SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

8 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

8 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
08.10.2022 09:40
0
A+
A-

8 Ekim 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün sizi aşk, aile, kariyer, eğitim, sağlık ve maddi konularda nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Sosyal bir kelebek olmaktan içsel iyileşmeye odaklanmaya hazır olabilirsiniz. Hareket halinde olmak ve kalabalık içerisinde yok olmak eğlenceli ve ödüllendirici olabilir, ancak evren sizi kendinizi yeniden merkezlemeye ve ruhunuzla temasa geçmeye çağırıyor. Tüm zamanınızı başka insanlarla geçirmeye devam etmek, yolunuzu kaybetmenize neden olabilir, çünkü toplum baskısı sizi normalden daha fazla etkileyebilir ve potansiyel olarak sizi zor yollara sürükleyebilir. İç pusulanızı takip edin.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Yeni bilgiler, yaşam yönünüzü döndürmeniz için size ilham verebilir. Son zamanlarda kariyerinize veya genel imajınıza odaklanıyor olsanız da olmasanız da, birisi size yeni bilgilerle geldikten sonra, zamanınızı ağ oluşturmaya veya kişilerarası ilişkilerinize kaliteli zaman geçirmeye adamaya başlamak isteyebilirsiniz. Her şey sizinle ilgili değil ve yolculuğunuzda size yardımcı olan insanlar olmadan itibarınız üzerinde yorulmadan çalışmak o kadar tatmin edici olmayabilir. Başlangıçta sizi destekleyen insanları ihmal etmeyin!

SEVGİLİ İKİZLER

Aile ile daha fazla zaman geçirmek, bazı sırları öğrenmeye yol açabilir. Ailenizden veya oda arkadaşınızdan biri, diğer ilişkilerinin ve arkadaşlıklarının daha gizli ayrıntılarını size açmak için şimdiyi seçebilir. Bu detayların mahremiyetine saygı duymak ve etrafa yaymaktan kaçınmak iyi bir fikir olacaktır. Bu, kalbini sizinle paylaşan kişiyle bağ kurmanıza yardımcı olacaktır. Güvenilir ve sadık bir insan olmak bugün yapabileceğiniz en iyi şeydir.

SEVGİLİ YENGEÇ

Varlığınıza başka bir açıdan bakmak mümkündür. Sözleriniz, özellikle duyulmamaya alışkınsanız, çevrenizdeki insanlar üzerinde normalden daha fazla etki yapabilir. İnsanlar öneri istediğinde sesinizi yükseltin, bir lider gönüllü isterse elinizi kaldırın ve diğerleri size ne yapacağınızı söylemeye çalıştığında toplum baskısına kapılmayın! Pasif davranmak ve başkalarının sizin yerinize karar vermesine izin vermek lehinize sonuçlanmayabilir, bu yüzden cesur olun.

SEVGİLİ ASLAN

Kendinize olan güveniniz çok yakında gelişebilir. Kendiniz için gerçekten istediğiniz yarını yaratmak için günlük rutininizde geliştirebileceğiniz bir şeyler olabilir. Dağınık bir ev veya hayal kırıklığı yaratan bir kariyer, seviye atlamak istediğinize karar vermenize yol açabilir. Bu, muhtemelen gerçek bir değişiklik yapmak için hala fazladan çalışma yapmanız gerektiğini gösterir. Kendinizi bu gelişmeye doğru itmek için ihtiyacınız olan tek şey biraz daha özgüven olabilir.

SEVGİLİ BAŞAK

Duygular ve bireysellik şu anda yaratıcılık yoluyla ifade edilebilir. Kendinizi yaratıcı bir insan olarak görmeyebilirsiniz, ancak yine de bir günlük yazabilir veya odanızda tek başınıza dans edebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istediğiniz bir sanat ortamınız varsa, bu enerjiyi kanalize etmenin harika bir yolu, ancak ne yaratabileceğinizden emin değilseniz, anın sizi ele geçirmesine ve size rehberlik etmesine izin verin. Kalbinize dokunun ve akmasına izin verin.

SEVGİLİ TERAZİ

Gizlice yapılan eylemlerin artık başarılı olma olasılığı daha yüksek. Devam eden bir projeniz olabilir, gurur duyduğunuz ve diğer insanlara anlatmaktan heyecan duyduğunuz, ancak aranızda hedeflerinizi bu kadar desteklemeyen birine dikkat etmelisiniz. Olumsuz ilgileri kıskançlık veya rekabetten kaynaklanabilir, ancak mutsuz etkileri nedeniyle kendinizi değiştirmeniz gerektiğini düşünmeyin. Her şey tamamlanana kadar sessizce çalışın, ardından onu ortaya çıkarabilir ve dünyayı şaşırtabilirsiniz.

SEVGİLİ AKREP

Programınız bugün uyarı vermeden değişebilir. Seyahat etmek veya arkadaşlarınızla buluşmak gibi planlarınız olabilir ve bu fikirler bir süredir üzerinde çalışıyor olabilir. Bunun için yapılan tüm planlamaya rağmen gecikmeler, seyahat planlarında değişiklikler ve son dakika iptalleri yaşama tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Bu şekilde yeniden yönlendirme yapmak şu anda stresli olabilir, ancak plandaki bu sürpriz düzenlemelerin muhtemelen yararınıza çalışacağını bilin. Sürece güvenin.

SEVGİLİ YAY

Şu anda bir fikriniz meyvesini veriyor olabilir. Daha önce faydalı bir öneride bulunmuş veya birlikte iyi çalışan bir grup kurmuş olabilirsiniz ve çevrenizdeki insanlar, geçmişteki katkılarınız için sizi tebrik edecek kadar bundan keyif alıyor olabilirler. Bu konuyu gündeme getirdiğinizde bir risk alıyor olabilirsiniz, ancak kararınız muhtemelen hayatınızdaki insanların hayatlarını iyileştirmeyle sonuçlandı. Özellikler ne olursa olsun, gerektiği yerde takdiri alın!

SEVGİLİ OĞLAK

Bu zamanda kendiniz ve dünya hakkında yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz. Hiç yaşamadığınız sinir bozucu bir durum ortaya çıkabilir ve yeni başlayan biri gibi hissetmek zor olabilir. Bir başkasının size yeni bir şey öğretmesine izin vermek, onları hemen tam olarak anlamasanız veya hemen o konuda iyi olmasanız bile ufkunuzu gerçekten genişletebilir. Öğrenirken kendinize biraz şans verin, herkes bir noktada acemiydi! İyileştirme, tutarlılık ve gelecek için daha fazla çalışmakla ilgilidir.

SEVGİLİ KOVA

Kalbinizi bugün görmezden gelmeye çalışmak duygusal patlamalara yol açabilir. Normalde bahsetmek istemediğiniz duygular gün yüzüne çıkabilir ve doğru aktarılmazsa bir şeyleri değiştirebilir. İçsel düşüncelerinizi duyduklarında şok olabilirler ve bazıları onu sizin istediğiniz şekilde anlamayabilirler. Gerçeğinizin arkasında durun ve başkalarının nasıl tepki verdiğine aldırmayın.

SEVGİLİ BALIK

Sosyal çevrenizdeki değişiklikler, şu anda yeni konuşmaları tetikleyebilir. Grubunuzun dünyayı daha iyi anlamasına ve ilginç konular hakkında benzersiz bilgiler sunmasına yardımcı olabilecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu kişiler, bir süredir aklınızda olan bir konuda size bilgelik getirebileceğinden, şimdilik bir konuşmacı olmaktan çok dinleyici olmak daha iyi olabilir. Kendinizden bahsetmenize bile gerek yok, muhtemelen sizinle ilgili konular doğal olarak ortaya çıkacaktır, mutlaka dinleyin!

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.