SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

29 Eylül Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER

29 Eylül Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
29.09.2022 11:17
0
A+
A-

29 Eylül 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün sizi aşk, kariyer, eğitim, aile, sağlık ve maddi konularda nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumu.

SEVGİLİ KOÇ

İkili ilişkileriniz için keyifli bir gün olabilir. Takılıp kalmamanın, devam edebilmenin ve sevginin iyileştirici gücünü kullanın. İyi niyetinizi suiistimal eden ya da edebilecek olan kişilere karşı buna müsaade etmeyeceğinizi gösteren bir tavır takınmalısınız.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Çalışma koşullarınızın iyileşmesi beraberinde parasal anlamdaki yeni gelişmeleri de getirebilir. Tutumlarınız hem beklentileriniz hem de ilişkileriniz konusunda belirleyici olacaktır. Bulunduğunuz ortamda duygusal hareketlilikler yaşanabilir.

SEVGİLİ İKİZLER

Hissettiklerinizi paylaşmak her zamankinden daha kolay olabilir. İlişki kurmak, hayatınıza yeni insanlar ve hedefler koymak adına iyi kararlar alabilirsiniz. Bugün hayatın takılı kalmak yerine devam eden yönünü bulmak, geleceklerinizi güzelleştirecek en önemli konu olacaktır.

SEVGİLİ YENGEÇ

Aile kurmakla ilgili düşünceleriniz daha çok görünür hale gelebilir. Bu yönde kararlar almak isteyebilir, konuyu ailenizle paylaşabilirsiniz. Kendinize yönelik yeni adımlar planlamak ve bunları atmaya başlamak, psikolojik olarak da yükünüzü hafifletecektir.

SEVGİLİ ASLAN

Hayatınızdaki insanlara ve yeni dahil edeceğiniz insanlara karşı tutumlarınızı yenilemek isteyebilirsiniz. İş kurmak, para kazanmak buna yönelik yeni yöntemler bulmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kadın figürlerinden bu konuda destekler alabilirsiniz.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün kendinize en yüksek sesli öğüdünüz artık hareket etmek olabilir. Yeni gelir noktaları bulmak, bulduğunuz çözümler üzerinden çalışmaya başlamak ve bu yönelik çevre edinmekle zamanınızı doldurabilirsiniz. Değerli olanı seçiyor ve bunu hayatınıza daha fazla dahil ediyorsunuz.

SEVGİLİ TERAZİ

Dış görünüş ve enerji olarak yüksek seviyede olabilirsiniz. Dolabınızda yeniliğe gitmek, kendinize yeni bir tarz oluşturmak isteyebilirsiniz. Hayatta sizin için değerli olan ne varsa ona bağlı kalmakla ilgili düşüncelerinizde değişikliğe giderek bu yönde fedakarlık ve emeğinizi kendi hayatınıza harcayabilirsiniz.

SEVGİLİ AKREP

Kendi halinde olmanın ilişkilerinize ve ekonomik değerlerinize olan faydasını görebilirsiniz. Eski ilişkilerinize dair haberler, küslüklerin son bulması ve bunu yaparken iyi niyetinizi suistimal eden durumlara, insanlara karşı yeni tutumlarınız üzerine düşünmelisiniz. Planlarınızı gizli tutmak önemli olabilir.

SEVGİLİ YAY

İlgiyi üzerinizde toplayacağınız işler ve ortamlar kurabilirsiniz. Bunu uzun süredir planlıyordunuz, artık sahneye çıkma gününe geldiğinizi fark ediyorsunuz. Arkadaşlıklardan yeni ilişkiler doğabilir, sadece ayaklarınızın yerden fazla kesilmemesine özen göstermelisiniz. Bu sizi yanlış insanlardan ve olaylardan koruyabilir.

SEVGİLİ OĞLAK

Hedef kitlenizi yeni bir “siz” ile tanıştırmak isteyebilirsiniz. Daha esnek, görünür ve nazik bir hava çizmeye çalışmak, sizi hedefinize götürecektir. İşinizin geleceği ve maddi durumunuzu iyileştirecek haberler alabilirsiniz.

SEVGİLİ KOVA

Hukuksal işleriniz, devletle ilgili konularınız ve ileriye dönük yatırımlarınızı gündeme alabilirsiniz. Sizi rahata erdirecek ve artık üzerinde gereksiz zaman harcamayacağınız konulara, yöntemlere yönelmelisiniz. Ne istediğinizi bilin ve bunun arkasında durun.

SEVGİLİ BALIK

Kendinize öncelik ve önem vermeniz gerektiğini anladığınız bir gündesiniz. Aileniz ya da çevrenizin size destek vermesi için bunu önce siz yapmalısınız. Miras ya da alacaklarınızla ilgili konularda hakkınızı teslim alacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.