari’da
Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda heyecan son 16 tipinde oynanan maçlarla devam ederken birbirinden enteresan olaylar yaşanmaya devam ediyor.

Alman ekibinin kupadaki protestosu aslında iki ismin fikriymiş. 

BU 11’iN 9’U iSTEMEDEN BU HAREKETi YAPMIŞ

Akacan The Mall

Almanya Ulusal Grubu futbolcularının Japonya maçı öncesi ağızlarını kapatarak poz vermesi tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Alman Bild gazetesinin haberine nazaran fikir kaptanı Neuer ve Bayern’den grup arkadaşı Goretzka’dan çıktı ve kadronun büyük aslında aslında protestoya çok da istekli değildi. Habere nazaran FIFA’nın, gökkuşağı renkli pazubendi takma yasağını protesto konusu ekip içinde konuşuldu. Ağız kapama fikri Kimmich’ten de takviye aldı lakin birçok futbolcunun bu fikirden çok da hoşlanmadığı ve aslında protestoda bulunmak istemediği belirtildi.

‘15 DAKiKA RÖTARLI’ KUPA

Bosna Hersek’te Dünya Kupası’nı izlemek sıkıntı olmuş durumda… Nedeniyse, yayın haklarını alan BHT’nin maç yayınını MY TV isimli platforma vermesi ve bu platformun da maçları 15 dakika gecikmeyle yayımlaması. Klix’in haberine nazaran bu enteresan durum Bosnalıları evvel kızdırırken duruma alışanlar artık hususla dalga geçmeye bile başlamış durumda… Son 16 tipi maçları oynanırken birtakım taraftarlar “BHT1’de hala küme maçları oynanıyor”, “Dünya Kupası finali BHT’de şubat ayında oynanacak” üzere yorumlarla durumu ‘ti’ye aldılar.

SEN FiFA’DAN CEZA AL BEN ÖDERiM XHAKA

İsviçre’nin Sırbistan’ın mağlup ettiği maçın akabinde alanda üzerinde ‘Jaşari’ yazan formayla dolaşan Granit Xhaka’ya ceza gelebilir… Sırp basınına nazaran Kosova asıllı oyuncu, Kosova Kurtuluş Ordusu’nun (UÇK) kurucularından Adem Jaşari’yi anmak için giydi. Xhaka ise genç oyuncu Ardon Jashari’ye kelam verdiği için formayı giydiğini lisana getirdi. Bununla bir arada FIFA’nın Xhaka’yı çok inandırıcı bulmadığı ve soruşturmanın yolda olduğu öğrenildi. Ceza gelirse de Xhaka’nın endişelenmesine gerek yok çünkü dünyanın en varlıklı Arnavutlarından olan Bedzet Pacoli, muhtemel bir cezayı ödeyeceğini söyledi ve ekledi: “Eğer Jashari ismi dünyayı korkutuyorsa, Granit Xhaka kutsal bir ismi formasında taşıdığı için cezalandırılıyorsa, tüm Arnavutların ismine cezayı ben ödeyeceğim.”

KATAR’DA GÖZLER iSABELLA’DA

Katar’da en çok ilgi gören isimlerden biri de Brezilyalı gazeteci Isabella Pagliari… FIFA+ TV’de sunuculuk yapan Pagliari Kylian Mbappe, Neymar ve Lionel Messi üzere yıldız isimlerin hepsiyle röportaj yapmış bir isim. Konuşması en güç olan ismin Messi olduğunu belirten Pagliari “Messi kameraları sevmiyor ve kamera önünde rahat edemiyor. Onu rahatlatmaya çalıştım. Çok hoş bir söyleşi oldu fakat Messi hala kendisini rahat değildi” sözlerini kullandı.

NE, PRiM Mi VERMiŞLER?

Dünya Kupası’na veda eden Polonya’da 26 futbolcudan yalnızca 14’ü hükümete ilişkin bir uçakla ülkelerine dönerken ortalarında Lewandowski’nin de olduğu 12’si tatile çıktı. Her ne kadar tatsız bir halde elenseler de futbolcuların keyfi yerinde olmalı çünkü Wirtualna Polska’nın haberin nazaran Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki kümeden çıkma primi olarak ekibe 30 milyon Zloti (Yaklaşık 126 milyon TL) kelam verdi. Primle ilgili farklı olan kısımsa, tekrar Wirtualna’nın haberine nazaran Morawiecki’nin bu kelamı direkt futbolculara vermesi ve Polonya Futbol Federasyonu’nun bunu gazetecilerden öğrenmesi.

MAÇA GiTTi EVLiLiĞi SONA ERDi

Brezilyalı eski futbolcu Adriano, arkadaşlarıyla birlikte Brezilya-İsviçre maçını izlediği için düğünden 24 gün sonra eşi Micaela Mesquita’dan ayrıldı. The Daily Star’ın haberine nazaran 40 yaşındaki emekli forvet, arkadaşlarıyla birlikte maçı izlemek için Penha’ya gitti ve lakin iki gün sonra döndü. Çapkın geçmişiyle bilinen Adriano’nun eşini yalnızca maç izlemeye gittiğine ikna edememesinden midir bilinmez ikili boşandı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.