SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Huawei Watch GT 3 Pro incelemesi

Huawei Watch GT 3 Pro incelemesiDünyada olduğu gibi Türkiye’de de akıllı saat pazarının önemli oyuncularından biri olan Huawei, yepyeni bir …

Huawei Watch GT 3 Pro incelemesi
Akacan The Mall
05.07.2022 23:53
0
A+
A-

Huawei Watch GT 3 Pro incelemesi
Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de akıllı saat pazarının önemli oyuncularından biri olan Huawei, yepyeni bir akıllı saat modelini bizlerle buluşturdu. İşte karşınızda Huawei Watch GT 3 Pro…

Huawei, en son teknolojileri ürünlerine en hızlı şekilde adapte edebilen önemli bir teknoloji üreticisi. Huawei; dizüstü bilgisayarı, telefonu ve monitörü dahil pek çok farklı çözümüyle ülkemizde geniş kitlelere ulaşıyor. Özellikle de akıllı saat pazarı söz konusu olduğunda Huawei’nin ismi fazlasıyla ağır basıyor ve pek çok rakibini açık ara geride bırakmayı başarıyor.

Bugüne dek pek çok akıllı saatini yakından deneyimleme şansı bulduğum Huawei, bu kez de Huawei Watch GT 3 Pro ile karşımıza çıktı. Akıllı saatlerdeki çizgisini koruyan, ancak her yeni modelde üzerine daha fazlasını koyabilen şirket, yine iddialı bir ürün ortaya çıkarmış.

Akacan The Mall

Titanyum ve Seramik modelleriyle dikkat çeken Watch GT 3 Pro, hem en yeni teknolojileri akıllı saatlerde bir araya getiriyor, hem de tasarımıyla ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ürün, dünyanın en dayanıklı ikinci malzemesi olarak da bilinen safir cam yüzeyi kullanıyor. Bu da sürekli bileğimizde darbelere açık bir şekilde duran saatimi çok daha fazla dayanıklı kılıyor.

Öyle ki pek çok teknoloji ürününde görmeye alıştığımız Gorilla Glass’a kıyasla çok daha sert ve güçlü bir iskelete sahip. Bu malzemenin bir başka avantajı ise Gorilla Glass’a göre daha hafif olması. Yani hem saati ağırlaştırmayan bir malzeme, hem de dayanıklılıktan ödün vermeyen bir tasarım anlayışından söz ediyoruz.

Safir cam, titanyum ve seramik gövdesiyle öne çıkan ürün, EKG butonu ve 3D kurma koluyla kontrolü mümkün kılarken, dokunmatik ekranıyla da akıcı bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. 1.43 inç’lik AMOLED ekranı, 466×466 piksel ekran çözünürlüğü sunarken, ekrana yansıyan renkler ve görüntüler capcanlı. Kullanmakta olduğum Titanyum modeli, aynı zamanda kayış tarafında da çeşitlilik sunuyor. Deri, Titanyum ve Spor gibi farklı zevklere hitap eden seçeneklere sahip.

Batarya tarafında Huawei beni şaşırtmıyor; bu modelde de 14 güne varan batarya ömrüyle bizi prizlerle uğraştırmıyor. Bir yandan telefonlarımızı şarj etmekle uğraşırken, öte yandan saati de şarj etme derdine girmemek kesinlikle büyük bir avantaj. Özellikle de şarjı birkaç gün bile dayanmayan akıllı saatleri tercih edenlerin bu noktayı düşünmelerinde fayda var. Uzun batarya ömrü dışında Watch GT 3 Pro’nun kısa sürelerde şarj olabildiğini de belirtmem gerek.

Yüzde 30 oranında daha hızlı kablosuz şarj imkanı sağlanırken, sadece 10 dakika şarj etseniz bile tüm gün size yetecek kadar saate enerji vermiş oluyorsunuz. Bir de kablosuz ters şarj desteği de bu saatte mevcut.

Yaz ayları geldi, yüzmek ve serbest dalış yapmanın tam sırası. Peki bunu neden söylüyorum? Watch GT 3 Pro’yu öne çıkaran bir başka önemli özellik de 30 metreye kadar hem tuzlu hem de tatlı suya serbest dalış yapabilme imkanını bize vermesi. Bu koşullar altında saatiniz tıkır tıkır çalışıyor ve bu özel mod eşliğinde saatinizle sorunsuz bir şekilde yüzebiliyor, dalış yapabiliyorsunuz. Bu da Watch GT 3 Pro’yu rakiplerine göre fazlasıyla ayrıştıran bir özellik.

Akıllı saat kullanıyorsanız yanınızda aslında 7/24 bir sağlık asistanı da taşıyorsunuz. Kalp ritmini ölçen ve ritm bozukluğunda siiz uyarmayı ihmal etmeyen saat, bir yandan stres testi yapabilirken, uykunuzu yakından takip ediyor ve uyku evreleriniz hakkında önemli bilgilere ulaşıyorsunuz. SpO2 ölçümünün yanı sıra Döngü takibini de mümkün kılan Watch GT 3 Pro, EKG ölçümü de yapabiliyor.

EKG bölümüne girmemizle birlikte EKG butonuna 30 saniye süresince dokunarak EKG çektirebiliyoruz. EKG düğmesinde, EKG verilerini doğru bir şekilde kaydedebilen ve her zaman, her yerde EKG verilerinin toplanmasını mümkün kılan yüksek kaliteli sinyal elektrot malzemelerine sahip bir mat titanyum kaplama işlemi kullanılıyor.

Sağlıktan bahsetmişken egzersiz modlarına değinmeden olmaz. AI Koşu Antrenörü özelliğiyle birlikte 100’ün üzerinde egzersiz modunu kullanıcısına sunan Watch GT 3 Pro; Bisiklet, Yüzme, Triatlon, Dağ Yürüyüşü ve Patika Koşusu dahil 15 farklı profesyonel egzersiz modu içeriyor.  Aynı zamanda bu egzersizleri yaparken konumlandırmayı da iyi yapabilen saatimiz, çift kanallı lokasyon takibiyle konum ve rota doğruluğu söz konusu olduğunda en doğru sonucu veriyor.

Huawei’nin golfseverlere de bir sürprizi var. Golf ile arası iyi olanlara Profesyonel Golf modu da sunuluyor. Bu mod sayesinde örneğin vuruş duruşunuzu , vuruş hızınızı  ve temponuzu geliştirebilirsiniz.

Yüzlerce Watch Face seçeneğine sahip olan Watch GT 3 Pro, farklı zevklere hitap ediyor. Diğer yandan yazılım tarafına geldiğimizde de Harmony OS 2.0’ın bu saatte kullanıldığını görüyoruz. Huawei’nin geliştirdiği bu özel işletim sistemi, hem saatin kullanımını kolay hale getiriyor ve aradığınızı kolayca bulabiliyorsunuz, hem de Huawei’nin ekosisteminde yer alan diğer ürünleriyle tutarlı bir etkileşim deneyimini mümkün hale getiriyor.

Saate yeni bir uygulama yüklemek istediğimizde AppGallery’e başvuruyoruz. Huawei’nin bu dev uygulama mağazası, doğrudan saatimize uygulama indirmemize izin veriyor.

Peki bu saati kimler kullanabilir? Bu açıdan sınır olmadığını söyleyebilirim. Huawei telefonlar başta olmak üzere Android ve iOS işletim sistemli telefonlarla sorunsuz bir şekilde Watch GT 3’ü kullanabiliyorsunuz.

FİYATLAR

Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatları ise şöyle:

46mm Kauçuk ve deri kayışlı versiyon: 5.499 TL

46mm titanyum bilezikli versiyon: 7.499 TL

43mm deri kayışlı versiyon: 6.499 TL

43 mm seramik bilezikli versiyon: 8.499 TL

Watch GT 3 Pro, gelişmiş bir akıllı saat satın almayı planlayanlara hitap ediyor. Bir akıllı saatte bulunan her özelliğe ulaşabildiğiniz gibi, EKG ölçümü yapabilmesi, serbest dalışta yanımızda olması ve son derece dayanıklı yapısıyla üst seviye bir akıllı saat modeli.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

 

İlandır

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.