SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Yaşar Kemal Uğurlu oğlunun hastaneye kaldırıldığı haberini aldı, maçı yönetti! MHK’nın bilgisi var mıydı? İşte detaylar…

Yaşar Kemal Uğurlu oğlunun hastaneye kaldırıldığı haberini aldı, maçı yönetti! MHK’nın bilgisi var mıydı? İşte detaylar…Adana Demirspor …

Yaşar Kemal Uğurlu oğlunun hastaneye kaldırıldığı haberini aldı, maçı yönetti! MHK’nın bilgisi var mıydı? İşte detaylar…
Akacan The Mall
25.04.2022 15:37
0
A+
A-

Yaşar Kemal Uğurlu oğlunun hastaneye kaldırıldığı haberini aldı, maçı yönetti! MHK’nın bilgisi var mıydı? İşte detaylar…
Adana Demirspor – Trabzonspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, karşılaşma öncesi bir süredir tedavi gören oğlunun hastaneye kaldırıldığı haberini aldı. Hürriyet yazarı ve Spor Arena Ne VAR Ne Yok programı yorumcusu eski hakem Murat Fevzi Tanırlı, konuyla ilgili detayları aktardı.

Süper Lig’de Adana Demirspor – Trabzonspor karşılaşmasını yöneten Yaşar Kemal Uğurlu’nun oğlunun maçtan önce ameliyata alınmak üzere hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

 

Akacan The Mall

MURAT FEVZİ TANIRLI: ‘ÇOK YENİ ÖĞRENDİĞİM BİLGİ…’

Hürriyet yazarı ve Spor Arena Ne VAR Ne Yok programı yorumcusu eski hakem Murat Fevzi Tanırlı, Yaşar Kemal Uğurlu’nun Adana Demirspor – Trabzonspor maçı öncesi oğlunun hastaneye kaldırıldığı haberini aldığını ve bu psikolojiyle maçı yönettiğini ifade etti.

Tanırlı’nın konuyla ilgili sözleri şöyle;

“Çok yeni ögrendiğim bilgi. Yaşar Kemal Uğurlu’nun çocuğuna Allah acil şifalar versin. Maçtan önceki gün, daha önceden nüksetmiş rahatlızlığından dolayı çocugunun hastaneye kaldırıldığı haberi geliyor. Kendisi bunu Merkez Hakem Kurulu ile paylaşmıyor. Zor durumda kalacaklarını düşünüyor. Belki de bu psikolojinin kendisini etkilediğini düşünüyor. Bunu MHK ile paylaşmaları daha doğru olurdu. Bu duruma kimsenin art niyetli bakacağını düşünmüyorum.”

YAŞAR KEMAL UĞURLU NE DEMİŞTİ?

TV100’de yayınlanan VAR Odası isimli programın yorumcusu eski hakem Deniz Ateş Bitnel, yakın arkadaşı Yaşar Kemal Uğurlu ile gerçekleştirdiği konuşmanın detaylarını canlı yayında aktarmıştı.

Bitnel’in iddiasına göre Yaşar Kemal Uğurlu’nun açıklamaları şu şekilde:

Maç günü oğlum hastaneye kaldırıldı. Şu anda da hastanede zaten. Ameliyat olacak. Maç günü maçı geri iade edemezdim. Türk futbolunun ve içinde bulunduğu kaotik ortamın daha fazla tartışmalara sebebiyet vermemesi adına bunu yapamazdım. İlk yarının sonuna 6 dakika ekleyip 4 dakikada bitirmemin sebebi de aklımın oğlumda olması

Yaşar Kemal Uğurlu

ADANA DEMİRSPOR’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Trabzonspor karşılaşmasını yöneten Yaşar Kemal Uğurlu’nun oğlunun maçtan önce ameliyata alınmak üzere hastaneye kaldırılmasından dolayı tecrübeli hakem için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmayı yöneten FIFA kokartlı hakemlerimizden Yaşar Kemal Uğurlu’nun maç saatinde oğlunun ameliyat olmak için hastaneye kaldırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Futbolun sadece sonuca odaklı bir oyun olmadığını ve genç hakemimizin içinde bulunduğu psikolojik durumun kendisini olumsuz etkilediğini, bir babanın evladını her an düşünmesinin ve konsantrasyon sorunu yaşamasının gayet normal bir durum olduğu kanaatindeyiz.

Adana Demirspor olarak, Uğurlu ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, genç kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Yaşar Kemal Uğurlu kimdir?

Yaşar Kemal Uğurlu, 1 Ocak 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi İktisat bölümünü tamamlayan Uğurlu’nun hakemlik yapmaya başlamadan önce sigortacılık ile uğraştığı bilinmektedir.

Yaşar Kemal Uğurlu hakemlik başlangıcı olarak ilk adımını 2002 yılında Düzce’de hakemlik kursunda attı. Profesyonel olarak ilk kez 2004 yılında görev almaya başladı. Yaşar Kemal Uğurlu günümüze kadar maçlarda görev almaya devam etmektedir. Yaşar Kemal Uğurlu üst klasman ve Ankara bölgesi hakemidir.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.