SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

4 Ağustos Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

4 Ağustos Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
04.08.2023 10:36
0
A+
A-

04.08.2023 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi eğitim, kariyer, aşk, sağlık, aile ve maddi konularda nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Bugün, bir sonraki hamlenizi daha öngörülü yapabilmek için bir adım geri çekilip gözlem yapma şansınız var. Geçici bir yönünü bulamama hissi yaşıyorsunuz. Hayatınızdaki durumlar ve hatta insanlar yorucu gelebilir. Gün artık size hayal gücünüzü hayatınıza, ilişkilerinize ve projelerinize dahil etmenizi hatırlatıyor. Şu anda gördüğünüz şey hikayenin tamamı olmayabilir ve henüz her şeyi öğrenmek için zorlamaya gerek yok. Aslında, şu anda tüm detayları bilmeniz gerekmeyebileceği fikrine teslim olmak, sabretmenize yardımcı olabilir. Bir ara vermek ideal olabilir. Bugün size daha fazla odaklanma ve daha güçlü bir amaç veya yön duygusu getiriyor.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Sevgili Boğa, bugün başkalarıyla fikir paylaşmaktan veya bir arkadaşınızı desteklemekten mutlu olabilirsiniz. Rutinden sağlıklı bir kaçış için gününüze yaratıcı arayışlar eklediğinizden emin olun. Bu, bir süredir kaçtığınız bir illüzyonla yüzleşme zamanı olabilir. Evinizdeki veya sosyal hayatınızdaki belirsizlik, enerjinizi tüketiyor gibi görünebilir. Bilme ihtiyacınızdan vazgeçerseniz çok daha keyifli hissedebilirsiniz. Modası geçmiş bir hayali bırakmanın yeni, daha anlamlı ve gerçekleştirilebilir bir hedefe pekala yer açabileceğini akılda tutmak akıllıca olacaktır. Neyi değiştirmek istediğinizi düşünün ancak gerçek değişimi uygulamak için daha iyi bir günü bekleyin çünkü bugün duygusal açıdan bulutlu bir gün ve gerçek ile hayali ayırt etmek zor olabilir.

SEVGİLİ İKİZLER

Bugün en iyi sonuçları elde etmek için işinize veya görevlerinize daha fazla hayal gücü eklemeyi düşünün. Nitekim bugün, neyin gerçek neyin hayal olduğunu ayırt etmek için daha fazla çalışma gerektirir. Aldatılma ve kendini kandırma mümkündür çünkü durumlara ilişkin beklentileriniz geçici olarak algılarınızı etkileyebilir. Geleceğinizle ilgili belirsizlik, kişisel yaşamınızı biraz zorlayabilir veya genel bir yön eksikliği, mevcut işlerinizden ilham almamanıza veya sıkılmanıza neden olabilir. Şimdi sorumluluklardan sağlıklı bir şekilde kaçabiliyorsanız bunu yapın ancak bu süreçte geleceğinizden çok fazla ödünç almamaya çalışın.

SEVGİLİ YENGEÇ

Bugün biraz daha fazla heyecan veya entrikaya can atıyorsunuz, düş kurma ve ilham ihtiyacınızı beslemeyi hedefleyin. Daha fazla öngörülebilirlik ve güvenlik arayışı içindeyken, bir parçanız yalnızca eğlenmek, belki de biraz kanatlanmak istiyor ve bu iki dürtü savaşıyor. Okul, seyahat veya iletişim ve öğrenme çabaları konusunda nerede durduğunuzu bugün düşünmek isteyebilirsiniz ve bu bir belirsizlik hissine yol açabilir. En iyi seçeneğiniz beklemek ancak beklerken üretken olun ve belirsizliğin gününüzü bozmasına izin vermediğinizden emin olun.

SEVGİLİ ASLAN

Sevgili Aslan, bugün her şeyi fazla düşünmek yerine sezgilerinize daha fazla dikkat ediyorsunuz. Nitekim duygularınızla sezgilerinizi ayırt edemediğiniz noktada, özellikle ilişki konularında, bu durum sizi rotanızdan saptırabilir. Para veya değerli eşya ödünç vermemek en iyisi olabilir. Belki de başkalarının desteğini alma veya ilerlemek için yeterli maddiyat sağlama sorunları nedeniyle, hedeflerinize ulaşma konusunda biraz cesaretiniz kırılabilir. Bu, kesin sonuca vardığınız bir gün olmak zorunda değil. Bu yüzden her şeyin bitmesini bekleyin ancak şimdi yapabileceğiniz en iyi şey, günü boşa harcamaktan kaçınmak ve enerjinizi dikkat etmeniz gerektiğini bildiğiniz şeylere harcamak olacaktır. İhtiyaçlarınız ve isteklerinizle yeniden bağlantı kurmak için zamana ihtiyacınız varsa, buna değer.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün birisi sizin kendi duygu ve fikirlerinizle daha iyi temas kurmanıza yardımcı olabilir ancak şimdi kendinizle bağlantı kurmak ve kendinizi yeniden yönlendirmek de önemlidir. Arzularınız ve ihtiyaçlarınız şu anda kafanızı karıştırabilir veya neye ulaşmak için çabaladığınızı tekrar düşünmek isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki birisinin size oldukça dolaylı olarak ne istediğinizi fark ettirmesi mümkündür. En iyi sonuçlar için belirsiz duygularla hareket etmekten kaçının. Başkalarının ihtiyaçlarının sizin de istediğin şeyler olduğuna kendini inandırmış olabilirsin ama bu, kendinizden şüphelendiğiniz geçici bir zaman olabilir. Ölçülü olmayı hedefleyin ve çok fazla zorlamadan önce kendinize sınırlarınızı hatırlatın.

SEVGİLİ TERAZİ

Sevgili Terazi, bugün biraz dolambaçlı ve bazen kafa karıştırıcı olabilir ancak hayal gücü, romantizm ve merak ihtiyacınızı nerede görmezden geldiğinizi veya esnettiğinizi daha iyi anlama fırsatları da olabilir. Daha fazla düzen için can atıyor olsanız da şu anda bir rutini takip etmek veya rutin meselelerle uğraşmak kolay olmayabilir ve işlerin düzgün yapılması konusunda her zamankinden daha dikkatli olmanız gerekebilir. Dağınıklık, kaybolma veya geride kalma hissine yol açabilse de her zaman işleri hemen düzeltemezsiniz, bu nedenle kendinize zaman ayırdığınızdan ve her şeyi adım adım ilerlettiğinizden emin olun.

SEVGİLİ AKREP

Sevgili Akrep, şimdi eğlenmek için daha tatmin edici yollar arıyorsunuz. Kendinize hayal kurma ve yaratma izni veriyorsunuz ancak zaman zaman gerçekle kurguyu ayırt etmek kolay olmayabilir. Bu, özellikle kalbiniz konu olduğunda geçerlidir. Bir şeyin havada kaldığını hissedebilir veya belirsizlik içinde olabilirsiniz. Aşırı düşünmeye veya durumları aşırı analiz etmeye ara vermek en iyisi olabilir. Buna rağmen, zor ve hızlı kararlar gerektiren pratik konularla uğraşıyorsanız, dikkatli olmaya ekstra özen gösterin çünkü her şey göründüğü gibi değildir.

SEVGİLİ YAY

Sevgili Yay, bugün kendinizi merkeze almak ve yönünüzü bulmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Yaşadığınız en heyecan verici gün olmasa da şimdi kişisel hayatınıza biraz farklılık ve hayal gücü getirebilirsiniz. Bazı şeyler çok havada kalmış gibi gelebilir, biraz sallantılı bir zeminde olduğunuzu hissedebilirsiniz veya yeniden bir araya gelip ilham ararken belirli bir hedef veya arayış büyüsünü geçici olarak kaybediyor gibi görünebilir. Şu anda hayal kırıklıklarıyla uğraşıyorsanız, bunların sizi daha iyi, daha sağlıklı ve daha yapılabilir bir şeye yönlendirebileceğini düşünün. Bu zamanı yeni ilham kaynaklarına ve daha uygun ilgi alanlarına yer açmak olarak düşünebilirsiniz.

SEVGİLİ OĞLAK

Sevgili Oğlak, merakınız çoğu zaman yol gösterebilir ve başkalarıyla fikir paylaşmak şimdi duygusal bir ihtiyacı giderebilir. Kesinliği tercih etseniz de, inancınızı ve sabrınızı belirsizlikle inşa ediyorsunuz. Bugün ayrıca, kafa karıştırıcı veya karışık sinyallerle ve hatta belki de ruh halinize bir miktar etki edebilecek karışık talimatlarla uğraşıyor olabilirsiniz. Bu, gerçek ihtiyaçlarınız ve istekleriniz ile temasa geçmeniz için bir hatırlatıcı olabilir. Pratik konulara çok odaklanıp ruhsal ihtiyaçlarınızı görmezden geliyorsanız buna çok uzun bir süre devam edemeyeceksiniz. Bazı fikirleri veya planları yeniden düşünmeniz gerekebilir.

SEVGİLİ KOVA

Bugün sakinleşmek ve kendinize odaklanmak istiyorsunuz. Duygusal olarak konuşursak, özellikle açık sözlü değilsiniz ve düşüncelerinizi paylaşmakta çok hızlı olmayabilirsiniz. Bu, gerçekten nasıl hissettiğinizi anlamak için normalden daha fazla zamana ihtiyaç duymanız nedeniyle geçicidir. Bugün biraz ayrımcılığa duyulan ihtiyaç da önemlidir. Sınırlarınızın farkında olun çünkü onları çok fazla zorlama cazibesi bugün güçlü olabilir. Bugün harekete geçmek yerine gözlemlemek en iyisidir. Bazı şeyleri yeniden düşünmeniz gerekebilir, özellikle de bir duruma çok idealist bir şekilde bakıyorsanız.

SEVGİLİ BALIK

Sevgili Balık, şimdi duygularınızla daha çok temas halindesiniz ve onlara öncelik veriyorsunuz. Nitekim başkaları sizi yanlış anlayabilir veya sizden çok şey bekliyor gibi görünebilir. Başkalarının istek ve arzularına uyum sağlama beceriniz ile bugün hangi duygu ve ihtiyaçların gerçekten size ait olduğunu anlamak zor olabilir. Bilincinize akın eden duyguları anladığınızda, muhtemelen daha önce kaçındığınız veya fark edemeyecek kadar meşgul olduğunuz bazı ihtiyaç ve istekleri keşfedeceksiniz. Bu arada, yanıltıcı olabileceğinden, o andaki duygulara dayalı önemli kararlar vermekten kaçının. Ayrıca, eksik veya ihtiyaç duyabileceğiniz şeylerle temasa geçmeye çalışın ve bu duygulara dürüstçe yaklaşın. Kendinizde keşfetmeniz gereken bir şeyi onlarda gördüğünüz için bir kişiye, şeye veya duruma çekilebileceğinizin farkında olun.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.