SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

19 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

19 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
19.10.2022 10:02
0
A+
A-

19 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi aşk, kariyer, maddi, sağlık, eğitim ve aile konularında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu haberimizde.

SEVGİLİ KOÇ

Sabah saatlerinde, partnerinle uyum ve iletişim açısından güzel etkiler altında olacaksın. Güzel bir haber de alabilirsin. Aynı zamanda ilişkinle ilgili bazı huzursuzluklarını da çözüme kavuşturabilirsin. Bir taraftan da fazla para harcama eğilimi, psikolojik veya fiziksel sağlığın ile ilgili ufak stresler ya da aşk hayatında bazı huzursuzluklar yaşaman mümkün. Öz değer algını sorgulayabileceğin bir gün. Akşam saatleri ise bazı engel ve gecikmelerle karşılaşabilir, ilişkinde biraz mesafe veya soğukluk yaşayabilirsin. Kıskançlıklara ve baskıya karşı dikkatli davranman iyi olacaktır. Arkadaşların ve ilişkin arasında da denge kurmakta zorlanabilirsin.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

Sabah saatlerinde işinle veya sağlığınla ilgili bir haber alabilir, görüşme yapabilirsin. Aynı zamanda, senin veya aile bireylerinin sağlığı ile ilgili de güzel gelişmeler olabilir. Günün ilk yarısında ikili ilişkiler, ev, aile ilişkileri ve gayrimenkul ile ilgili bazı streslerin olabilir. Günün ikinci yarısı ise işle ilgili veya ailenle ilgili sorumlulukların seni zorlayabilir, bazı engellerle veya gecikmelerle karşılaşabilirsin. Üzerine fazla sorumluluk yüklenebilir ve hayattan keyif almakta zorlanabilirsin. Beklenmedik, sürpriz durumlara ve gelişmelere açık bir zaman dilimi söz konusu.

SEVGİLİ İKİZLER

Sabah saatlerinde, çocuğunun okulu ile ilgili bir karar verebilir ya da haber alabilirsin. Partnerinle beraber bir seyahat planı yapman da mümkün. Günün ilk yarısında ise sosyal çevrenle iletişimin konusunda destekleyici etkiler söz konusu. Ancak bir yakınının veya kendi sağlığın yüzünden stres altında da olabilirsin. Akşam saatleri boyunca da iletişimle, yakın çevrenle, uzaktaki yakınlarınla, yurtdışı ve seyahat ile ilgili bazı gecikmeler ve engellerle karşılaşman mümkün. Aynı zamanda kardeşlerin ve yakınlarınla ilgili sorumlulukların da biraz seni bunaltabilir. Bir yakının ile ilgili ani gelişecek bir durum meydana gelebilir.

SEVGİLİ YENGEÇ

Sabah saatleri boyunca aile bireyleriyle, finansal konularla ya da gayrimenkul konularıyla ilgili görüşme yapabilir, fikir veya haber alabilirsin. Gün içinde ise sosyal hayat, eğlence hayatı ve alışverişi için fazla para harcama eğilimin ya da parasal bazı streslerin olabilir. Özellikle akşam saatleri içerisinde sağlığınla ya da finansal konularla ilgili bazı kaygıların olabilir. Diş ve bel ağrılarına ve psikolojine özen göstermen iyi olacaktır. Beklenmedik para çıkışların da olabilir. Bu durum da sende kaygı yaratabilir. Sakin kalmaya odaklanman iyi olabilir.

SEVGİLİ ASLAN

Sabah saatleri içerisinde kardeşinle ya da yakın bir dostunla görüşebilir, haberleşebilir, plan yapabilirsin. İş görüşmeleri, ticari işler, sözleşmeler ve anlaşmalar için verimli bir zaman dilimi seni bekliyor. Bir taraftan da iş, aile veya ilişkinle alakalı bazı streslerin olabilir. Günün ikinci yarısında ise beklenmedik ve ani gelişen durumlara açık bir etki var. Aynı zamanda evliliğinde, birlikteliğinde biraz soğuk rüzgarlar esebilir. Engel, gecikme veya pürüz yaşanabilir. Biraz bunalmış hissedebilirsin. Karşı tarafın üzerinde baskı kurmamaya dikkat edersen iyi olur.

SEVGİLİ BAŞAK

Sabah saatlerinde, finansal konularla veya sağlığına ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Olumlu haberler ve güzel sonuçlar alabilirsin. Günün ilk yarısında ise yakın çevre, kardeşler, uzaktaki tanıdıklar, ticaret, eğitim ve seyahat ile ilgili bazı streslerin olabilir, haberler alabilirsin. Günün ikinci yarısı ise sağlığın, işin veya sorumluluklarınla ilgili bir miktar zorlanabilirsin. Özellikle akşam saatleri boyunca sorumlulukların biraz ağır gelebilir, kaygı ve endişelerin artabilir, birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. İlişkinde de kıskançlıklara ve baskıya dikkat etmeni öneririm. Kendini rahatlatmanın, kaygılarını susturmanın yollarını bulursan iyi olur.

SEVGİLİ TERAZİ

Sabah saatleri boyunca arkadaşlarınla iletişimin yoğun olabilir, haberler alabilirsin. Bir taraftan da finansal konularla, arkadaşlarınla veya sağlığınla ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde, ikili ilişkilerinde ve özellikle aile içi ilişkilerde güç savaşlarına dikkat etmen gerekiyor. İnatlaşmalara ve baskıya dayanamayabilirsin. Günün ikinci yarısı ise aşk ve sosyal hayatında bazı engel ve gecikmelerle karşılaşman mümkün. İlişkinin veya çocuğunun sorumluluğu biraz ağır gelebilir, özgürleşmek isteyebilirsin. Çevrene karşı tepkisel olmamaya özen gösterirsen iyi olur.

SEVGİLİ AKREP

Sabah saatlerinde içsel kaygılarınla yüzleşebilir, kendi kendini telkin edebilir ve rüyalarının yoğun etkisiyle uğraşabilirsin. Bir yakınının sağlık durumuyla ilgili haber de alabilirsin. Gün genelinde yakın çevrenden veya ailenden birilerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmen gerekebilir. Yakın çevrenden, arkandan konuşanları ve konuşulanları da öğrenebilirsin. Yakınlarınla aranda güç savaşları olabilir. Ticaret veya iletişim konusunda da bazı pürüzler yaşanabilir. Bir diğer taraftan da ilişkinde, kıskançlık ve baskı söz konusu gibi görünüyor. Akşam saatlerinde ise özgürleşme, kendini baskı altında hissetme, tepkisel yaklaşımlar ve sorumluluklardan bunalma gibi ruh hallerinde olabilirsin.

SEVGİLİ YAY

Sabah saatleri içerisinde uzaklardaki bir arkadaşından veya yakınından haber alabilir ya da seyahat planlayabilirsin. Aynı zamanda yurtdışı, yayıncılık, seyahat, iş veya sağlıkla ilgili ufak tefek kaygıların olabilir. Gün genelinde ise sosyal çevrenle, arkadaşlarınla veya ilişkinde güç savaşları, inatlaşmalar yaşayabilir, baskı görebilirsin. Parasal konularla ilgili de bazı krizler olabilir. Akşam saatlerinde ise işinle alakalı ya da senin veya bir yakınının sağlığıyla ilgili beklenmedik durumlar yaşanabilir. Yakın çevrenden birine karşı duygusal olarak mesafe koyabilirsin, uzaklaşabilirsin. Kardeşinle ilgili bir gündemin olabilir ya da yurtdışı ve seyahat ile ilgili bazı engellerle karşılaşabilirsin.

SEVGİLİ OĞLAK

Sabah saatlerinde iş ve finansal konuların açısından bazı desteklerin olabilir. Kardeşinin ya da bir yakınının sağlığıyla ilgili haber de alabilirsin. Aynı zamanda aşk hayatın, bankalarla olan işlerin, ödemelerin, nafaka gündemin, çocuğunun masrafları veya çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı ufak tefek streslerin olabilir. Gün genelinde baskı, inatlaşma, hırs, tartışma, öfke gibi durumlara açık bir etki var. Farkında olup yönetebilirsin iyi olur. Akşam saatlerinde ise finansal konular ve sağlık konuları ile ilgili bazı gecikmeler, engeller ve pürüzler yaşanabilir. Beklenmedik ve ani gelişen durumlara hazırlıklı olmanda fayda var.

SEVGİLİ KOVA

Sabah saatlerinde uzaklardaki yakınlarınla veya kardeşlerinle görüşebilir, haber alabilirsin. Aynı zamanda ilişkinle, evliliğinle alakalı bazı kaygıların olabilir. Gün genelinde ise hayatındaki otorite figürleriyle, eşinle, babanla veya patronunla aranda bazı inatlaşmalar, çekişmeler, güç savaşları söz konusu olabilir. Aile bireylerden birinin sağlık durumu da gündemine oturabilir. Akşam saatlerinde ise  eşinle, ailenle ya da partnerinle olan ikili ilişkilerinde bazı pürüzler, mesafeli yaklaşımlar olabilir. İkili ilişkilerindeki sorumluluklarından biraz da olsa özgürleşmek isteyebilirsin.

SEVGİLİ BALIK

Sabah saatlerinde finansal konularla veya sağlık konularıyla ilgili haberler gelebilir ya da bankalarla görüşmeler yapabilirsin. Finansal konularda bazı iyileşmeler söz konusu olabilir. Bir yandan da iş, sağlık, iletişim, seyahat, ticaret ve eğitim konularında bazı stresler yaşayabilirsin. Gün genelinde ise sosyal çevrenden birilerinin sağlık gündemi olabilir ya da bir arkadaşınla aranda inatlaşmalar, çekişmeler ve kıskançlıklar yaşanabilir. Güç çekişmelerine açık bir etki var. Akşam saatleri ise psikolojik ve fiziksel sağlığına dikkat etmeni öneririm. Kaygı ve endişelerin artabilir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.