SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Eski hocalarından Fenerbahçe file bekçisi İrfan Can Eğribayat’a büyük övgü: Yalnızca kalenin değil ekibin da başkanı olacak

F.Bahçe’nin dönem başında satın alma opsiyonuyla kiralık olarak takımına kattığı İrfan Can Eğribayat için sarı lacivertlilerde yeni bir devir başlıyor. Eski hocaları, Fenerbahçe’de büyük bir sorumluluk üstlenen İrfan Can Eğribayat’ı Hürriyet’e anlattı.

Eski hocalarından Fenerbahçe file bekçisi İrfan Can Eğribayat’a büyük övgü: Yalnızca kalenin değil ekibin da başkanı olacak
Akacan The Mall
18.04.2023 07:26
0
A+
A-

Eski hocalarından Fenerbahçe file bekçisi İrfan Can Eğribayat’a büyük övgü: Yalnızca kalenin değil grubun da başkanı olacak
F.Bahçe’nin dönem başında satın alma opsiyonuyla kiralık olarak takımına kattığı İrfan Can Eğribayat için sarı lacivertlilerde yeni bir periyot başlıyor. Eski hocaları, Fenerbahçe’de büyük bir sorumluluk üstlenen İrfan Can Eğribayat’ı Hürriyet’e anlattı.

Bu dönem yalnızca kupadaki İstanbul ve Rize maçlarında kaleye geçen, ligde ise birinci kere cumartesi günü Altay’ın yokluğunda Ankaragücü önünde baht bulan İrfan Can, Altay Bayındır’ın ameliyat edileceğinin açıklanmasının akabinde kıymetli bir fırsat yakaladı. 24 yaşındaki eldiven hem lig hem kupa şampiyonluğu yolunda değerli bir misyon üstlenecek.

FENERBAHÇE’DE TEKRAR DOĞDU

Akacan The Mall

Göztepe’deki performansı sonrası ismi büyük kulüplerle anılırken çocuğunu kaybettiği periyotta bir maçta taraftarın ailesine yönelik ettiği küfürlere karşılık verince İzmir grubu İrfan Can’ı geçen yıl mart ayında takım dışı bırakmıştı. Ağustosta Fenerbahçe’ye imza atana kadar futboldan kopan başarılı kaleci, Jesus ile adeta tekrar doğdu. Kısa müddette sağlam Fenerbahçeli oyuncuya dönüştü, bilhassa Ankaragücü maçındaki sevinciyle gönüllere taht kurdu.

İrfan Can’ı yetiştiren hocaları da büyük bir sorumluluk alan eski öğrencilerini Hürriyet’e anlattı.

BEKiR ARPACI: (GÖZTEPE’NiN ESKi KALECi ANTRENÖRÜ): GÖSTERECEĞi PERFORMANS
KADERiNi BELiRLEYECEK

İrfan Can’ı Adana’da oynarken uzun müddet yakın takibe aldık. Önder özellikleri olan, istekle çalışan, istikrarlı, teğe birde çok başarılı bir kaleci.

Fenerbahçe’de başarılı olacağına inanıyorum. Lakin Ankaragücü maçıyla başlayan ve lig sonuna kadar sergileyeceği performans mukadderatını belirleyecek. Çok yeterli karakterli, kendisini her daim destekleyen eski bir sportmen olan eksiksiz bir eşe sahip bir kaleci. İrfan da eşine ailesine çok bağlı, konutundan idmana sarfiyat dışarıda yalnızca eşiyle görebileceğiniz bir insandır. Son maçtaki performansıyla ilgili ona tebrik iletisi yazdım ve itimadımı ilettim.

EYÜP ARIN (ADANASPOR’UN ALT YAPI SORUMLUSU): ODAKLANDIĞI VAKİTLERDE KUSURSUZ BiR KALECiDiR

İrfan Can 9 yaşında bize geldi. Yeteneğini gördük A ekip hocalarıyla görüşüp onu 16 yaşında A kadroya verdik, 17 yaşında birinci kere Elazığ maçında oynadı. Kişilik, karakter olarak harika bir çocuk, gelişime açık. Çalışmayı çok sever. Daima üzerine koyarak ilerledi Bizi hiç unutmadı, ortada arar hatırımızı sorar. Odaklandığı vakit kusursuz bir kalecidir. Vakit zaman oyundan kopabiliyor umarım ortadan geçen süreçte bu tarafını atlatmıştır. Refleksleri, yan topları çok yeterlidir, uzunluk avantajı da onun en güçlü istikameti. Ayaklarını da çok uygun kullanır.

CEM KURTAR: (ADANASPOR ALTYAPI KALECi ANTRENÖRÜ): FENERBAHÇE KULÜBESiNDE BiR PANTER Üzere DURUYOR

Bizim bir taraftarımızın oğlu. Babası da İrfan üzere uzun uzunluklu. Benim elime geldiğinde 9 yaşında bir çocuktu. Saygılı, kalbinde kötülük olmayan içi dışı bir çocuk. Beni bir sefer bile üzmedi, sıfır problemli bir çocuktur. Aslında tipik bir çizgi kalecisiydi lakin üzerine koya koya gelişti. Göztepe ona elbette katkı sağladı fakat F.Bahçe’de çok olgunlaştı. Kulübede otururken bile farklı bir İrfan Can görüyorum. Kulübede ile hırslı ve panter üzere duruyor.

Çizgi kalecisi olarak rakibe ve topa tepkileri çok uygundu ancak çıkış yaparken tedirgindi. Bu eksik yanını Göztepe’de yaşadı. Lakin son maçta 2 sefer çıktı, birinde topu kurtardı. Yediği golde de ayaklarıyla topu çıkardı ancak Szalai uzaklaştıramayınca gol oldu. İrfan’da F.Bahçe katkısını net olarak görüyorum. Daima oynarsa uygun yerlere gelecektir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.