SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

VakıfBank’ta zafer coşkusu! Guidetti ve Zehra Güneş’in şampiyonluk kelamları.. Tuğba Şenollu yeni adresini açıkladı!

VakıfBank’ta zafer coşkusu! Guidetti ve Zehra Güneş’in şampiyonluk kelamları.. Tuğba Şenollu yeni adresini açıkladı!Bayanlar CEV Şampiyonlar Ligi …

VakıfBank’ta zafer coşkusu! Guidetti ve Zehra Güneş’in şampiyonluk kelamları.. Tuğba Şenollu yeni adresini açıkladı!
Akacan The Mall
23.05.2022 00:02
0
A+
A-

VakıfBank’ta zafer coşkusu! Guidetti ve Zehra Güneş’in şampiyonluk kelamları.. Tuğba Şenollu yeni adresini açıkladı!
Bayanlar CEV Şampiyonlar Ligi Harika Finali’nde İtalya grubu Imoco Volley’i 3-1 yenen VakıfBank’ta Başantrenör Giovanni Guidetti ve oyuncular zaferi kıymetlendirdi.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Böyle bir kadroya sahip olduğum için memnunum. Grubum muazzam bir çaba ortaya koydu” dedi.

Bayanlar CEV Şampiyonlar Ligi Üstün Finali’nde İtalya grubu Imoco Volley’i 3-1 yenen VakıfBank, şampiyonluğa ulaştı. Böylelikle VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi tarihinde 5 şampiyonlukla en çok şampiyon olan grup unvanının sahibi oldu.

Akacan The Mall

Gayretin akabinde açıklamalarda bulunan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, bu türlü bir kadroya sahip olduğu için memnun olduğunu lisana getirdi. Kadrosunun muazzam bir gayret ortaya koyduğunu kaydeden Guidetti, “Takım olarak bugün gayret ettik. Sonucunda da şampiyonluğa ulaştık. VakıfBank işte bu gördüğünüz çalışan beşerler, onlar olmadan katiyen olmazdı” dedi.

“REKORLARI DÜŞÜNMÜYORUM”

Guidetti, CEV Şampiyonlar Ligi tarihinde 5 şampiyonlukla en çok şampiyon olan ekip unvanının sahibi olmaları tarafındaki soruya, “Rekorları düşünmüyorum. Ben grubumuzu düşünüyorum. 9-3 gerideydik öbür kadro olsa tie breaki beklerdi. Ancak hiç pes etmeyen ve dayanıklılığı olan bir grubum var” diye karşılık verdi.

“FİNALİN MOTTOSU BİR SONRAKİ SAYI, BİR SONRAKİ SETTİ”

Finalin mottosunun bir sonraki sayı, bir sonraki set olduğunu lisana getiren Guidetti, “O mantaliteyle çıktık. İki ekip da sahiden çok güçlüydü alanda. Birinci set diğer ikinci set öbür bir kısımdı fakat bunun sonucunda kazanan olduğumuz için mutluyuz” diye konuştu.

“TARAFTARLARIN İLGİSİ BİZİ ÇOK MEMNUN EDİYOR”

Guidetti, çabayı takip eden taraftarlar ile ilgili olarak ise “Burada bile Slovanya’da Avrupa’nın 4 bir yerinden gelen seyirciler vardı. Türkiye’de de salonlarımız doluyor. Onlar geldiği için biz de daha uygun oynamaya çalışıyoruz. İlgileri bizleri çok keyifli ediyor” halinde konuştu.

Guidetti son olarak 4 günlük bir tatil yapacağını ve ailesiyle İtalya’da olacağını kelamlarına ekledi.

Bayanlar CEV Şampiyonlar Ligi Harika Finali’nde İtalya takımı Imoco Volley’i 3-1 yenen VakıfBank, şampiyonluğa ulaştı. Müsabakanın akabinde VakıfBanklı voleybolcular Tuğba Şenoğlu, Melis Gürkaynak, Kübra Akman ve Zehra Güneş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

TUĞBA ŞENOĞLU: DÖNEMİN BAŞINDAN BERİ 5 KUPAYI HEDEFLİYORDUK 

Dönem başındaki gayelerini yakaladıklarını lisana getiren Tuğba Şenoğlu, “Sezonun başından beri 5 kupayı hedefliyorduk aslında. 5’inci kupa buydu. Aldığımız için çok memnunuz. Çok emek verdik, çok çalıştık. Aslında Ankara’da da Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda birebir ekiple oynadık. Orada çok yeterli uğraş ederek aldık. Artık de birebiri oldu. Çok keyifli ve gururluyum. Çok çalışıyorum, emeğimin karşılığını alıyorum” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL ASYA’YA GİDECEĞİM”

Gelecek yıl Asya Kıtası’nda forma giyeceği biçiminde gelen soru üzerine Şenoğlu, “Önümüzdeki yıl Asya’ya gideceğim. Ancak buraya gelmek istiyorum alışılmış ki” dedi. 

MELİS GÜRKAYNAK: ÜLKEMİZE BU KUPALARI GETİRDİĞİMİZ İÇİN KENDİMİZİ ÇOK GURURLU HİSSEDİYORUZ

Türkiye’ye kupaları kazandırdıkları için çok gururlu olduklarını söz eden kaptan Melis Gürkaynak, “Çok memnunuz. Bu dönem 5 kupa maksadımız vardı. 5’inci kupayı aldık. Onun için çok memnunuz. Bugün çok rahat bir uyku çekeceğiz. Ülkemize bu kupaları getirdiğimiz için kendimizi çok gururlu hissediyoruz” halinde konuştu.

“KARİYERİMİ BU TÜRLÜ NOKTALAMAK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Voleybol mesleğini bu türlü uygun noktalamanın kendisi için çok gurur verici olduğunu söyleyen Gürkaynak, “Sezonu bu türlü bitirip, mesleğimi bu türlü noktalamak benim için çok değerli, çok gurur verici. Ben voleybol hayatımda bir şey başardıysam VakıfBank sayesinde başardım. Hayatımda en çok gurur duyduğum şey VakıfBank’ın bu kadar yıl oynayabilmek ve sonrasında buranın kaptanı olabilmek. O yüzden kendimle gurur duyuyorum. Tüm VakıfBank’a çok teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı.

“FİZİKSEL VE MENTAL OLARAK ÇOK KOLAY OLMUYOR”

Üst üste kritik maçlar oynamanın zorluğu ile ilgili gelen soru üzerine Gürkaynak, şöyle konuştu:

“Diğer sporları çok bilmiyorum fakat voleybol bu türlü oluyor. Çok üst üste maçlar oynadığımız oluyor. Burada oynayan arkadaşlarımızın hepsi ulusal ekiplere gidip, tıpkı formda orada da performans gösterecekler. Fizikî ve mental olarak çok kolay olmuyor. Buna yeterli hazırlanıp, başarabiliyorsak, kupa kaldırabiliyorsak demek ki bunu çok uygun yapabiliyoruz.

KÜBRA AKMAN: ÜLKEMİZE BU KUPAYI BİR SEFER DAHA KAZANDIRDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MEMNUNUZ. 

5 kupanın hepsini alabilmek için çok çalıştıklarını lisana getiren Kübra Akman, “Gerçekten çok memnunuz, çok çalıştık biz bu kupayı alabilmek ve 5’te 5 yapmak için. Ülkemize bu kupayı bir sefer daha kazandırdığımız için çok memnunuz. Bunu sözlerle size anlatamam. Lakin sahiden çok çalıştık. Bizim gündüzümüz, gecemiz yok aslında. O yüzden 5 kupayı çok hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

ZEHRA GÜNEŞ: BİZİM ÜLKEMİZE DE BU YAKIŞIRDI

Türkiye’yi en güzel formda temsil ettiklerini söz eden Zehra Güneş, “Hedefimize ulaştığımız için çok memnunuz. 5 kupayı kaldırıp, Türkiye’ye dönmek bize çok büyük memnunluk ve gurur veriyor. Evvel Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası’nda aldığımız madalyalar, sonra Anadolu Efes’in şampiyonluğu artık de biz şampiyon olduk. Bizim ülkemize de bu yakışırdı. Tüylerim diken diken oldu. Çok memnunum. Kelam verdiğimiz üzere Türkiye’yi en âlâ, en yaraşır yerde temsil ediyoruz. Umarım bu ulusal kadronun başarısıyla devam eder ve amaçlarımıza ulaşırız” diye konuştu.

“UNUTAMAYACAĞIM BİR DÖNEM YAŞADIM”

Hayatı boyunca unutamayacağı bir dönem yaşadıklarını söyleyen Zehra Güneş, şu sözleri kullandı:

“Her maçıma son maçımmış üzere çıkıyorum. Ne olacağı aşikâr olmuyor. Bu maç, birtakım arkadaşlarımızla son maçımızdı. Eğlenerek, disiplinden kopmadan oynamaya çalıştık. Maksadımıza ulaştık. bu kadroya 5 kupayla bitirmek yakışırdı. Çok güç vakitlerden döndük, çok güç galibiyetler aldık. Geri dönüşlerimiz inanılmazdı. Bu kadroyla unutamayacağım bir dönem yaşadım. Bütün kadro arkadaşlarım, bütün staff hepsi inanılmaz karakterde beşerler. Hepsini tebrik ediyorum, çok seviyorum.”

“BU SALONUN BENDE ÇOK ÂLÂ ANILARI VAR”

Final müsabakasında durumu 2-1’e geldiğinde karamsarlığa kapılıp, kapılmadıkları sorulan Güneş, kelamlarını şöyle noktaladı:

“Bu final maçı 3-0 bitecek diye bir şey yok. Voleybol 3 set aldığında biter. Biz de daima bu mantalite ile oynadık. Disiplinden kopmadık. Sonuçta galibiyetle ayrıldık. Bu salonun bende çok yeterli anıları var. U23’te burada Dünya şampiyonu olmuştuk. Tekrardan, Slovenya altın seri olmaya devam ediyor. Çok memnunum.”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.