SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Fenerbahçe Lideri Ali Koç: “Hedefimiz on binlerce ailenin barınma muhtaçlığını karşılamak”

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, futbol ailesi olarak konteyner kent çalışması yaptıklarını aktararak herkesi 1 Mart’ta düzenlenecek kampanyaya davet etti.

Fenerbahçe Lideri Ali Koç: “Hedefimiz on binlerce ailenin barınma muhtaçlığını karşılamak”
Akacan The Mall
26.02.2023 00:20
0
A+
A-

Fenerbahçe Lideri Ali Koç: “Hedefimiz on binlerce ailenin barınma gereksinimini karşılamak”
Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, futbol ailesi olarak konteyner kent çalışması yaptıklarını aktararak herkesi 1 Mart’ta düzenlenecek kampanyaya davet etti.

Spor Toto Muhteşem Lig’in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, konuk ettiği Konyaspor’u 4-0 mağlup etti. Müsabakanın akabinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Fenerbahçe Lideri Ali Koç, yaşanan sarsıntı felaketiyle alakalı konuştu. Koç, “Bugün öncelikle futbol ailesine, bizim konuk olan kulüp liderlerine teşekkür ediyorum. Trabzonspor maçıyla başlayan burada devam eden ve inşallah yarın Beşiktaş-Antalyaspor maçında tekrar daima bir arada olacağız. Bu futbolun içinde alışık olmadığımız iklimin, birlik ve beraberliğin, ayrıştırmanın geri kaldığı, sevginin, hürmetin ve vatan için neler yapabileceğimizin tartıştığımız ortamın öne çıktığı bu iklimin yalnızca futbolda değil, tüm ülkemizde kalıcı olmasını istiyorum. Birinci günden itibaren milletçe, yek beden, elinden geldiğince uğraş ettiği tablo ile karşı karşıyayız. İçimiz acıyor. Bu türlü bir acıyı Allah, hiçbir ülkeye göstermesin. Tıpkı vakitte gururluyuz; milletçe bıçak kemiğe dayandığı vakit, neler yapabileceğimizi, yaşamak, görmek, gurur duyacağımız bir öge. Ben de umutlu olmak istiyorum. Bu kadar yaşanandan sonra inşallah ders alırız. Devletiyle, hükümetiyle, vatandaşı ile ve gelecek kuşaklara doğal afetlerde çok daha kendini uygun hazırlamış bir ülkeyi bırakmak için Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Bu sefer de ders almazsak, dünyanın en hoş ülkesinin, genç kuşaklara, geleceği daha hoş bırakmak için buradan ders almazsak hiçbir şeyden ders almayız. Onun için hem acılıyız hem gururluyuz hem de umutluyuz. Şu devir açık ve net devletçe, milletçe el ele omuz omuza olmamız gereken bir periyot. Hassasiyet tavan yaptığı bir dönem” sözlerini kullandı.

“Hedefimiz on binlerce ailenin barınma muhtaçlığını karşılamak”

Akacan The Mall

Futbol ailesi olarak, çok geniş kitlelere hitap ettiklerine değinen Lider Koç, 1 Mart günü düzenlenecek kampanya ile ilgili bilgiler vererek şunları söyledi:
“Milyonlardan öte tabir edebilecek bir ayak izimiz var. Futbol ailesi olarak en büyük sorumluluğumuz; bu hassasiyetin, bu dayanışma ruhunun, birlik ve beraberliğin çok daha canlı kalması aktif olmak durumundayız. Bizler duygusal olarak acılar çekiyoruz, fiziken çok uzakta olduğumuz için bir de günlük hayatlarımız var. Maçlar başladı, okullar başladı lakin unutamayız. Bu hassasiyeti taze tutmak hepimizin misyonu. Bu doğrultuda da 1 Mart gecesi, yayın kurucu önderliğinde Türkiye Futbol Federasyonu organizasyonluğunda bütün futbol paydaşlarının katılacağı bir gece düzenleyeceğiz. Gayemiz on binlerce ailenin barınma muhtaçlığını karşılamak. Şu an barınma ne büyük aciliyet gerektiren bir sorun. 1 kişinin bile barınma gereksinimine deva olabilirsek ben onu kutsal bir misyon olarak görüyorum. Futbol ailesi olarak dayanışma ortamında bir konteyner kent için çalışma yaptık. 1 Mart’tan itibaren haziran ayına kadar devam edecek. Büyük bir gayemiz var; olacağına da canı gönülden inanıyorum. Bu bağlamda tüm taraftarların, taraftar derneklerinin, yurt içi-yurt dışı kulüplerin, futbolcuların, muhteşem star futbolcuların bu kampanyaya dayanak olacağını ümit ediyorum. Buradan tüm vatanseverlere lütfen hepimizin çorbada tuzu olsun. Devletimizin, milletimizin en muhtaçlık olacağı devirde geçiyoruz. Devlet, millet el ele bu yaraları saracağız. Tekrar başımız sağ olsun. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Binlerce kişiyi enkazdan kurtaran herkese Allah razı olsun. Herkes bir şeyler yapmak istiyor. Bizler de birinci günden itibaren yaraları saracağız dedik. Hepimiz kırmızı-beyaz olduk. İnşallah futbolumuzda bu ölçülü ortam devam eder. Birlik ve beraberlik diliyorum.”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.