SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Anadolu Efes’te Ergin Ataman’dan Final Four öncesi argümanlı kelamlar

Anadolu Efes’te Ergin Ataman’dan Final Four öncesi tezli kelamlarTurkish Airlines EuroLeague Final Four’un yarı finalinde bugün TSİ 19.00’da …

Anadolu Efes’te Ergin Ataman’dan Final Four öncesi argümanlı kelamlar
Akacan The Mall
19.05.2022 11:52
0
A+
A-

Anadolu Efes’te Ergin Ataman’dan Final Four öncesi tezli kelamlar
Turkish Airlines EuroLeague Final Four’un yarı finalinde bugün TSİ 19.00’da Olympiacos’un karşısına çıkacak olan Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman ile oyuncular Adrien Moerman ve Shane Larkin, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Final Four ortamının epeyce eğlenceli bir ortam olduğunu söyleyen Ergin Ataman, “Yoğun bir medya ilgisi var. Dünyanın her yerinden basın mensuplarının takip ettiği bir basın toplantısı yaptık. Alışkınız bu ortamlara. Geçen yıldan farklı olarak bu sefer dolu bir salonda oynayacağız. Çok sayıda taraftar olacak. Daha çok Yunan taraftarlar olacak. 1500-2000 civarında da bizim taraftarımız olacak. Biz hazırız. Deneyimimiz var. Olympiacos da güçlü ve âlâ bir kadro. Dönemi çok yeterli geçirdiler. Dönem içerisinde onlarla yaptığımız maçlarda 1-1’lik eşitlik var. Biz İstanbul’da kazandık, onlar Atina’da son saniyede Sloukas’ın attığı basketle kazandılar. Organize ve güzel basketbol oynayan bir grup. Bizim ortaya koyacağımız gayret ve oyuncularımızın performansları sonucu belirleyecek. Natürel ki finale çıkan taraf olmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz” tabirlerini kullandı.

“KALDI 2 DİYORUM” 

Akacan The Mall

Basın toplantısı sırasında Yunan basınıyla ortasındaki atışmalarla ilgili gelen soruya karşılık veren Ataman, “Normal. Onların buraya 10 bin civarında taraftarı geliyor. Ben de son şampiyon olarak, takımında birçok yıldız oyuncuya sahip bir kadronun antrenörü olarak, doğal ki ekibimin buraya şampiyonluk amacıyla geldiğini açıkça belirtiyorum. Ben daima açık konuşan, dobra konuşan bir beşerim. Savlı bir beşerim. Bunu da gerek buraya gelmeden evvelki beyanatlarımla, gerekse buradaki beyanatlarımla bir sefer daha gösteriyorum. Kaldı 2 diyorum. 2 maç sonunda şampiyon yeniden biz olacağız” diye konuştu.

“SIMON ÇOK BÜYÜK BİR İHTİMALLE OYNAMAYACAK, OYNAYACAK DURUMDA DEĞİL”

Bir müddettir ekipten farklı olan Krunoslav Simon ve Rodrigue Beaubois’in son durumlarıyla ilgili bilgi veren Ataman, şunları söyledi: “Simon çok büyük bir ihtimalle oynamayacak. Oynayacak durumda değil şu anda. Beaubois ise yeterli durumda. Onu yeri geldiği vakit kullanacağız. Natürel ki maç eksiği ve kondisyon eksiği var. Lakin sakatlıkla alakalı bir kasveti olmadı. 5 gündür idman yapıyor. Ümit ediyorum yapacağımız iki idmanda da bir düşüncesi olmaz ve en azından rotasyonu Beaubois ile de genişletme talihimiz olur.”

ADRIEN MOERMAN: BİZİM İÇİN GÜÇLÜ BİR MAÇ OLACAK

Olympiacos’un harika bir kadro olduğunu bildiklerini kaydeden Adrien Moerman, “Bunu tüm dönem boyunca gösterdiler. Dönemi ikinci sırada tamamladılar. Bizim için kuvvetli bir maç olacak. Odaklanmamız gerekiyor. Milano’ya karşı oynadığımız son 4 maçtaki üzere savunmada ve atakta 40 dakika boyunca konsantre kalmalıyız. Bu bizim için yeterli olacak” tabirlerini kullandı.

“KENDİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ”

ING Basketbol Üstün Ligi Play-Off’larından ötürü Olympiacos maçına çok fazla hazırlanma fırsatları olmadığını belirten Moermen, “Harika bir defansla, ribaundları denetim ederek, kendimi oyunumuzu oynayacağız. Sonucunu da göreceğiz” diyerek kelamlarını noktaladı.

SHANE LARKIN: MÜKEMMEL HİSSEDİYORUM

Anadolu Efes’in yıldız oyuncusu Shane Larkin ise “Harika hissediyorum. Tekrardan bu düzeyde olmak kadromuz için çok kıymetli. Avrupa’nın en düzgün gruplarından birisi olduğumuzu hissediyoruz. Üst üste burada olduğumuz, bu olağanüstü tecrübesi tekrar yaşadığımız için mutluyuz” dedi.

“BİZİ BEKLEYEN BU TESTE HAZIRIZ”

Olympiacos’un çok güzel bir grup olduğunu lisana getiren Larkin, “Konsantre olmalıyız. Yetenekli bir takımları ve çok âlâ bir koçları var. Çok sıkıntı bir maç olacak. Gerçek bir yoğunluk ve odaklanma düzeyi ile maça çıkmamız gerek. Son vakitlerde kazandığımız deneyimlerin sonucunda bizi bekleyen bu teste hazırız” diye konuştu.

“ÖNCELİKLE OLYMPIACOS’A ODAKLANDIK, FİNALİ DÜŞÜNMEK ŞU ANDA DEĞERLİ DEĞİL”

Larkin son olarak, “Finale yükselmeniz halinde hangi rakibi tercih ederdin?” sorusuna, “Finali düşünmek şu anda değerli değil. Biz öncelikle Olympiacos’a odaklandık. Finalde kimle karşılaşacağımıza da, o vakit geldiğinde konsantre oluruz” cevabını verdi.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.