SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Fatih Karagümrük’ün dramı!

Fatih Karagümrük’ün dramı!Süper Lig’e yükseldikten sonra kriterler nedeniyle kendi stadını kullanamayan kırmızı siyahlı grup adeta göçebe oldu …

Fatih Karagümrük’ün dramı!
Akacan The Mall
04.08.2022 07:22
0
A+
A-

Fatih Karagümrük’ün dramı!
Süper Lig’e yükseldikten sonra kriterler nedeniyle kendi stadını kullanamayan kırmızı siyahlı grup adeta göçebe oldu. Hatta Antalyaspor’u Bursa’da ağırlamak zorunda kalan Karagümrük’te lider Süleyman Hurma isyan noktasına gelirken “İstanbul’da tesisi olmayan tek Harika Lig kulübüyüz. Kurumlardan para değil tesis için yer istiyoruz” dedi

Halihazırda kendi stadı olmasına rağmen 1. Lig’den Muhteşem Lig’e yükseldikten sonra kendi stadı kriterleri karşılamadığı için adeta göçebe hayatı yaşayan, idman tesisi de bulamayan Karagümrük’ün külfetleri yeni dönem öncesi Lider Süleyman Hurma’yı isyan ettirdi. Çim konusunda eza yaşadığı birebir vakitte kapalı salonu da bulamayan Karagümrük Stadı’nda idman yapamayan, geçen dönem bu nedenle egzersizlerini Atatürk Olimpiyat Stadı yan alanda yapmak zorunda kalan Karagümrük, buradaki tadilat nedeniyle bu dönem öncesi süreksiz olarak TFF Riva Tesisleri’ne geçti.

Kar yağdı, salonda çalıştık

Akacan The Mall

Sezon başında toplanacak bir tesisleri olmadığı için 1 ay dışarnıda kamp yapmak zorunda kaldıklarını belirten Lider Süleyman Hurma “Geçen yıl kar yağdı salonda çalıştık. TFF İdaresi bize 15 günlük kamp için Riva tesislerinde müsaade verdi. 10 gün çalıştık kaldı 5 gün. Bundan sonra ne yapacağız bilemiyorum. Yetkililerden bir avuç toprak istiyorum. Tesisini ben yapacağım. Karagümrükspor’un başını sokacak yeri olmalı. İstanbul’da tesisi olmayan tek Üstün Lig kulübüyüz. TFF ve kurumlardan para değil tesis için yer istiyoruz” dedi.

Başkanlığı devredebilirim

Hiçbir formda ayrıcalık istemediklerini, tüm kulüplere tahsis edilen tesis, stat ve öbür toplumsal alanların Karagümrük’e de sağlanmasını istediklerini belirten Hurma “Her gün yeri belirli olmayan bir idman programı ile karşılaşmak kulübümüz ismine üzücü ve onur kırıcı durumdan öbür bir şey değildir. Geldiğimiz son noktada üzülerek belirtmek istiyorum ki kulübü bir çatı altında toplayamadık. Bir müddet daha uğraş göstereceğim fakat bir sonuca ulaşamazsam benim yapamadıklarımı yapabilecek bir kuruma yahut şahsa başkanlık makamımı devretmek zorunda kalacağım” diye konuştu.

Devler Ligi finali tehlikesi

Karagümrük’ün Fatih ilçesi hudutları içinde, alt lig maçları için uygun bir stadı var fakat gerek taban gerek kapalı salon yetersizliğinden Üstün Lig düzeyinde bir takım için kâfi değil. Bu nedenle kırmızı siyahlılar geçen dönem çoklukla, maçlarını da oynadıkları Olimpiyat Stadı’nın yan alanını kullandı lakin bu dönem orası da uygun değil. · OLİMPİYAT Stadı’nda Şampiyonlar Ligi finali oynanacağı için stadın bahar aylarında lig maçlarına kapatılması bekleniyor. Hakikaten 2019-20 döneminde birebir nedenle Antalyaspor maçı Bursa’da, G.Birliği maçı Başakşehir’de oynanmıştı. Pandemi nedeniyle Şampiyonlar Ligi’nin İstanbul’dan alınıp Porto’yo verilmesiyle Karagümrük lig bitmeden Olimpiyat’a dönebilmişti.

Tuzlaspor, Kocaeli’de idman yapıyor

Stat ve tesis konusunda Karagümrük’le birlikte en çok badire yaşayan takımlardan biri Tuzlaspor… TFF 1. Lig’deki İstanbul grubu, geçen dönem maçları için Avrupa yakasına, Eyüp ve Esenyurt’a gitti. Mavi-Beyazlılar kimi idmanlarını komşu kent Kocaeli’de yapıyor, hatta Tuzlaspor-İstanbulspor maçı Kocaeli Stadı’nda oynandı.

Yeni Çarşı da dertli

İstanbul’un 3. Lig’deki gruplarından Yeni Çarşıspor, Beyoğlu ilçesinde profesyonel lig maçlarını yapacak stat bulunmadığı için rakiplerini, boğazın karşı kıyısındaki Maltepe’de konuk ediyor. Yeni Çarşıspor’un devraldığı Şişli takımı Halide Edip Adıvarspor da maçlarını Karagümrük, Maltepe hatta Tepecik’te oynuyordu

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.