SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Vitor Hugo’dan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Abdullah Avcı itirafları! “Teklifi kabul etmedim zira…”

Trabzonspor’un geçen sene kazandığı şampiyonlukta kıymetli hisse sahibi olan ve geçtiğimiz haftalarda Brezilya takımı Bahia’ya transferi gerçekleşen Brezilyalı defans oyuncusu Vitor Hugo, Spor Arena’ya özel bir röportaj verdi.

Vitor Hugo’dan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Abdullah Avcı itirafları! “Teklifi kabul etmedim zira…”
Akacan The Mall
18.04.2023 09:24
0
A+
A-

Vitor Hugo’dan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Abdullah Avcı itirafları! “Teklifi kabul etmedim zira…”
Trabzonspor’un geçen sene kazandığı şampiyonlukta kıymetli hisse sahibi olan ve geçtiğimiz haftalarda Brezilya takımı Bahia’ya transferi gerçekleşen Brezilyalı defans oyuncusu Vitor Hugo, Spor Arena’ya özel bir röportaj verdi.

2020 yılında Brezilya takımı Palmeiras’tan Trabzonspor’un takımına katılan Vitor Hugo, bordo-mavili grupta bir Harika Lig ve 2 Muhteşem Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Karadeniz temsilcisinde toplam 99 maça çıkan ve attığı kritik gollerle grubuna katkı sağlayan Hugo, Trabzonspor’da yaşadığı şampiyonluk başta olmak üzere bordo mavili takımın bu sezonki performansıyla ilgili değerli açıklamalarda bulundu.

Akacan The Mall

“SÜPER LİG, GÜÇ BİR LİG LAKİN BURADA OYNAMAKTAN HAKİKATEN KEYİF ALDIM”

Daha evvel Brezilya’da Palmerias ve İtalya’da Fiorentina formaları giymiştin. Oynadığın liglere kıyasla Üstün Lig hakkında neler söylemek istersin?

Süper Lig, çok fazla geçiş oyunu ve hava topu uğraşıyla oynanan çok güç bir lig. Ekipler, süratli ve yetenekli kanat forvetleri ve hava toplarında çok yeterli olan güçlü merkez forvetlerle âlâ kurgulanmış bir oyun modelini oynuyor. Harika Lig’de çok farklı düellolar yaşadım ve burada oynamaktan sahiden keyif aldım. Burada oynadığımdan ötürü mesleğim ismine çok memnunum.

Fiorentina’da forma giydiğinde Fenerbahçe’ye transfer olacağına yönelik haberler çıkmıştı. O periyotta Fenerbahçe’den teklif aldınız mı?

Fiorentina’dan ayrılırken Fenerbahçe’den teklif aldığımı hatırlamıyorum. O an beni arayan öteki bir Türk kulübü vardı. Türkiye’ye gelmeyi kabul etmedim zira birebir vakitte daha evvel şampiyonluk yaşadığım ve çok memnun olduğum Palmerias’a geri dönmek için teklif almıştım.

“TRABZONSPOR’DA TAKIM OLARAK TARİH YAZMIŞTIK, BU TÜRLÜ BİR MEMNUNLUK YAŞAMADIM”

Trabzonspor’da şampiyonluk yaşadınız. Şampiyon olduğunuz dönemle ilgili hislerini anlatır mısın?

Hayatımda şampiyon olduğumuz o geceki kadar büyük bir memnunluk yaşamamıştım. Grup olarak tarih yazdık ve grubun bir modülü olduğum için kendimi keyifli ve onurlu hissediyorum. Ebedi hatıralar!

“TRABZONSPOR TARAFTARI ŞAHANEYDİ, BİZİM 12.OYUNCUMUZDU”

Coşkusuyla ekibine dayanak olan Trabzonspor taraftarı hakkında ne düşünüyorsun? Trabzonspor taraftarıyla enteresan bir anınız oldu mu?

Trabzonspor taraftarı şahaneydi. Geçen yılki şampiyonluk yarışımızda bir deplasman maçını kaybetmiştik. Yenilginin kederiyle Trabzon’a döndüğümüzde taraftarlarımızın bizi havaalanı çıkışında beklediğini hatırlıyorum. Bu inanılmazdı zira onlar itimadımızı geri verdi ve bize kimin için oynadığımızı gösterdi. Taraftarın bu tavrı, bizi bilhassa iç saha maçlarındaki performansımızla şampiyonluğa ulaştırdı. Trabzonspor taraftarı, bizim 12. oyuncumuzdu.

“ABDULLAH AVCI, ÇALIŞMALARIYLA TARAFTARLARIN TAKDİRİNİ HAK ETTİ”

Trabzonspor’u 38 yıl sonra Harika Lig’de şampiyonluğa ulaştıran deneyimli antrenör Abdullah Avcı’nın idaresiyle ilgili neler söylemek istersin?

Abdullah Hoca ile çalışmaktan sahiden keyif aldım. Bana her vakit büyük bir hürmetle davrandı ve rastgele bir mevzu hakkında konuşmaya açıktı. O çok tecrübeli ve Harika Lig’i yeterli biliyor. Abdullah Avcı, çalışmalarından ötürü taraftarların takdirini hak etti ve ben onun şampiyonluk yaşamasına yardım ettiğim için çok memnunum.

“ABDULLAH AVCI’NIN İSTİFASINA ÇOK ÜZÜLDÜM, MAKUS SONUÇLARDAN KENDİMİ SORUMLU HİSSEDİYORUM”

Sezona yine şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor, alınan sonuçların akabinde teknik yönetici Abdullah Avcı’yla geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Avcı’nın istifasını nasıl yorumluyorsun?

ABDULLAH AVCI’nın Trabzonspor’daki öyküsü çok hoştu. Abdullah Avcı’nın istifa etmesine çok üzüldüm zira oynattığı oyunların birçoklarında ben de oynadım ve makûs sonuçlardan da kendimi sorumlu hissediyorum. Lakin istifa etmeye karar vermesi için nedenleri vardı ve buna hürmet duyuyoruz.

Trabzonspor’un bu yılki gidişatından ötürü Trabzonspor Kulübü Lideri Ağaoğlu da istifa kararı almıştı. Eski lider Ahmet Ağaoğlu hakkında ne düşünüyorsun?

Beni Trabzonspor’a getiren, ailemle bir arada bu hisleri yaşamamı sağlayan Lider Ağaoğlu’na çok minnettarım. Bana her vakit çok güzel davrandı ve tüm hürmetimizi kazandı.

“KİLİT OYUNCULAR GRUPTAN AYRILDI, ŞAMPİYON EKİP FİİLEN DAĞILDI”

Geçen yıl Üstün Lig’de şampiyon olan Trabzonspor, bu yıl taraftarın beklentisini karşılayamadı. Trabzonspor’un bu yılki performansını nasıl yorumluyorsun?

Geçen dönemin şampiyonluğundan sonra bu yıl için yaratılan beklentiler çok yüksekti fakat kimi kilit oyuncular yaz periyodunda ekipten ayrıldı. Sakatlıklar nedeniyle uzun müddet gruptan başka kalan Dorukhan, Edin Visca, Marek Hamšík ve Bruno Peres üzere birçok kıymetli oyuncumuz eksikti. Bir kulüpte, kadronun temeli olarak kabul edilen oyunculardan biri yoksa çabucak hemen tıpkı devirde tüm oyuncuları kaybetmiş üzere aslında büyük bir eksiklik hissediliyor. Şampiyon kadro fiilen dağıldı. Bir kadrosu tekrar oluşturmak için çalışmak ve irtibat kurmak vakit alıyor. Harika Lig, çok güç ve şayet olumlu adımlar olmazsa öbür ekiplerin çabucak avantaj sağladığı, bu avantajı o kadrolardan geri almanın sıkıntı olduğu bir şampiyona.

“NWAKAEME VE CORNELİUS OYUNUMUZUN TEMEL KESİMLERİYDİ, GİTMELERİ BİZİ ETKİLEMİŞTİ”

Anthony Nwakaeme ve Andreas Cornelius üzere futbolcuların gidişi Trabzonspor’un bu sezonki performansını etkiledi diyebilir miyiz?

Kesinlikle etkiledi. Nwakaeme ve Cornelius, oyunumuz için temel parçalardı. İkisinin de büyük bir hayranıyım ve onlarla birlikte çalışmak benim için bir zevkti.

“UĞURCAN ÇAKIR HER VAKİT SAYGIYI HAK EDİYOR, ONA ÇOKLUKLA ‘DUVAR’ DİYORUM”

Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır, geçen yıl çok güzel bir performans sergileyerek şampiyonluğu getiren isimlerden biri olmuştu. Geçen yılki performansından uzak bir imaj çizen Uğurcan Çakır hakkında neler söylemek istersiniz?

Kaptanımız Uğurcan Çakır, sansasyonel bir adam. O çok profesyonel ve kulübü herkes üzere çok seviyor. Alanda gerçek mucizeler yaratarak kadrosu kurtardığı için her vakit hürmet görmeyi hak ediyor. Ben çoklukla ona “duvar” diyorum zira hiçbir şeyin geçmesine müsaade vermiyor. Ona çok hayranım.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.