SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Güray Vural: ‘Nuri Şahin’e herkesin inancı tamdı, bu da başarıyı getirdi…’

Güray Vural: ‘Nuri Şahin’e herkesin inancı tamdı, bu da başarıyı getirdi…’Süper Lig gruplarından Fraport TAV Antalyaspor’un geçtiğimiz dönemin …

Güray Vural: ‘Nuri Şahin’e herkesin inancı tamdı, bu da başarıyı getirdi…’
Akacan The Mall
10.07.2022 12:22
0
A+
A-

Güray Vural: ‘Nuri Şahin’e herkesin inancı tamdı, bu da başarıyı getirdi…’
Süper Lig gruplarından Fraport TAV Antalyaspor’un geçtiğimiz dönemin başında Gaziantep FK’dan bedelsiz olarak takımına kattığı ve gösterdiği performansla kontratını 1 yıl daha uzatan Güray Vural, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar…

Antalyaspor’un başarılı sol bek oyuncusu Güray Vural, geçen dönem son devirlerde yakaladıkları başarılı grafiği gelecek dönemde sürdürmek istediklerini söyledi. Vural, “Bunun üstüne koyarak devam etmek istiyoruz. Takımımızı da yüzde 80 koruyarak devam ediyoruz. Üzerine de Soner Aydoğdu, Ömer Toprak, Alperen üzere yeni oyuncular katıldı. Gelen oyuncular da olacaktır. Çok güçlü bir grup olduk. Ben geçen yılın üstüne koyarak devam edeceğimizi düşünüyorum. Çok da kaliteli bir hocamız var. Onunla ve bedelli ekip arkadaşlarımla bir arada hoş bir dönem geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Akacan The Mall

“İNŞALLAH DAHA UZUN MÜHLETLER ANTALYA’DA DEVAM EDERİM”

Mevcut kontratını 1 yıl daha uzattığı için keyifli olduğunu kaydeden deneyimli futbolcu, “Demek ki hakikat işler yapıyorum ki liderimiz ve idaremiz mukavelemi uzatmak istedi. Ben de seve seve kabul ettim. Hem Antalya ailesini hem de Antalya kentini ailecek çok seviyoruz. Ben çok memnunum ve inşallah daha uzun müddetler burada devam ederim” diye konuştu.

“NURİ ŞAHİN BİZİ FARKLI SİSTEMLERLE OYNATTI”

Geçtiğimiz döneme teknik yönetici Ersun Yanal ile başladıklarını daha sonra futbol sorumlusu Nuri Şahin ile yola devam ettiklerine dikkati çeken Vural, her hocanın kıymetinin farklı olduğunu söyledi. Güray Vural konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Benim için hepsinin yeri var içimde. Nuri hocamız bizim için çok kıymetli. Kadro içerisinden gelmesine karşın bize çok paha kattı. Çok farklı sistemlerle bizi oynattı. Bizimle adaptasyonu çabuk sağladı. Umarım bu dönemde hem kadro olarak hem de Nuri hoca meslek olarak geçen sezonki performansı sağlar ve hoş bir dönem geçirerek amaçlarımıza ulaşırız.”

“ŞAHİN’E HERKESİN İNANCI TAMDI VE BU DA BAŞARIYI GETİRDİ”

Ersun Yanal ile geçen dönem erken bir ayrılık kararı alındığını söyleyen Vural, devre ortasında yapılan transferlerle ivme yakaladıklarını kaydetti. Vural, “Geçen dönemin devre ortasında gelen oyuncularla ivme yakaladık. Tahminen bu fark olabilir. Nuri hoca bizi 2-3 sistemle oynattı ve kadronun adaptasyonu oturdu. Kadro içerisinden gelen birisi olduğu için herkesin hürmeti ve sevgisi sonsuz oldu. Ona herkesin inancı tamdı. Bu da başarıyı getirdi. Bunu devam ettirmek istiyoruz” tabirlerini kullandı.

“KENDİ ORTAMIZDA KONUŞTUĞUMUZ BİR GAYEMİZ VAR”

Takım olarak bir gayeleri olduğunun altını çizen sol bek oyuncusu, “Bunu Avrupa, birinci 3 olarak hedeflemiyoruz. Bizim kendi ortamızda konuştuğumuz bir maksadımız var. Değerli olan lige güzel başlayıp, her maça tek tek bakarak ve galibiyet parolasıyla çıkmak istiyoruz. Bunu geçen dönem gösterdik. Bu dönem da o denli başlayacağız. Umarım ligi de en âlâ yerde bitireceğiz” formunda konuştu.

“EN ÇOK OYNAYAN KİŞİ OLMAK İSTİYORUM”

Hedefinin geçen dönem olduğu üzere ekibin en çok oynayan oyunculardan biri olmak olduğunu belirten 34 yaşındaki deneyimli oyuncu, “Geçen dönem çabucak hemen en çok oynayan oyunculardan biriyim. Kendime yeterli bakan bir oyuncuyum. Çalışmalarımı da bu tarafta sürdürüyorum. Gayem bu dönem da en çok oynayan kişi olarak alanda olmak” diye konuştu.

“MİLLİ KADROYA GİTMEYİ ÇOK İSTERİM”

Güzel bir dönem geçirdiğini lisana getiren Güray Vural, ulusal grup maksadı olduğunu da vurguladı. Vural, “Takıma en yeterlimi verip ondan sonra kararı ulusal ekip hocamız verecektir. Bir gençleşme operasyonu var, bunu biliyor ve farkındayım. Ben çalışmalarımı sürdüreceğim. Her vakit amacım ulusal kadroydu. Daha evvel bunu yaşadım ve tekrar orada olmayı çok isterim” halinde konuştu.

Genç teknik yöneticilerin olmasının yeni antrenörler için avantaj olabileceğini kaydeden Vural, futbolu bıraktıktan sonra teknik yöneticilik düşündüğünü ve sayılarının artmasını umduğunu kelamlarına ekledi.

GÜRAY VURAL KARİYERİ

Geçtiğimiz dönemin başında kadroya dahil edilen 34 yaşındaki sol bek oyuncusu Güray Vural, mesleğinde toplam 430 maça çıkarken, 32 gol ve 61 asiste imza attı. Vural, Fraport TAV Antalyaspor formasını ligde 35, Ziraat Türkiye Kupası’nda 4 ve TFF Üstün Kupa müsabakasında da 1 kere terletti. Toplamda 3 bin 513 dakika alanda kalan deneyimli oyuncu, ligde 1 sefer gol sevinci yaşadı. Güray Vural, geçen dönem ligde 6, kupada da 2 sefer olmak üzere toplam 8 de gol pası verdi. 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.