SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

FIBA Euroleague’de Türk finali: Fenerbahçe Alagöz Holding – ÇBK Mersin Yenişehir | Tüm Avrupa İstiklal Marşı’nı dinleyecek

Bayrak skandalına sahne olan bayanlar FIBA Euroleague finali bugün oynanacak. Galibiyet kutlaması yapan ÇBK Mersin Yenişehir oyuncularının elindeki Türk Bayrağı’nı alan FIBA yetkilisi, “Şartnamedeki hususları karıştırmışım” diyerek özür diledi. Prag Fenerbahçeliler Derneği, Genç Fenerbahçeliler ve ÇBK Mersin Yenişehir taraftarları olaya reaksiyon emeliyle bugünkü maça Türk Bayrağı ile gelecek ve İstiklal Marşımızı daima bir ağızdan daha gür bir formda okuyacak.

FIBA Euroleague’de Türk finali: Fenerbahçe Alagöz Holding – ÇBK Mersin Yenişehir | Tüm Avrupa İstiklal Marşı’nı dinleyecek
Akacan The Mall
16.04.2023 07:28
0
A+
A-

FIBA Euroleague’de Türk finali: Fenerbahçe Alagöz Holding – ÇBK Mersin Yenişehir | Tüm Avrupa İstiklal Marşı’nı dinleyecek
Bayrak skandalına sahne olan bayanlar FIBA Euroleague finali bugün oynanacak. Galibiyet kutlaması yapan ÇBK Mersin Yenişehir oyuncularının elindeki Türk Bayrağı’nı alan FIBA yetkilisi, “Şartnamedeki unsurları karıştırmışım” diyerek özür diledi. Prag Fenerbahçeliler Derneği, Genç Fenerbahçeliler ve ÇBK Mersin Yenişehir taraftarları olaya reaksiyon maksadıyla bugünkü maça Türk Bayrağı ile gelecek ve İstiklal Marşımızı daima bir ağızdan daha gür bir halde okuyacak.

Kadın basketbolunda Avrupa’nın en büyüğünü belirleyecek Euroleague Dörtlü Finali’ne konut sahipliği yapan Çekya’nın başşehri Prag, evvelki gün tarihte görülmemiş bir skandala sahne oldu. Yarı finalde USK Prag’ı 78-58 yenerek finalde Fenerbahçe Alagöz Holding ile müsabakaya hak kazanan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’nin oyuncuları, maçtan sonra taraftarlarıyla galibiyet kutlaması yaparken, oyunculardan Sinem Ataş, tribünden uzatılan Türk Bayrağı’nı da açmak istedi. Lakin salonda bulunan bir FIBA yetkilisi bunun yasak olduğunu öne sürüp, “Bayrak açamazsınız” diyerek, bayrağı Sinem’in elinden çekip aldı.

SİNEM VE HOLLİNGSVORTH FORMALARINDAKİ BAYRAĞI ÖPTÜ

Akacan The Mall

Salondaki binlerce kişinin gözü önünde gelişen bu şok hareket doğal olarak oyuncularımızın büyük reaksiyonunu çekti. Sinem Ataş ve ABD asıllı Türk vatandaşı olan A Ulusal Takımımız’da da forma giyen Kuanitra Hollingsvorth başta olmak üzere tüm ÇBK’lılar, reaksiyon olarak formalarındaki Türk Bayrağı’nı kameralara gösterip öptü. Maçı tribünden izleyen Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Hâkim Bağış ve FIBA Avrupa Lideri Turgay Demirel olaya çabucak müdahale ederek yetkililerle konuştu. Bayrağı oyuncularımızdan alan FIBA yetkilisi, yansılar üzerine, “Özür dilerim, FIBA şartnamesindeki unsurları karıştırmışım” diyerek af diledi.

ORGANİZASYONUN MESKEN SAHİBİ USK PRAG KULÜBÜ ÖZÜR DİLEDİ

Kadınlar Euroleague Dörtlü Finali’ne mesken sahipliği yapan USK Prag Kulübü de tatsız olay nedeniyle ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’nden özür diledi. FIBA’dan yapılan açıklamada da, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’nin bugün Fenerbahçe Alagöz Holding ile oynayacağı Euroleague şampiyonluk maçında emsal bir tatsızlığın yaşanmaması için gereken tüm tedbirlerin alınacağı belirtildi. Prag Fenerbahçeliler Derneği, Genç Fenerbahçeliler ve ÇBK Mersin Yenişehir taraftarları da kendi ortalarında bir tertip yaptı. Buna nazaran, salona gelen her vatandaşımız yanında Türk Bayrağı getirecek ve İstiklal Marşı daha gür okunacak.

KiM GALiP GELiRSE GELSiN KAZANAN TÜRKiYE OLACAK

Bayrak skandalı ile başlayan Bayanlar Euroleague Dörtlü Finali’nin şampiyonluk ve üçüncülük maçları bugün oynanacak. TSİ 18.00’de başlayacak birinci müsabakada İtalyan Beretta Famila ile konut sahibi USSK Prag, üçüncülük için gayret edecek. TSİ 21.00’de de Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, şampiyonluk için karşılaşacak. Her iki maç da TRT Spor Yıldız’dan yayınlanacak. İki Türk ekibi, 8 dönem sonra Euroleague finalinde karşı karşıya gelecek. 2013-14 döneminde Galatasaray ile Fenerbahçe finalde karşılaşmış; sarı kırmızılılar 69-58 galip gelmişti.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.