SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Volkan Demirel’den taraftara çağrı! “Hataylı olan herkes lütfen maça gelsin…”

Volkan Demirel’den taraftara çağrı! “Hataylı olan herkes lütfen maça gelsin…”Hatayspor Teknik Yöneticisi Volkan Demirel, Üstün Lig’in 9 …

Volkan Demirel’den taraftara çağrı! “Hataylı olan herkes lütfen maça gelsin…”
Akacan The Mall
07.10.2022 00:37
0
A+
A-

Volkan Demirel’den taraftara çağrı! “Hataylı olan herkes lütfen maça gelsin…”
Hatayspor Teknik Yöneticisi Volkan Demirel, Üstün Lig’in 9. haftasında meskeninde oynayacakları Alanyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Muhteşem Lig’in 9. haftasında konutunda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde çalışmalarına devam ediyor.

Bugün yapılan egzersizin birinci 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Egzersiz ısınma hareketleri ile başlarken, pas ve taktik egzersizi ile devam etti.

Akacan The Mall

Hatayspor Teknik Yöneticisi Volkan Demirel maksatlarının her maçı kazanmak olduğunu fakat futbolda puan kayıplarının olabileceğini söyledi.

Demirel amaçlar doğrultusunda kimi zorlukları karşılamak zorunda olmak gerektiğini belirterek, “Engel yahut bir dert yok. Her şey çok güzel gidiyor şimdilik. Hatay’ın esasen beni nasıl karşıladığını ben yaşadıklarımı gördükten sonra çok keyifli oldum. Evet, benim için birinci sefer İstanbul‘dan ayrıldım fakat kimi maksatlarınız varsa birtakım zorluklarla da karşılaşmak zorundasınız. Bu zorluklar benim için daha büyük istek, inanç ve hırs yapıyor. O yüzden bana artı yansıyacaktır bu” dedi.

“Takımın hakkı olan yere en kısa vakitte ulaştırmaya çalışacağım”

Alanyaspor maçında gerektiği üzere oynayarak kazanacaklarını belirten Demirel, “Aynı biçimde hazırlanıyoruz. Kazanacağımızdan tekrar eminiz. Ben Sivas maçına çıkmadan evvel de söyledim. Bu maçı kazanacağız diye. Kazanmaktan öteki hiçbir planımız yok diye. Gerektiği üzere oynayarak kazanmasını bildik. Bu hafta tekrar gerektiği üzere oynayarak kazanmasını bilen taraf biz olacağız. Onun dışında da fazla ekstra bir durumumuz yok. Herkesin morali çok yüksek, çok motive, ben zati geçmişe dönmek istemiyorum lakin son bir 10 gündür 15 gündür grupla beraberim. Ancak gerçekten olduğumuz yer bu grubun hakkı değil. O yüzden bu grubun hakkı olan yere en kısa vakitte ulaştırmaya çalışacağım” dedi.

“Ruben özür diledi, dilemesi gerekiyordu”

Hatayspor Teknik Yöneticisi Volkan Demirel, Ruben Riberio’nun Sivasspor maçında kırmızı kart görmesinde olumlu kaideleri düşündüğünü belirterek, “Cristian’ın (Atsu) sakatlığı var, kırmızı kart cezalılarını biliyorsunuz esasen. Falette geri dönecek bu hafta ancak Ribeiro’nun bir kart cezası var. Onun dışında rastgele bir ıstırabımız yok. Soni’nin ameliyat olduğunu biliyorsunuz. Sakatlık süreciyle ilgili aslında bilginiz var. Bunlar maç içinde olacak şeyler. Hiçbir formda natürel ki bunu öteki yerlere çekmek, öbür şeyler düşünmek istemiyorum. Bu alanda futbolda eksiklik de var, sakatlık da var. Bundan sonra ne yapacağımız kıymetli. Onun ne yaptığını grup çok güzel gösterdi. Çok yeterli bir savunmayla 10 kişi kalmamıza karşın 60 dakika çabucak hemen çok uygun çaba ettiler ki, baktığınızda savunma olarak dertli gözüken ekibin bunu 10 kişi yapması, hem de Sivas üzere bir yerde. Rakım yüksek, işte onların durumu belirli. O yüzden bence çok kıymetli bir galibiyetti. O yüzden ben olumsuz kaideler yerine olumlu kaideleri düşünüyorum. Bizim ismimize 10 kişi kalmamız bence olumlu bir koşul oldu. O yüzden ben olumlu taraftan bakıyorum bu olaya. Ruben özür diledi, dilemesi gerekiyordu. Ancak ekipte ona teşekkür etti. Niçin, 10 kişi kaldık ve bu savunmayı sen yaptırdın bize diye. Bence grubun da Ruben’e teşekkür etmesi lazım. Ben olaya bu türlü bakıyorum. Sizler farklı yorumlayabilirsiniz lakin benim yorumum çok daha farklı” dedi.

“Biz elimizden geldiği kadar uğraşımızı edeceğiz”

Ligin kendileri için yeni başladığını ve birinci haftanın unutulmasını istediğini belirten Demirel, “Ben daima şunu diyorum; bizim için 6 hafta yok. Sizin için de olmasın artık. Bu soruyu da bir daha sormayın artık. Bu soruya yanıt vermeyeceğim. Tekrar söylüyorum. Burası geçen hafta başladı. Bundan sonra da inşallah maksadımız her maçı kazanmak. Fakat doğal ki futbolda yenilgiler, beraberlikler puan kayıpları olacaktır. Ancak ben her maça kazanmak için çıkacağım. Dediğim üzere bizim için lig artık başlıyor. Bundan sonra en yeterli formda yakışır bir formda bu kadronun hak ettiği bir biçimde ilerleyecek. Biz bunun için çalışacağız. Karşı taraf bizden daha düzgün olur. O vakit da tebrik etmesini biliriz. Lakin biz elimizden geldiği kadar çabamızı edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Taraftara çağrı

Demirel tüm Hataylıların Alanyaspor maçına davet ederek, “Futbol taraftarla hoş. Bakıyoruz geçen sene pandemi oldu, şu taraftardan uzak kaldık. Fakat bu sene inşallah görüyoruz başka statlardaki seyirci çoğunluğunda. Birebirini bu hafta biz de bekliyoruz. Çoluk çocuk, yaşlı genç, erkeğimiz, kızlarımız, ablalarımız herkes, Hatay’a gönül veren azıcık Hatay’ı aklının ucundan geçiren herkes, Hataylı olan herkes lütfen maça gelsin. O coşkuyu, o kazanmayı bizle bir arada yaşasın. Zira biz taraftar gelince daha da iştahlanacağız. Evet çalışıyoruz, çok güzel çalışıyoruz, çok düzgün arkadaşlarımız her dediklerimizi yapmaya çalışıyorlar. Ellerinden geldiği kadar fakat bunlar stada çıktı mı o coşkuyu görünce bu verdiklerinin daha fazlasını verecekler. Ben buna inanıyorum. Ve eminim ki bana gösterilen ilgi, kadroya gösterilen istek hava her şey şu an çok hoş ve bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum. O yüzden sizlerin aracılığıyla Hatay’a Hatay maçına da davet ediyorum. Tüm Hataylıları” dedi.

Erce Kardeşler: “Geçen hafta kazanmamız bizler için çok düzgün oldu”

Hatayspor dönem başı transferlerinden kaleci Erce Kardeşler ise Alanyaspor maçını kazanıp çıkışlarına devam etmek istediklerini söz ederek, “Tabii ki öncelikle geçen hafta kazanmamız bizler için çok güzel oldu. Sahiden çok fazla muhtaçlığımız vardı. Gerek teknik takım, gerek futbolcular, gerek topluluk çok hoş kenetlendik ve 3 puanı aldık. Hakikaten bizim için çok pahalıydı. Kolay gözükebilir, ancak hakikaten çok zorlandık. Maç ruhsal olarak mental olarak nitekim güç bir maçtı bizim için. Lakin kazandığımız için memnunuz. Bu hafta da Alanya maçı var. Çıkışımıza devam etmek istiyorum. İnanıyorum ki yani biraz argümanlı olacak lakin bu dönemi rahat bir biçimde birinci 10’un içinde bitirebiliriz. Güle oynaya bir halde. Zira hem kadro arkadaşlarıma güveniyorum hem hocalarımıza güveniyorum. Dediğim üzere yani benim aklımda kimseden yana bir soru işareti yok. Ne ekip arkadaşlarım ve hocalarımızdan yana. Bence çok yeterli bir halde ligi bitireceğimizi düşünüyorum. Lakin olağan ki o sonraki gaye. Evvelki gayemiz Alanyaspor maçı. Alanyaspor maçını kazanıp çıkışımıza devam etmek istiyoruz” dedi.

Hatayspor, rakibi Alanyaspor’u 9 Ekim Pazar günü Hatay Stadyumu’nda saat 17.00’da konuk edecek.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.