SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

3 Ağustos Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

3 Ağustos Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
03.08.2023 10:49
0
A+
A-

03.08.2023 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi aşk, kariyer, eğitim, sağlık, maddi ve aile konularında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve balık burçları günlük yorumu…

SEVGİLİ KOÇ

Bugün iç dünyanıza odaklanmayı teşvik ederken size yakın olanlarla ilişkiler için harika olabilir. Ayrıca, yaşam hakkında ilham verici şeyler düşünmek için harika bir durumdasınız. Ailenizin ve ev yaşamınızın, özellikle de kişisel yaşamınızın sizi nasıl etkilediğini fark edeceksiniz. Aile ilişkilerinizdeki güç dinamiklerine daha fazla odaklanabilir ve özellikle ev ortamınızdaki veya yakın ilişkilerinizdeki dengesizliklere karşı daha hassas olabilirsiniz. Aile meselelerinizi düzene sokmak ve gerçek bir gelişme noktasına getirmek için iyi bir zaman. İyileştirmeler ve olumlu değişiklikler yapma arzusu gelişiyor ve kişisel dünyanızdaki sıcaklık daha odaklanmış hissetmenize yardımcı oluyor.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Sevgili Boğa, bugün doğru bilgi, proje veya ilhamla bağlantı kurmak için harika bir durumdasınız. Kendinizi hoş bir şekilde hedeflerinize adayabilir, sizi içine çeken ve sizi meşgul eden bir işe dalabilirsiniz. Hayatınıza daha fazla anlam katan şeyler öğreniyor olabilirsiniz ve bu ufak tefek şeyler en sıradan sohbetlerden gelebilir. Yeni bir şeyler öğrenme ve beceri geliştirme yoluyla kendi kendine hakim olma duygusu hissedebilirsiniz ve kişisel ilgi alanlarınıza veya çalışmalarınıza daha fazla dikkat ve önem vermeniz iyi bir fikirdir. Değerli bir şeye katkıda bulunma veya uzmanlaşma ve bir konuyu daha derinlemesine öğrenme arzusu güçlü ve motive edici olabilir. Söylediklerinizle ya da yaptıklarınızla kendinizi ifade etme konusunda daha cesursunuz.

SEVGİLİ İKİZLER

Sevgili İkizler, bugün bir şeye kendinizi adamak her zamankinden daha kolay, özellikle de sizi bir amaç ile dolduruyorsa. Para ya da işle ilgili tavsiyeler değerli olabilir. Bugün birdenbire aklınıza gelen iş veya yaşam yolu hedefleri hakkındaki fikirleri, altın değerinde olabilecekleri için göz ardı etmeyin. Paranız veya eşyalarınızla ilgili değişiklikler yapmak ve bu meselelerinin sorumluluğunu üstlenmek için teşvik ediliyorsunuz. Pratik işlerinizi yoluna koymuş olmak, size daha güçlü bir denge ve güç duygusu verir. Sezginiz, müthiş ve iyi şeyleri başlatabilirsiniz! Şu anda birçok fırsat olabilir ve küçük değişiklikler yapmak bile çok yardımcı olabilir.

SEVGİLİ YENGEÇ

Bugünün enerjileri kendinize ve bağımsızlığınıza güven veriyor. Liderliği üstlenmek için teşvik ediliyorsunuz. Bu süreçte etrafınıza bir duvar örmemeye dikkat edin ancak sorumluluk ve kontrolün sizde olduğu hissinden en iyi şekilde yararlanmanın yollarını deneyin. Kendinizi bir şekilde yeniden keşfetme arzusu güçlü olabilir ve bunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Bu misyonla bile, bugünün enerjileri sizi sosyal durumlar için güzel bir şekilde sarıyor. Kişiliğiniz parlıyor ve diğerleri özellikle etrafınızda olmaktan keyif alabilir. Yararlı bilgiler veya tavsiyeler paylaşarak birine yol gösteriyor veya doğru yöne yönlendiriyor

SEVGİLİ ASLAN

Büyüme ve gelişme fikrini benimsiyorsunuz, bu da ilerlemenize yardımcı oluyor. Doğru kişiyle veya kendi sezgilerinizle bağlantı kurabilir, uzun süredir devam eden sorunları çözmenize veya en azından çözümlere doğru yönünüzü görmenize sebep olacak o kapıyı aralayabilirsiniz. Sezginiz gerçekten güçlü ve bugün onu dinlemeye daha meyillisiniz. Bugün temiz bir nefes, duygusal iyiliğiniz için her şey demektir. Şimdi güç toplamak ve iç kaynaklarınızı inşa etmek için kendinize çekmeniz size fayda sağlayabilir. Bugün karşılaştığınız her durumda özel veya gizli unsurlar için gerçek bir takdir var. Aynı zamanda perde arkasındaki faaliyetlerde de üretken olabilirsiniz.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün sizi uyum ve denge aramaya teşvik ediyor. Fikirleri veya idealleri paylaşmak tatmin edici olabilir. Artık sosyal konularda özellikle iyi durumdasınız. Gün sizi daha sık bağlanmaya veya yükü paylaşmaya teşvik eder. Arkadaşlıklarınıza biraz daha bağlı olabilirsiniz ama aynı zamanda sosyal çevrenizde uygunsuz görünen herhangi bir güç dinamiğine karşı da son derece hassas olabilirsiniz. Başkalarıyla olan bağlantılarınız veya uzun vadeli planlarınız ve mutluluk hedefleriniz aracılığıyla daha fazla güç toplama zamanı. Bugün, bu doğrultuda ilham almak için çok güzel. Tanıştığınız insanlar sizden, siz de onlardan çok şey öğrenebilirsin. Bu, etrafınızdaki dünya hakkındaki bilginiz arttıkça ve her şeyi kendiniz omuzlamak yerine başkalarının size yardım etmesine izin vermenin gayet iyi ve hatta ödüllendirici olduğunu fark ettiğinizde kendinizi daha özgür ve mutlu hissetme zamanıdır.

SEVGİLİ TERAZİ

Sevgili Terazi, sorumluluklarını ve yükümlülüklerini yerine getirmekten artık daha fazla gurur duyuyorsunuz. Hedefler koyarken ve onları kucaklarken güçlenmiş hissedebilirsiniz. Birisi sizi destekleyebilir veya onaylayabilir ve siz de yeni fikirler ve kavramlarla dans ediyor olabilirsiniz. Bu teşvik şimdi sizin için özellikle anlamlı olabilir. Her zamankinden daha fazla gözlem yaptığınız için sağlam bir sezgisel eğilim ve çözüm anlayışınız var. Yüksek makamlardaki insanlar size olumlu bakıyor olabilir veya görevlerinizi yerine getirmek daha zevkli olabilir. Neyse ki, bugünlerde bazı alanlarda geçmişe odaklanılsa bile, bir ilerleme ruhu ve geçmiş sorunları bugün çevrenizde taşımaya isteklilik var. Bugün bazen aşırı uyarılmış ve belki biraz asi hissedebilseniz de özellikle yeni fikirlere ve olasılıklara açıksınız.

SEVGİLİ AKREP

Sevgili Akrep, becerilerinizi öğrenmeye ve geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Sadece kişisel zevk için değil, aynı zamanda pratik arayışlarınıza hizmet etmek için öğrenmek ve çalışmak için iyi bir zaman. Şimdi canlandırıcı bir hız değişikliği ve ruhlarda canlanma olabilir. Ufkunuzu genişletmek veya kalbinizi yeni fikirlere açmak isteme eğilimindesiniz. Yol göstermek ve fikirleri paylaşmak, güçlü ve olumlu bir şekilde şekillenebilir. Birisi benzersiz bakış açınıza açılıyor veya kişisel imajınızı güçlendirmeye yardımcı oluyor olabilir. Bağlantılarınızda daha fazla açıklığın tadını çıkaracaksınız ve özel birine danışmak veya beyin fırtınası yapmak ve ilham verici fikirler bulmak için ideal bir zaman olabilir.

SEVGİLİ YAY

Sevgili Yay, bugün evsel veya kişisel ihtiyaçlarınıza odaklanmanız önemlidir. Duygusal dengenizi bulmanıza yardımcı olan etkinlikler özellikle uygundur. Bugün ve bu hafta, özellikle araştırma, kendinizi anlama ve yakın ilişkiler ya da mahrem ihtiyaçlar hakkında fikir edinme konusunda iyi durumdasınız. Özellikle kendi lehinize haksız hissettiren güç dinamiklerine karşı hassasiyetinizi değişiklik yapma motivasyonu olarak kullanabilirsiniz. Örneğin, ev işleri, sorumluluklar veya mali durum paylaşımı konusunda adaletsizlik hissediyorsanız, bir şeyleri değiştirmeye hazırsınız demektir. Eğer havayı ferah tutmak için programınızda kendinize biraz molalar, küçük ve canlı değişiklikler verirseniz karmaşık sorunlar çok daha az karmaşık veya kafa karıştırıcı görünür.

SEVGİLİ OĞLAK

Sevgili Oğlak, projeleriniz, zihinsel ilgi alanlarınız ve iletişiminiz güçlü bir odak noktasında. Şimdi zihinsel bir bağlantı için can atıyorsunuz. İyi mizah anlayışınız ve bilgeliğiniz, bugünlerde sıklıkla olduğu gibi başkaları için değerli kaynaklar olabilir. Bir ilişkiye veya hayatınıza denge ve eşitlik getirmeye daha güçlü bir odaklanma olabilir ve ayrıca hayatınızdaki ilişkilerinizin gücünü daha net bir şekilde fark edersiniz. Bugünün enerjileri, bağları güçlendirmek için özellikle iyi. İşbirliği yapmak çok verimli olabilir ve kendinizi en iyi şekilde gösterme fırsatınız olabilir. En yakın ilişkilerinizde olağandışı bir enerji çekiyor gibisiniz ve sonuç canlı değişimler olabilir.

SEVGİLİ KOVA

Şimdi değerli ve uzun vadeli bir şey inşa etmek sizin için her zamankinden daha çekici ve ödüllendirici olabilir. Sabrınızla bağlantı kurmak için iyi bir zaman. Günlük rutinlerinizi kontrol altına alarak ve alışkanlıklarınızı geliştirerek güçlenmiş hissedebilirsiniz. Şimdi enerjiler, size ilham vermek ve iyi hissettirmek için kişisel, iş veya ev yaşamınızı geliştirmek için mükemmel. Sezginiz, ev, iş veya sağlık konusunda kendinizi geliştirmenize yardımcı olabilir ve bu konulara yeni ve gelişmiş bir şekilde veya taze bir bakış açısıyla yaklaşmaktan kesinlikle faydalanabilirsiniz.

SEVGİLİ BALIK

Sevgili Balık, bugün ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı beyan etmeye veya kişisel görüşlerinizi paylaşmaya daha yatkınsınız. Heyecan yaratma veya fark edilme olasılığınız normalden daha yüksek. Bir hobi veya yaratıcı proje geliştirirken kendinizi özellikle güçlü hissedebilirsiniz ve bugün, ister yeni fikirler, bakış açıları veya deneyimler yoluyla olsun, bunu yapmak için biraz ilham bulmak adına müthiş bir enerji barındırıyor. Size ilham veren şeylere yöneliyorsunuz. Hayatınızdaki biri, doğanızın daha sevecen, romantik veya yaratıcı tarafını teşvik edebilir. Eğlence, yaratıcılık, aşk veya hobilerdeki gelişmeler, ruh halinizi yükselterek dikkate değer olabilir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.