SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

2 Eylül Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER

2 Eylül Günlük Burç yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
02.09.2022 08:37
0
A+
A-

2 Eylül 2022 Günlük Burç yorumu. Bugün sizi maddi, aile, sağlık, kariyer ve aşk alanlarında nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor? Hepsi haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Yargılandığınız hissi, hobilerinizden keyif almanızı engelleyebilir. Daha ciddi veya olgun davranmak zorunda hissediyor musunuz? Sürekli üretkenliği idealize ediyor olsanız da bu, bir çıkmaza dönüşme potansiyeline sahiptir. Değer verdiğiniz şeylerle ve kendi duygunuzla temasa geçmek, rekabet halindeki çıkarları dengelemenize yardımcı olabilir. Başkaları ne düşünürse düşünsün sizin için neyin işe yaradığını seçin ve kişisel hedeflerinize ulaşmak için ilk adımı atın.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Çevrenizi ve yaşamınızı güzelleştirmek şimdi sizin için önemli olabilir ancak, önce sizin için güzelliği kimin tanımlayacağını netleştirmeniz gerekebilir. Kimsenin aklına gelmeyecek şeyler düşünüyor olabilirsiniz. Sadece işe başlamak ve kendi başınıza yapabileceğiniz her şeyi yapmak, kendinize olan güveninizi artırma potansiyeline sahiptir. Hiçbir şeye kişisel dokunuşunuzu eklemekten çekinmeyin!

SEVGİLİ İKİZLER

Olabildiğince kibar konuşmak, çok şey başarma potansiyeline sahiptir. Bununla birlikte, sizinkiyle çelişen bir dünya görüşüne derinden bağlı birini kazanmak için yeterli olmayabilir. Herhangi bir yolla dönüşüm için zorlamayı seçebilirsiniz, ancak bu yol dikkat gerektirir ve sizi de değiştirme riskini taşır! Stratejinize sadık kalmanın önemli olup olmadığına veya kendinizi henüz bilinmeyen bir yola açıp açamayacağınıza karar verin.

SEVGİLİ YENGEÇ

Mali durumunuzla ilgili bolluk hissi, yakında büyük bir faturanın gazabına uğrayabilir! Yine de kendinize karşı dürüstseniz, muhtemelen bu masrafın geleceğini biliyordunuz. Belki de duruma karşı bir adaletsizlik unsuru nedeniyle bunu sorumluluğunuz olarak kabul etmekte isteksizsiniz. Yapabileceğiniz en iyi şey kendinize karşı dürüst olmak ve sorumluluk almak olacaktır.

SEVGİLİ ASLAN

Gösteriş yapmak bugün başınızı belaya sokabilir. Elbette, başkalarının neyden rahatsız olacağınızı her zaman kontrol edemezsiniz. Siz sadece kendi işinize bakıyorsanız, kıskanmaları sizin suçunuz değil! Belki de başkalarıyla kesiştiğiniz yerlerin sınırlarına daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri kişisel bir eleştiriden ziyade rica olarak görmeye çalışın. Bu sizinle değil karşı tarafla ilgili bir şey.

SEVGİLİ BAŞAK

Bugün güzellik ve estetik algınız her zamankinden ince ve hayatınızda daha fazla yer kaplamak istiyor. Bunu gerçekleştirmek için kendinizi sınırları zorlamak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız için harcadığınız yoğun çaba, ilişkilerinizi engellemeye başlarsa, belki de bazı şeylerden vazgeçme zamanı gelmiştir. Biriyle bağ kurmak, kendinize verebileceğiniz en iyi mola olabilir.

SEVGİLİ TERAZİ

Sosyal çevrenizin onayını almak bugün bazı maliyetlerle gelebilir. Gerçekte siz olmayan bir imajı sürdürmek zorunda hissedebilirsiniz. Çok çalışmanın size istediğiniz sonuçları getireceğini düşünebilirsiniz, ancak belki de tüm çabalarınız sızdıran bir kovayı doldurmaya çalışmak gibidir. Her şeyden önce doğru kişilere hitap ettiğinizden emin olun.

SEVGİLİ AKREP

Çevrenizden başardığınız bir şey için onaylanmak bugün harika hissettirebilir! Arkanızda olmasını beklediğiniz insanlar başarınıza kayıtsız görünüyorsa, bu onlarla ilişkinizde belirleyici bir an olabilir. Kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz ve bunda haklısınız. Öte yandan, belki de beklentileri azaltmak gerekir. Şu an en zor şey, ne istediğinize karar vermek.

SEVGİLİ YAY

Biraz lüks olduğunu düşündüğünüz bir macera için heyecanlı olabilirsiniz. Bununla birlikte, muhtemelen bunu kime söylediğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Farkında olmadan, bir dinleyicinin parayla ilgili endişelerini tetikleyebilirsiniz. Kendinize bir mola verdiğinizde, zorunluluklarla ilgili hiçbir şey düşünmemeye çalışın. Biraz boşluğa ihtiyacınız var!

SEVGİLİ OĞLAK

Mali durumunuzda sınırlı hissetmek, dikkatinizi daha fazlasına sahip görünen başka birine çekebilir. Görünüşler her zaman gerçeğin tamamı olmasa da, kıskançlık içinde kaybolmanıza gerek yok. Karşılıklı yarar sağlayan bir işbirliği aslında size daha iyi hizmet edebilir. Şu anda elde ettiğiniz sonuçlardan memnun değilseniz, her şeyi eskiden olduğu gibi yapmanıza gerek yok! Ufak değişiklikler bile devasa farklar yaratabilir.

SEVGİLİ KOVA

Şu anda başka birinin güzelliğini kıskanıyor olabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz sallantıda olduğunda, dışa dönük tetikleyicilere odaklanmak kolay olabilir. Daha gerçek ve dönüştürücü bir deneyim için, içinize dönmeniz gerektiğini biliyorsunuz bu yüzden dış görünüşünüzde yapmak istediğiniz dürtüsel değişliklere dur demeye çalışın.

SEVGİLİ BALIK

Şimdi bir şeylerden kaçmak için temizlik ve egzersiz gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Güvendiğiniz biriyle konuşmak, daha az tanımlanmış endişelerinizi kelimelere dökmeniz için sizi dürtebilir, bu da onları daha az bunaltıcı hale getirebilir. Bu kişi topraklanmış hissetmenize yardımcı olabilirken, belki de sezgisel yaklaşımınız onlara gerekli dengeyi de sağlayacaktır. Ödüllendirici bir değişim fırsatını benimseyin!

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.