SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

15 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER

15 Ekim Günlük Burç Yorumu ÖZEL HABER
Akacan The Mall
15.10.2022 10:47
0
A+
A-

15 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumu. Bugün sizi aşk, eğitim, kariyer, maddi, aile ve sağlık konularında nelerin beklediğini merak ediyorsanız sizi haberimizi okumaya davet ediyoruz. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları günlük yorumu haberimizde…

SEVGİLİ KOÇ

Yanlış anlamalar şu anda yalnızca geçici engeller olmalıdır. Kardeşleriniz veya yakın arkadaşlarınız size neşe ve eğlenceli sohbet konuları getirebilir. Öyle olsa bile, değer verdiğiniz biri sizi şaşırtabilir ve kendinizi güvensiz hissettiren bir konuya değinebilir. Bunun sizi ele geçirmesine izin vermemeye çalışın ve muhtemelen iyi niyetli olduklarını unutmayın! Herkes bazen yanlış şeyler söyler ancak öğrenmeye istekli olduklarını kanıtlamalarına izin vermek gelişmenin anahtarı olacaktır.

SEVGİLİ BOĞA

Akacan The Mall

İnsanlar, son zamanlarda nasıl daha iyiye doğru değiştiğinizi gördüklerinde size meydan okuyabilirler. Normalde köşenizde olanlar sizi desteklemeye devam etmeliyken, etrafınızdakiler yeni size karşı bu kadar olumlu duygular beslemeyebilir. Sizi eski alışkanlıklarınıza döndürmeye çalışabilir, seçimlerinizi eleştirebilir ve hatta değiştiremeyeceğinizi iddia edebilirler. Onlara cevap vermek zorundaymış gibi hissetmeyin!

SEVGİLİ İKİZLER

Şimdi tutkularınızı takip etmek zor olabilir. İyi bağlantılar kurmak ve size sunulan seçenekleri artırmak için ağınızı nasıl genişleteceğinizi ve daha fazla insanla nasıl tanışacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Yaratıcılık, zihninizi yaratıcı fikirler bulmaya hazırlayarak da size yardımcı olabilir ancak, ekstra çalışma yapmanız ve istediğiniz sonuçları elde etmek için ne düzeyde çaba göstermeniz gerektiğini bulmanız gerekebilir. Sıkı çalışma her zaman karşılığını verir, özellikle bugün.

SEVGİLİ YENGEÇ

Soğukkanlılığınızı korumak, itibarınızı artırmanıza yardımcı olabilir. Küçük bir anlaşmazlığa karışabilirsiniz. Bu sizin sorununuz olmasa bile, onu en iyi çözebilecek kişi siz olabilirsiniz. Cevabı bulmak muhtemelen zor olsa da, bir başkasının beklenmedik kaba yorumuna anlayışlı bir yaklaşım getirmek, dünyalar kadar fark yaratabilir. Saldırganlıklarını veya öfkelerini bir öğretim anı olarak kullanın. Nazik olmak, dâhil olan herkesin işleri tersine çevirmesine yardımcı olmalıdır.

SEVGİLİ ASLAN

Arkadaşlarınız artık hayallerinizin peşinden gitmenizde size destek olabilir. Muhtemelen sizinle olmak istiyorlar. Bu, birlikte yapacağınız spontane kısa bir geziyi içerebilir ancak, bu yolculukta sizi düşündüğünüzden tamamen farklı bir maceraya sokan birkaç gecikme veya plan değişikliği olabilir. Akışa uymaya çalışın ve seyahat programında olanlardan başka bir şey yapmaya açık olun. Değişiklikler işleri daha da eğlenceli hale getirebilir!

SEVGİLİ BAŞAK

Ufkunuzu genişletmek muhtemelen kolay olmayacak. Kariyerinizden veya hayatınızdaki başka bir önemli yapıdan, seyahat etmenize veya yeni bir konu çalışmanıza izin veren bir fırsat bulabilirsiniz. Bununla birlikte, mali durum veya zaman eksikliği sizi geride tutabilir ve bu da oldukça hayal kırıklığı yaratabilir. Bu, gerçekleşmesi için çok kısa bir süre olsa da, size hala ilham vermemesi için muhtemelen hiçbir neden yoktur. Bir sonraki fırsat için kendinizi hazırlamaya başlayın!

SEVGİLİ TERAZİ

Öğretme yönünüz başka birine yardım etmek için ortaya çıkabilir. Zor bir durumda daha fazla deneyime sahip olabilirsiniz veya artık başka birine aktarabileceğiniz daha derin dünyevi bilgiye sahip olabilirsiniz. Bu, sizinki kadar onların da kendine olan güvenini artırabilir. Ayrıca, onlara öğrettiğiniz şeyler onlara uzun süre yardımcı olabilir. Gizli bir avantaj olarak bilgi birikiminizi kendinize saklamak cazip gelebilir, ancak en azından herkesin gelişebilmesi için bildiklerinizi paylaşmayı bir daha düşünün.

SEVGİLİ AKREP

Bilmediğiniz şey sizi uyarmadan zora sokmak için gelebilir. Sahip olduğunuz sorumluluklara hazırlanmak zor olabilir. Bir partneriniz veya yakın arkadaşınız muhtemelen bilginizdeki boşlukları doldurabilecek ve işinizi bitirmenize yardımcı olacaktır. Şu anda başkaları tarafından size verilen talimatları yanlış anlamak çok kolay, bu yüzden dikkat edin!

SEVGİLİ YAY

Birisi şu anda sizin için en iyi niyetlere sahip olmayabilir. İlgi odağı olsanız veya görünüşte sağlam bir arkadaş grubunuz olsa bile ve sevgiyi hissetmek ne kadar heyecan verici olursa olsun, kalabalığın içinde sizi pohpohlayan bir kişi iyi niyetli olmayabilir! Sahte bir arkadaş, yolunuza bir engel koymaya çalışmak için yaratıcı başarınızı yeterince kıskanıyor olabilir. Dikkatli olun!

SEVGİLİ OĞLAK

İyi alışkanlıklar bugün size iyi sonuçlar gösterebilir. Yakın geçmişte, sadece sizin için değil, muhtemelen aileniz veya potansiyel ev arkadaşlarınız için de sonuç veren olumlu bir rutine başlamış olabilirsiniz. Bir angarya çarkı oluşturduktan sonra eviniz daha düzenli olabilir veya daha fazla egzersiz yaptıktan sonra vücudunuzda daha iyi hissedebilirsiniz. Güçlü kalın, pes etmek zorunda değilsiniz.

SEVGİLİ KOVA

Şu anda dolaylı olarak konuşmak, çıkıp açıkça bir şey söylemekten daha kolay olabilir. Size yakın birinin sizinle konuşmak istediği bir sorunu olabilir, ancak sonunda bunu size getirebilir ve başka birinin durumu olarak tanımlayabilir. Gizlice, size gerçeği söyleseler nasıl hissedeceğinizi görmek için muhtemelen bu hikâyeye tepkinizi arıyorlar. Konuşmadan önce, duyduğunuz hikâyelerin gerçekte kimlerle ilgili olabileceğini düşünün.

SEVGİLİ BALIK

Aileniz size ihtiyacınız olan şansı getirmek üzere olabilir. Bir akrabanızdan veya arkadaşınızdan alacağınız bir miktar yardım size gerekli şekillerde destek olabilir, ancak normalde size çabalarınızda yardımcı olan kişiler hiçbir yerde bulunmayabilir. Kendilerince haklı sebepleri olabilir, bu yüzden yardım etmeyen arkadaşlara karşı sabırlı olmaya çalışın. Burada olmayanlara karşı olumsuz düşünmek yerine, ortaya çıkanlara sevgi gösterin.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.