SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Wanda Nara, yıldız golcü ile nasıl barıştıklarını açıkladı: Gönlümü 300 bin Euro’luk çanta ile aldı | Maradona ile bir bağlantı yaşamadım

Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara ayrılmanın eşiğine geldiği Arjantinli yıldız ile bağlarının güzel gittiğini ve ömür uzunluğu birlikte olmayı planladıklarını söyledi.

Wanda Nara, yıldız golcü ile nasıl barıştıklarını açıkladı: Gönlümü 300 bin Euro’luk çanta ile aldı | Maradona ile bir bağlantı yaşamadım
Akacan The Mall
23.02.2023 09:52
0
A+
A-

Wanda Nara, yıldız golcü ile nasıl barıştıklarını açıkladı: Gönlümü 300 bin Euro’luk çanta ile aldı | Maradona ile bir bağlantı yaşamadım
Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara ayrılmanın eşiğine geldiği Arjantinli yıldız ile ilgilerinin yeterli gittiğini ve ömür uzunluğu birlikte olmayı planladıklarını söyledi.

İtalyan Rai Due’de yayınlanan Belve programına konuk olan Nara, İcardi ile bağı, ayrılma noktasından nasıl bir ortaya geldiklerini, kendisi ve eşi ile ilgili tezlere tüm açıklığı ile cevap verdi. İşte Wanda Nara’nın kelamları…

PiJAMALARIMLA BANA AŞIK OLDU

Akacan The Mall

“Mauro beni geri kazanmak için 300 bin Euro’ya bir çanta aldı. O çantaya tutunuyorum, mümkün olsa içinde uyuyacağım. Mauro Icardi, benim kocam. Biz birlikteyiz, aileyiz. Ömür uzunluğu birlikte olmayı umuyoruz. Mauro bana diskoda değil, pijamalarımla tereyağlı ve parmesanlı makarna yaparken aşık oldu. Şu anda, Türkiye’de çok memnunuz. İstanbul’da yeterliyiz.”

GENÇ VE YAKIŞLI KUR YAPILMASI NORMAL

O dönemki söylentilerin gerçek olmadığına inanıyorum. Kimseye inanmıyorum, ne olduğunu bilmiyorum. Bu kadar uzun bir tarihin içinde, bu kadar küçük bir gerçek bizim öykümüzün ana konusu değil. Sonlanıp paylaşımlar mı yaptım? Evet, lakin ben de buna alışkınım. Icardi güzel, genç, ona kur yapılması olağan. Icardi ile gidersen, duş alırsın. Bunu yapanın benimle de bağı olan biri olması beni rahatsız ediyor.

MARADONA iLE BiR ilgi YAŞAMADIM

“Maradona ile olan kıssa yanlışsız değil. Onunla hiç birlikte olmadım. Yalnızca ortak arkadaşlarımız vardı. Anladım ki bu şey beni ünlü yaptı. Onunla bu mevzuyu hiç konuşamadım. Brozovic ile hiç tanışmadım. Onunla yalnızca birebir apartmanda yaşıyorduk.”

EN SEVDiĞiM iŞ MENAJERLiK YAPMAK

“Hayatıma bir dadı olarak başladım, çok uygundum ve bütün anneler beni istiyordu. Hayatımda ne yaparsam yapayım başarılı olacağımı düşünüyorum. Ben özgür bir bayanım. Beni sevenler, beni bunun için seviyorlar, bilhassa bayanlar. Benden nefret eden herkes birebir nedenle benden nefret ediyor. Oyuncuydum lakin çok uygun değildim. En sevdiğim şey menajerlik yapmak, mukavele yapmak.”

INTER KULÜBÜNE 70 MiLYON EURO KAZANDIRDIM

“Beni transfer piyasasında berbat olarak görüyorlar ancak ben Mauro İcardi’nin Paris Saint Germain’e transferiyle İnter’e 70 milyon Euro getirdim. Ben mi yoksa Mino Raiola mı daha düzgün? O bir numara. Lakin ben de her vakit fiyatı yükseltirim. Arjantin Ulusal Takımı’ndan iki oyuncu beni menajeri olarak istedi lakin kim olduğunu söyleyemem.

BiR ERKEK YAPSA MANŞETE TAŞINIRDI

İnsanlar, yaptığım düzgün şeyleri ben bir bayan olduğum için görmüyor. Şayet benim imza attığı 70 milyon Euro’luk bir muahedeyi yapan bir erkek olsaydı, her gazetenin ön sayfasında yer alırdı.”

MAXi LOPEZ iLE düzgün ilgim VAR

Wanda Nara, 3 çocuğunun babası olan eski eşi Maxi Lopez ile ilgili olarak da “Maxi Lopez ile artık yeterli bir bağım var. Ancak Lopez ve Icardi, birbirlerine dayanamıyor.”

iNTER’DEKi YILLARA DAiR Olağanüstü ANILARA SAHiBiM

Wanda Nara, Mauro İcardi’nin 6 dönem forma giydikten sonra 70 milyon Euro’ya Paris Saint Germain’e transfer olduğu İnter ile ilgili olarak da şunları söyledi: “İnter’deki devrimiz için kusursuz anılarım var. Kalbimin bir kesimi her vakit İnter ile olacak. İnter’i hala çok seviyorum. Paris’e gitmek sportif değil, ekonomik bir seçimdi.”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.