SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

İş dünyasından 30 Ağustos kutlama iletileri

İş dünyasından 30 Ağustos kutlama mesajlarıİş dünyası temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları Türk ordusunun Büyük Başkan Mustafa Kemal Atatürk …

İş dünyasından 30 Ağustos kutlama iletileri
Akacan The Mall
30.08.2022 11:22
0
A+
A-

İş dünyasından 30 Ağustos kutlama mesajları
İş dünyası temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları Türk ordusunun Büyük Başkan Mustafa Kemal Atatürk komutası altında 26 Ağustos 1922’de başlayan ve 30 Ağustos’ta kesin bir zaferle sonuçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin…

TOBB Lideri Rifat Hisarcıklıoğlu:

“100 yıl evvel tarihe yazdığımız ulu destanın derin manasını her yıl tıpkı hassaslık ve farkındalıkla hissetmekteyiz. Biz millet olarak asla bağımsızlığımızdan vazgeçmeyiz. Milletimiz hiç kimsenin boyunduruğu altında, tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının tarih sahnesindeki kararlılıkları, uğraşları bizlere, yarınlara bakarken büyük bir güç katıyor. Bir ve bir arada olduğumuz vakit önümüzde kimse duramaz. Bu gerçek en güçlü bağımız, en büyük inancımızdır. İş dünyası olarak tarihimize layık olabilmek ismine, medeniyet yarışında ülkemizi en ileri noktalara taşımak için her türlü çabası göstereceğiz. Tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”

Akacan The Mall

Ankara Ticaret Odası (ATO) Lideri Gürsel Baran:

“Türk milletinin bir asır evvel verdiği uğraş bugün de farklı formda ve alanlarda sürdürülüyor. Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı için iş dünyası olarak yerli ve ulusal üretimin yanındayız ve destekçisiyiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyor, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Çabamızın bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin ayrılamaz bütünlüğü için canını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

İzmir Ticaret Borsası Lideri Işınsu Kestelli:

“Uzun savaşlarda eğitimli gençlerini kaybetmiş, ekonomik olarak tükenmiş bir toplumun, Mustafa Kemal Atatürk’ün etrafında kenetlenerek yazdıkları destanla ne kadar gurur duysak; bu tarihi zaferi ne kadar coşkuyla kutlasak azdır… 30 Ağustos’ta her yeri bayraklarla donatalım. Elimizde bayraklar, meşalelerle sokağa çıkalım. Bize bağımsızlığımızı kazandıran Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını hak ettikleri halde, kalbimizde 100 yıl evvel kahramanca zafere koşanların o birinci günkü heyecanıyla bir defa daha analım.”

İzmir Ticaret Odası Lideri Mahmut Özgener:

“Bir devleti güçlü kılan en değerli öge tarihinden aldığı güçtür. Ne keyifli ki, bizler kahramanlık destanlarıyla bu topraklara kök salmış bir milletin evlatlarıyız. Bugün, tam bir asır evvel bir ulusun mukadderatını değiştiren zaferin yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. Bizlere düşen tarihimizden örnek alıp Türkiye’yi en üst noktaya taşımak, ülkemizin gelişimi için tüm gücümüzle çalışmak.”

Ege Bölgesi Sanayi Odası Lideri Nadir Yorgancılar:

“30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, topraklarımızın işgalden arındırılışının ve çağdaş cumhuriyete uzanan yolun en kutlu günü olarak hala yolumuzu aydınlatıyor. Bu eşsiz zaferin 100. yılına erişmenin haklı gururunu yaşıyor ve bize bu kıymetli zaferi armağan eden Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi minnetle anıyorum. Gayret ruhundan asla vazgeçmemiz temennisiyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılını bir defa daha kutluyorum.”

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Lideri Jak Eskinazi:

“30 Ağustos 1922’deki Büyük Zafer, bağımsız, laik ve demokratik Türkiye’nin kurulması önündeki manileri kaldırmış, Türk Milletinin 19 Mayıs 1919’da Ulu Başkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Samsun’da yaktığı özgürlük ateşi 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuyla taçlanmıştır. Bugün bize düşen vazife farklılıklarımızı bir zenginlik olarak benimseyerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomik, toplumsal, hukuk, demokrasi, insan hakları alanlarında dünyanın muasır medeniyetleri ortasında yer alması için birlikte bu gayeye kilitlenmek olmalıdır.”

Türkiye Müteahhitler Birliği Lideri M. Erdal Eren:

“Dünyanın dört bir tarafında üstlendikleri projelerle ülkemizi temsil eden Türk müteahhitler olarak, ulusal kurtuluş gayretimizin mihenk taşlarından 30 Ağustos zaferinin 100’üncü yılını yeni başarılarla taçlandırmanın gururunu yaşamaktadırlar. Tarihimizin en kıymetli günlerinden olan Zafer Bayramımızı kutluyor, 30 Ağustos Zaferinin bütün kahramanlarını şükranla anıyoruz.”

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Lideri Yusuf Öztürk:

“Düşman orduları tarafından çiğnenmiş Anadolu, Başkomutan Mustafa Kemal’in 26 Ağustos’ta “Ordular Birinci Maksadınız Akdeniz’dir. İleri!” buyruğuyla başlattığı Büyük Taarruz ve 30 Ağustos’taki zafer ile tekrar ayağa kalkmıştır. Akabinde 9 Eylül’de İzmir’in kurtarılması ile düşman yurttan sökülüp atılmıştır. Bu zafer ile Türk milleti işgal zincirini kırarak bağımsızlığını ve özgürlüğünü elde etmiştir. Kökleri tarihteki bu büyük çabada olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk halkının ebediyen özgür yaşayacağına inancımız tamdır.”

TÜRMOB Genel Lideri Emre Kartaloğlu:

“30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Atatürk’ün Başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un bugün 100. yılını kutluyoruz. Bu Zafer ile, bayrağımızın özgürce dalgalandığı yurdumuzda, tam bağımsız, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolu açılmıştır. Bugün bizlere düşen en değerli misyon, bütün imkansızlıklara ve yokluklara karşın türlü zorlukları aşarak kurduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde daha da yüceltmek ve güçlendirmek olmalıdır. Büyük zaferin 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın isimsiz kahramanları olmak üzere geçmişten günümüze tüm gazi ve şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz.”

TİSK Lideri Özgür Burak Akkol:

“Zaferimizin 100’üncü yılını gurur içinde kutlarken bu mirası geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışacağımızı bir defa daha belirtmek isteriz. Bu vesileyle şahsım ve konfederasyonumuz ismine, Ulu Lider Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize hürmet ve minnetlerimi sunuyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.