SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Üstün Lig’den çok sayıda kulüp PFDK’lık oldu! Dursun Özbek, Ali Koç, Jorge Jesus, Emre Belözoğlu…

Galatasaray Lideri Dursun Özbek sportmenliğe ters hareketleri, Fenerbahçe Lideri Ali Koç ise hakem hakkındaki açıklamaları sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedildi. Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus da hem Sevilla maçı sonrası açıklamaları hem de Alanyaspor maçında kart görmesi nedeniyle şuraya sevkedildi. 

Üstün Lig’den çok sayıda kulüp PFDK’lık oldu! Dursun Özbek, Ali Koç, Jorge Jesus, Emre Belözoğlu…
Akacan The Mall
22.03.2023 00:22
0
A+
A-

Süper Lig’den çok sayıda kulüp PFDK’lık oldu! Dursun Özbek, Ali Koç, Jorge Jesus, Emre Belözoğlu…
Galatasaray Lideri Dursun Özbek sportmenliğe alışılmamış hareketleri, Fenerbahçe Lideri Ali Koç ise hakem hakkındaki açıklamaları sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedildi. Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus da hem Sevilla maçı sonrası açıklamaları hem de Alanyaspor maçında kart görmesi nedeniyle şuraya sevkedildi. 

Süper Lig’den birçok lider, yönetici ve teknik adamın disiplin ve sevk nedenleri şöyle:

“Hukuk Müşavirliğince 21.03.2023 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Konseyine yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

Akacan The Mall

1- ARABAM.COM KONYASPOR Kulübünün 17.03.2023 tarihinde oynanan OTOMOBİLİM.COM KONYASPOR-GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Harika Lig karşılaşmasındaki saha olayları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. unsuru uyarınca, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 49. hususu uyarınca, yöntemsiz seyirci alınması nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 49. hususu uyarınca ve 6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle kadro halinde sportmenliğe ters hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 40. hususu uyarınca PFDK’ya sevkine,

ARABAM.COM KONYASPOR Kulübü antrenörü BRANIMIR MICOVICin tıpkı müsabakadaki sportmenliğe ters hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. hususu uyarınca 18.03.2023 tarihinden itibaren önlemli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

2- GALATASARAY A.Ş Kulübünün 17.03.2023 tarihinde oynanan OTOMOBİLİM.COM KONYASPOR-GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Harika Lig karşılaşmasındaki nahoş ve makus tezahüratı nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. hususu uyarınca, saha olayları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. unsuru uyarınca ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 49. unsuru uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

3- GALATASARAY A.Ş. Kulübünün 18.03.2023 ve 19.03.2023 tarihlerinde kulüp toplumsal medya hesabından yapılan paylaşımlar suretiyle sportmenliğe muhalif hareket nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. unsuru uyarınca PFDK’ya sevkine,

GALATASARAY A.Ş. Kulübü Başkanı DURSUN AYDIN ÖZBEKin 18.03.2023 ve 19.03.2023 tarihlerinde kulüp toplumsal medya hesabından yapılan paylaşımlar suretiyle sportmenliğe alışılmamış hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. unsuru uyarınca önlemsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

4- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübünün 18.03.2023 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-İSTANBULSPOR A.Ş Spor Toto Muhteşem Lig karşılaşmasındaki yakışıksız ve makus tezahüratı nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. unsuru uyarınca PFDK’ya sevkine,

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü antrenörü BAYRAM KADİR BEKTAŞın tıpkı müsabakadaki talimatlara alışılmamış hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. unsuru ile Akreditasyon Talimatının 7/1-e hususu uyarınca önlemsiz olarak PFDK’ya sevkine,

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü antrenörü ŞEREF ÇİÇEKin birebir müsabakadaki talimatlara muhalif hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. unsuru ile Akreditasyon Talimatının 7/1-e hususu uyarınca önlemsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

5- VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübünün 19.03.2023 tarihinde oynanan VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Muhteşem Lig karşılaşmasındaki talimatlara ters hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 46. hususu ile Harika Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatının 9. hususu uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

6- MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Kulübü teknik sorumlusu EMRE BELÖZOĞLUnun 19.03.2023 tarihinde oynanan VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Üstün Lig müsabakasındaki hakaretleri nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. unsuru uyarınca 20.03.2023 tarihinden itibaren önlemli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

7- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübünün 19.03.2023 tarihinde oynanan CORENDON ALANYASPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Harika Lig karşılaşmasındaki nahoş ve berbat tezahüratı nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. hususu uyarınca ve kulüp resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamalar ile kulüp toplumsal medya hesabından yapılan paylaşımlar suretiyle hakem ve başka karşılaşma vazifelileri hakkında açıklamalar nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. hususu uyarınca PFDK’ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü Başkanı YILDIRIM ALİ KOÇun karşılaşma devre ortası ve sonrasında kulüp toplumsal medya hesabından yapılan paylaşımlar suretiyle hakem ve öteki karşılaşma vazifelileri hakkında açıklamalar nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. hususu uyarınca önlemsiz olarak PFDK’ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü idarecisi BURAK ÇAĞLAN KIZILHANın karşılaşma sonrası kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalarında yer alan hakem ve öbür karşılaşma vazifelileri hakkında açıklamalar nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. unsuru uyarınca önlemsiz olarak PFDK’ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu JORGE FERNANDO PINHEIRO DE JESUSun tıpkı müsabakadaki sportmenliğe karşıt hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. hususu uyarınca 20.03.2023 tarihinden itibaren önlemli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

8- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu JORGE FERNANDO PINHEIRO DE JESUSun 16.03.2023 tarihli basın toplantısındaki açıklamaları suretiyle sportmenliğe ters hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. unsuru uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

9- CORENDON ALANYASPOR Kulübü Başkanı HASAN ÇAVUŞOĞLUnun 20.03.2023 tarihinde medyaya yapmış olduğu açıklamalarında yer alan hakem ve öbür karşılaşma vazifelileri hakkında açıklamalar nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. hususu uyarınca önlemsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.”

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.