SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Benesta Benleo Acıbadem’de lansmana özel fırsatlar başladı

İstanbul’un asırlık semti Acıbadem’de imali süren ve kaba inşaatının %70’inin tamamlandığı Benesta Benleo Acıbadem’de lansmana özel ayrıcalıklar başladı. Bedelli lokasyonu, geniş yeşil alanları, incelikle bir ortaya getirilen mimari ayrıntıları…

Benesta Benleo Acıbadem’de lansmana özel fırsatlar başladı
Akacan The Mall
06.12.2022 11:08
0
A+
A-

Benesta Benleo Acıbadem’de lansmana özel fırsatlar başladı
İstanbul’un asırlık semti Acıbadem’de üretimi süren ve kaba inşaatının %70’inin tamamlandığı Benesta Benleo Acıbadem’de lansmana özel ayrıcalıklar başladı. Pahalı lokasyonu, geniş yeşil alanları, incelikle bir ortaya getirilen mimari ayrıntıları…

Benesta Benleo Acıbadem, yüzde % 25 peşin ve 120 ay vade seçeneği ile lansmana özel ayrıcalıklar sunuyor. 2+1 dairelerin 8.250.000 TL’den başladığı projede şahsa özel esnek ödeme planları bulunuyor.

Benesta Benleo Acıbadem’de Lüksün Birazı Olmaz, Daima Bir Fazlası olur.

Akacan The Mall

Estetikle bütünleşmiş konforu merkezine alan ve yeşili toplumsal hayatla buluşturan Benesta Benleo Acıbadem, “Herşey Dahil Lüks” konseptinde tasarlandı. Yeşil ile çevrelenmiş bir tabiatın içinde inşa edilen projede her dairede geniş kullanım alanına sahip balkon, bahçe yahut teras bulunuyor. 2+1’den 6+1’e kadar değişen daire tipleri; simpleks, bahçe dubleks, çatı dubleks, teras bahçeli ve loft daireleriyle ile farklı hayat seçeneklerini bir ortaya getiren Benesta Benleo Acıbadem’de daireler 3 metre tavan yüksekliğiyle ferahlık sunuyor. Sarayburnu’ndan Kalamış’a 180 derece deniz görünümlü loftları ve tabiatla iç içe bahçe katları ile her sey dahil lüks’ kavramının birinci örneği olarak tasarlanan proje kentin kalbi Acıbadem’de yesyeni bir hayat seçeneği sunuyor.

Benesta Genel Müdürü Roksana Diker ‘’ Yaşadığınız konut, hakikaten lüks mü, yoksa biraz mı? Sizi ‘Benesta Benleo Acıbadem ile tanıştıralım. 550 daireli ve her ayrıntısı ince düşünülmüş mimari özelliklere sahip projemiz lansman periyodunda büyük ilgi görüyor. Bunda hem projenin rafine mimari tesirinin hem de inşaatın süratle ilerlemesinin büyük tesiri var. Dünya standartlarında geliştirdiğimiz ve hayatı özel kılan ayrıntılarla tasarladığımız projemizi ‘Herşey Dahil Lüks’ konsepti ile bugün lansmana özel ayrıcalıklarla sunuyoruz. Teslimlerini ise 2024 Aralık ayında gerçekleştirmeye başlayacağız ‘’ dedi.

Deprem güvenliği açısından epeyce sağlam bir kaya platformu üzerinde inşa edilen Benesta Benleo Acıbadem’in tüm yapı güvenliği ögeleri, son zelzele yönetmeliği olarak kabul edilen 2019 düzenlemeleri temel alınarak planlandı. Özel ve memleketler arası standartlarda cephe ayrıntıları, ses, ısı ve su izolasyonu üzere yüksek mühendislik gerektiren süreçler milletlerarası dev projelere de imza atan Benesta vizyonunu Acıbadem’e taşıyor.

İstanbul’un iki yakasının birleşme noktasında, hayatın tam içinde…

Anadolu Yakası’nın Avrupa’ya en yakın merkezlerinden, yeşil dokusu ve toplumsal hayatıyla asırlık semti Acıbadem, Benesta Benleo Acıbadem’e konut sahipliği yapacak. İstanbul’un en pak havasına sahip olan Çamlıca lokasyonuna komşu olan proje, oksijen deposu 200 dönüm büyüklüğündeki Gata Ormanı’na komşu lokasyonda ayrıcalıklı ve huzurlu bir hayat sunuyor.

Anadolu Yakası’nda yeni bir adres oluşturacak olan Benesta Benleo Acıbadem, pozisyonuyla eşsiz bir lokasyonda inşa ediliyor. Benesta BenLeo Acıbadem, her iki yakanın kapsamlı sıhhat kuruluşlarına, esaslı eğitim kurumlarına, renkli toplumsal ve ticari hayatına dakikalarla tabir edilen komşu lokasyonda yer alıyor. Akasya AVM’ye yürüme uzaklığındaki proje; Çamlıca Kulesi, Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina üzere Anadolu Yakası’nın renkli adreslerine; Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy lokasyonlarına ve Boğaz çizgisine yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Projedeki toplumsal yaşama yeşil alan dizaynlarıyla öncelik verdiklerini belirten Benesta Genel Müdürü Roksana Diker, “Bu projede yeşil alana ve toplumsal yaşama çok değer verdik. 30 bin dönümlük yerimizin 15 dönümünü 2 futbol alanı büyüklüğünü Benleo Park’a ayırdık ve evvel parkın çizimleri tamamlandı. Sonra blokları etrafa yerleştirdik. Parkta her yaş kümesi için yirmiden fazla aktivite alanı var. Acıbadem bölgesinde hatta Anadolu yakasında bir vaha olarak nitelendirebiliriz” diye konuştu.

Benleo Park, tabiatla aranızdaki sonları kaldırıyor

Öncelikli olarak, yeşil alan ve peyzaj planlaması ile dizayna istikamet verilen projede 15 dönüm alanda eşsiz büyüklük ve özellikteki ödüllü Benleo Park tasarlandıktan sonra, projenin konsept planlaması ve vaziyet planı, park etrafına konumlandırıldı.

Benleo Park tasarlandıktan sonra etrafına seçkin çizgileriyle ve işlevsel faydayı gözeten mükemmeliyetçi mimari yaklaşımıyla bir hayat konumlandırıldı. Proje, bu özelliğiyle dünya çapındaki mühendislik prensiplerimizi içeren örnek bir bir tasarım ve ömür projesi olarak karşımıza çıkıyor.

Dünyanın dört bir yanında yükselen imza projeleriyle ve 9 farklı ülkede 80’i aşkın proje deneyimiyle inşa edilen iki futbol alanı büyüklüğündeki Benleo Park içerisinde, biyolojik göl, kumsallı havuz ve güneşlenme terası ön plana çıkarken, yoga ve pilates alanları, zen bahçeleri, yürüyüş parkurları ile sağlıklı bir ömür için gereksinim duyulan her şey sunuluyor. Büyük ağaçların dikilebilmesi ve güçlü bir yeşil örtü tasarlanması için otopark katlarından arındırılan ve büsbütün doğal toprak tabandan oluşan Benleo Park, naturel bitkilerle yeşili kucaklıyor.

Benesta Benleo Acıbadem; her türlü imkan ve hizmete sahip güvenlikli bir ömür alanı sunuyor. Hayatı özel kılan ayrıntılarla tasarlanan park, toplumsal kulüp, Açıkhava sineması, resepsiyon ve lobi alanları projeye bedel katıyor. Toplumsal kulüpte gökyüzü ile buluşan pak hava ve bol güneşlenme imkânı sağlayan havuzlar, çok işlevli SPA merkezi, çok kapsamlı spor salonu, Business Lounge, TV Odası, çocuk oyun alanları yer alıyor. Her metrekaresi birbirine titizlikle bağlanmış konut ve parkın yanında yaratılan toplumsal hayatlı proje konsepti ve yalnızca yaşayanlara özel aktiviteler, bir tam günü keyif, itimat ve konfor içerisinde evinizden uzaklaşmadan geçirmenizi sağlıyor. entegrasyonu, ailenin her bireyi için sayısız aktivite fırsatını ‘’Herşey Dahil Lüks’’ kriterleriyle sunuyor.

Herşey Dahil Lüks tarifine yesyeni bir yorum getiren dünya standartlarında ödüllü proje

Ülkemizin önde gelen tasarım ofislerinin mimari tahlilleriyle ve Dünyanın en büyük memleketler arası müteahhidleri ortasında yer alan ESTA garantisi ile şekillenen proje “daha evvel gibisi yapılmamış mühendislik çözümleriyle” tamamlanıyor. Ödüllü birçok mimari kümenin dizaynına takviye verdiği Benesta Benleo Acıbadem, her metrekaresinde sunduğu güzel planlanmış işlev zenginliğiyle ‘’Herşey Dahil Lüks’’ tarifine yeni bir yorum getiriyor.

İnce ayrıntılarıyla rafine bir ömrü milimetrik ayrıntıda mühendislik fonksiyonelleri ve yüksek teknoloji ile buluşturularak sağlıklı ömür alanları tasarlanması amaçlanan proje adeta, yaş alan ve bir klasik üzere yaş aldıkça pahalanan mimari çizgilere sahip. ESTA’nın işlevsellik unsurunu mimarlık ve tasarım mükemmeli yapılar geliştirme imzası ile ön plana çıkaran Benesta Benleo Acıbadem, yalnızca bulunduğu bölgeye değil kente de yeni bir bedel katacak.

Benesta Benleo Acıbadem projesi mükemmeliyetçi yaklaşımıyla; “European Property Awards 2021” EPA tertibi tarafından, karma kullanım kategorisinde, beş yıldızlı proje olarak ödüllendirilerek dünya çapında otoritelerden de tam not aldı.

Projenin çok özel pozisyonuna dikkat çeken Roksana Diker, “Şehrin akciğerleri Gata Ormanı’na komşu, Çamlıca ve Avrupa Yakası’nın yanı başında, Avrasya Tüneli’ne 5 dakika uzaklıktayız. Yerlerin ve istikametlerin kesişim noktasında çok özel bir lokasyonda konumlanmamız da bu projeyi çok ayrıcalıklı bir noktaya taşıyor’’ dedi.

Dünyanın birinci 100 inşaat firmasından biri: Esta Construction

Türkiye’de Benesta markası ile markalı konut kesimine yepisyeni bir bakış açısı getiren Türkiye’nin küresel inşaat şirketi Esta Construction, memleketler arası inşaat kesimi mecmuası Engineering News Record (ENR) tarafından her yıl hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Memleketler arası Müteahhidi” 2022 listesinde 22 basamak birden yükselerek 93. sıraya yerleşti. Taahhüt şirketlerinin bir evvelki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirler temel alarak hazırlanan listeye nazaran Esta, böylelikle son 5 yılda 96 basamak birden yükselmiş oldu. Esta Construction; Rusya’da üç, Almanya’da, Romanya’da, Irak’ta ve Libya’da birer ofisi ile 17.500 bireye istihdam sağlıyor. Dünya çapındaki mühendislik bilgisi ve vizyonunu Benesta markası altında Türkiye’ye taşıyan Esta Construction, memleketler arası tecrübesi ve vakitsiz yapılar inşa etme unsuru ile Türkiye’de üst seviye projeler inşa etmektedir. Kısa müddet içerisinde alanında memleketler arası tanınırlığa sahip olan Esta Construction, bünyesinde 15 farklı lisan konuşulan, 1.700 mühendisin vazife yaptığı 9 ülkede 80’i aşkın proje üreten dev bir tertip olarak göze çarpıyor.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.