1. Haberler
  2. Genel
  3. ‘YENİKENT HIRSIZLARI’ YAKALANDI!

‘YENİKENT HIRSIZLARI’ YAKALANDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönyeli’nin Yenikent bölgesinde 17 Nisan Perşembe gecesi hırsızlık olayı meydana geldi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Yenikent’te saat 01.00 sıralarında bir ikametgahın penceresini kırarak hasara uğratıldıktan sonra cürüm işlemek kastı ile ikametgaha giren meçhul şahıslar, ev sahibinin kendilerini fark etmeleri üzerine olay yerinden kaçtılar.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şube Amirliği ve Gönyeli Polis Karakolu ekipleri tarafından yapılan geniş çaplı soruşturmada meselede zanlı olarak görülen S.D. (E-24), C.Y.(E-20), Z.D. (E-25) ve G.K. (K-20) tutuklandı.

Yapılan ileri soruşturma ve zanlıların sorgulamalarında, 17 Nisan 2025 tarihinde Yenikent’te 29 Ekim Sokak üzerinde park halinde bulunan bir araçtan; 1000 Euro ve 500 TL nakit paralar ile içerisinde muhtelif makyaj ürünleri bulunan makyaj çantasını çaldıkları, bugün de yine Gönyeli Yenikent Levent Apartmanları bölgesinde, hırsızlık amacıyla park halinde bulunan bazı araçların kapılarını açmaya teşebbüs ettikleri tespit edildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘YENİKENT HIRSIZLARI’ YAKALANDI!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.