SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Emre Kocadağ: “Yapılanlar bir operasyonu çağrıştırıyor”

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Fenerbahçe karşılaşmasında siyah-beyazlı ekibe operasyon yapılmak istendiğini ve oyuncuların bunu alanda geri çevirdiğini söz etti.

Emre Kocadağ: “Yapılanlar bir operasyonu çağrıştırıyor”
Akacan The Mall
03.04.2023 01:06
0
A+
A-

Emre Kocadağ: “Yapılanlar bir operasyonu çağrıştırıyor”
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Fenerbahçe karşılaşmasında siyah-beyazlı kadroya operasyon yapılmak istendiğini ve oyuncuların bunu alanda geri çevirdiğini söz etti.

Spor Toto Muhteşem Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşı karşıya geldiği Fenerbahçe’yi 4-2’lik skorla mağlup etti. Maçın akabinde Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kocadağ, 10 kişi kalmalarına karşın hoş bir galibiyet aldıklarını söz ederek, “10 şahısla 4 gollü galibiyet almak bizim için sevindirici. Teknik grup ve oyuncuları tebrik ediyorum. Canla başla uğraş ettiler. Bütün topluluğumuza armağan olsun. Ramazan akşamında hoş galibiyet aldık” biçiminde konuştu

“Beşiktaş’a karşı yapılmak istenen operasyonu oyuncularımızın uğraşı ile geri çevirdik”
Hakem atamalarında manuel zeka kullanıldığını söyleyen Kocadağ, “Bu maçın hakem atamasında sene başında alameti farika var. Yapay zeka uygulaması rafa kaldırıldı. Manuel zeka ile hakem atandı. Bu yapay zekanın sunulduğu periyotta federasyona gittiğimizde alınan puanlarla, hakem değerlendirmesiyle en yüksek puanı alan hakem o haftaki en sıkıntı maça atanacaktı. Bugün geldiğimiz noktada bu hafta ve bu maç için en kıymetli maçların birine yapay zekayı kullanmadan manuel zeka tarafından atanan Halil Umut Meler ve VAR hakemi hiç değişmeyen bu hakemler her Beşiktaş maçında Beşiktaş aleyhinde kararların vericileri oluyor. Yeniden şaşırtmadılar. Bizi bu hakemlerle maça çıkarttılar. Biz Beşiktaş’a karşı yapılmak istenen operasyonu oyuncularımızın gayreti ile alanda geri çevirdik” sözlerini kullandı.

Akacan The Mall

“Manuel zekaya gerekli karşılığı verdik”

Ligden çekilen kadrolarla ilgili verilen kararlara değinen Emre Kocadağ, şu sözlere yer verdi:
“Son 1 aydır yaşanan zelzele nedeniyle liglerden çekilmek durumunda kalan ekiplerin lige yansıması ile ilgili kara alındı. Biz birçok defa kararın adaletli olmadığını tüm kamuoyunun vicdanına uymadığını söz ettik. Birçok sefer bir daha tabir ettik. Kulüpler birliğinde de konuşuldu. Bununla alakalı çok önemli kamuoyu oluştu. Bugün prestijiyle bu kamuoyu vicdanen adalet daveti yapıyor. Bu kararın yine gözden geçirilmesi gerektiğini söylüyor. Bu karar vicdanlara sığmıyor. Adaletli bir karar değil. Bugün yaşananlar devreye giren manuel zeka atadığı hakem yaşanılan maç sonucu ne olursa olsun sonucu bizim için yeterli bitti lakin yaşananları verilen penaltı verilmeyen ikinci sarı kartları herkes gördü. Bizim aklımıza gelmiyor değil. Beşiktaş’ı yarış dışına itelim bu telaffuzlardan vazgeçsinler. Yarış dışında kararın değişmesinin de yararı olmaz diye bir operasyon çekilmek istendi diye düşünüyoruz. Bunu düşünmek istemiyorum ancak düşünüyorum. Bunu Beşiktaş taraftarı, topluluğu tüm spor kamuoyu da düşünüyor lakin manuel zekaya gerekli karşılığı bugün verdik. Gerekirse bir daha veririz. Birçok defa daha veririz. Beşiktaş büyük topluluk. Önünü kesmek isteyenlere gerekli yerde gerektiği üzere yanıtını veririz. Bugün memnunuz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Adaletsiz, vicdanlara sığmayan federasyonun aldığı kararlar için baskımıza şiddetle devam edeceğiz. Bunu söylemeye devam edeceğiz. Sporla ilgilenen kimsenin vicdanına uymayan bir kara var burada. Bunun değişmesiyle ilgili de tekrara federasyona gerekli müracaatları yağacağız.”

“Sene sonuna kadar gayretimizi yapacağız”

TFF’nin ligden çekilen ekiplerle ilgili aldığı kararın değişmesi için uğraş edeceklerini söz eden Emre Kocadağ, “Kulüpler Birliği’nde deklarasyon yapanlar var, fikrini değiştiren kulüpler var. Maalesef ülkede herkes adalet daveti yapıyor ancak sıra kendi yararına geldiği vakit adalet terazisini şaşırıyor. Birtakım liderler dik duruşlar sergiledi kendi dezavantajları olmasına karşın. Kaç kulübün isteyip istemediği kıymetli değil. Federasyon oturacak bu hususun adaletli olarak tahlilini sağlayacak. Bizim puan beklentimiz yok. Sene sonu itibariyle rakiplerimizden daha fazla deplasmana gitmiş olacağız. Bizim bu adaletsizlikle alakalı tahlil arayışımız var. Bize bir tahlil sunsunlar, o reçeteyi alır başımızın üstüne koyarız. Bu alınan karar bir tahlil değildir. Sene sonuna kadar çabamızı yapacağız” değerlendirmesini yaptı.

“Aynı hakemlerin tekrar tekrar büyük maçlara verilmesi kabiliyetsizliğe gidiyor”

Tüm kulüplerin hakemlerin değişmesi konusunda birleştiğini vurgulayan Kocadağ, “Başkanımızın hakemlerle alakalı daveti oldu. Hakemlerin değişmesi gerektiğini söyledi. O vakit kimse tarafından kabul görmedi. Herkes hakemlerin geri dönmesi gerektiğini söyledi. Biz berbat olduk. Bugün tüm topluluklar bu mevzuda birleşmiş durumda. Birebir hakemlerin tekrar tekrar büyük maçlara verilmesi kabiliyetsizliğe gidiyor” diye konuştu.

“Bugün yapılanlar bir operasyonu çağrıştırıyor”

Beşiktaş’a operasyon çekildiğini düşündüklerini kelamlarına ekleyen Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, “Bugün yapılanlar bir operasyonu çağrıştırıyor. Beşiktaş yarışın dışına çıksın istenmiş bir maç oynadık bugün. Beşiktaş burada puan kaybetseydi öbür konuşulanların bir emeli kalmayacaktı. Beşiktaş da sesini kesecekti diye düşünmüş olabilirler. Herkesin adaleti şaşıyor lakin ilahi adalet şaşmıyor. 10 şahısla çaba ediyorlar, çevrilmez denilen maç çevriliyor” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.