SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sinema üzere gece! Tarihi yıkım, büyük dram ve rekorlar… Bir dakikada inanılmazı başardı…

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sinema üzere gece! Tarihi yıkım, büyük dram ve rekorlar… Bir dakikada inanılmazı başardı…UEFA Şampiyonlar Ligi’nde …

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sinema üzere gece! Tarihi yıkım, büyük dram ve rekorlar… Bir dakikada inanılmazı başardı…
Akacan The Mall
27.10.2022 08:52
0
A+
A-

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sinema üzere gece! Tarihi yıkım, büyük dram ve rekorlar… Bir dakikada inanılmazı başardı…
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5. hafta heyecanı tamamlandı. Barcelona’nın tarihi bir yıkım yaşadığı gecede Atletico Madrid dramatik sona pürüz olamadı. Muhammed Salah yeniden rekor kırarken Porto kalecisi Diogo Costa bir dakikada neredeyse imkansızı başardı. İşte sinema üzere gecede yaşananlar…

Avrupa futbolunun kulüpler seviyesindeki en kıymetli tertibi olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde beşinci hafta heyecanı A, B, C ve D kümelerinde oynanan maçlarla tamamlandı.

A Kümesi’nde Liverpool, deplasmanda Ajax’ı 3-0 mağlup ederek son 16 cinsine kalmayı garantiledi. Merseyside temsilcisine galibiyeti getiren golleri 42. dakikada Muhammed Salah, 49. dakikada Darwin Nunez ve 52. dakikada Harvey Elliott kaydetti.

Akacan The Mall

Ajax karşısında 1 gol ve 1 asistle oynayan Muhammed Salah, turnuva tarihinde İngiliz kulüplerinde Ryan Giggs ve Thierry Henry’nin akabinde skora en çok tesir eden (39 gol, 12 asist) üçüncü oyuncu olarak kayıtlara geçti.

HALİL UMUT MELER DÜDÜK ÇALDI, SIMEONE’NİN OĞLU TARİHE GEÇTİ

Grubun bir başka maçında ise liderlik koltuğunda oturan ve son 16 tipine kalmayı daha evvel garantileyen Napoli, Giovanni Simeone (2) ve Leo Östigard’ın attığı gollerle Rangers’ı 3-0 devirdi. İtalyan temsilcisi böylelikle 5’te 5 yapmış ve namağlup liderliğini perçinlemiş oldu.

Halil Umut Meler’in düdük çaldığı gayrette rakip fileleri iki defa sarsan Giovanni Simeone, babası Diego Simeone’nin akabinde Şampiyonlar Ligi’ndeki birinci 4 maçında 4 gol atan ikinci Arjantinli futbolcu olarak tarihe geçti.

ATLETICO MADRID’DEN DRAMATİK VEDA

B Kümesi’nde Bayer Leverkusen, deplasmanda Atletico Madrid ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun akabinde birebir kümede ikinci sırada yer alan Porto, son 16 çeşidine ismini yazdırmayı garantiledi. Portekiz takımı ayrıyeten başkan Club Brugge’u 4-0 mağlup ederek rakibine birinci yenilgisini tattırmış oldu.

Bayer Leverkusen karşısında 90+8. dakikada penaltı kazanan Atletico Madrid, Yannick Carrasco ile son 16 çeşidi biletine çok yaklaştı. Belçikalı futbolcunun kaçırdığı penaltıda dönen topta bir kere daha gol arayan Atletico Madrid, bu sefer üst direğe takıldı. Konumun devamında maçın bitmesiyle İspanyol devi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden elendi. Bayer Leverkusen’in üçüncülük umutları ise Club Brugge ile oynayacağı son maça kaldı.

BİR DAKİKADA İKİ PENALTI KURTARDI

Öte yandan Club Brugge’u 4-0 mağlup etmeyi başaran Porto’da kaleci Diogo Costa, Belçika temsilcisi karşısında bir dakika içinde iki penaltı kurtardı. Tecrübeli eldiven, 50. dakikada Noa Lang’ın kullandığı penaltıda gole müsaade vermedi. Karşılaşmanın hakemi Michael Oliver, vuruş öncesinde ihlal olduğu gerekçesiyle penaltıyı tekrarlattı lakin Costa yeniden kurtardı.

BAYERN MÜNİH, BARCELONA’YA ACIMADI

C Kümesi’nde bir üst cinse evvelden ismini yazdıran Bayern Münih, Camp Nou Stadı’nda konuk olduğu Barcelona’yı 10. dakikada Sadio Mane, 31. dakikada Eric Maxim Choupo-Moting ve 90+5. dakikada Benjamin Pavard’ın golleriyle 3-0 mağlup etti ve küme liderliğini garantiledi.

Bayern Münih Teknik Yöneticisi Julian Nagelsmann, Jose Mourinho’yu (3) geride bırakarak Şampiyonlar Ligi tarihinde Barcelona’yı dört kere mağlup eden birinci çalıştırıcı oldu.

INTER BİLETİ KAPTI, BARCELONA ELENDİ

Grubun bir başka kritik maçında ise Inter, Viktoria Plzen’i 4-0 mağlup etti. Milano ekibinnin galibiyet gollerini 35. dakikada Henrikh Mkhitaryan, 42 ve 66. dakikalarda Edin Dzeko ve 87. dakikada Rumelu Lukaku kaydetti.

Alınan bu sonucun akabinde Inter, puanını 10’a yükselterek bir üst çeşidi garantiledi. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Barcelona’nın ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edeceği katılaştı.

BARCELONA, 24 yıl sonra birinci sefer üst üste iki dönem Şampiyonlar Ligi’ne küme basamağında veda etti.

D KÜMESİ’NDE İŞLER SON HAFTAYA KALDI

D Kümesi’nde Tottenham, alanında konuk ettiği Sporting Lizbon ile 1-1 berabere kaldı. Portekiz grubunun 22. dakikada Marcus Edwards ile 1-0 öne geçtiği müsabakada İngiltere temsilcisine bir puanı getiren golü, 80. dakikada Rodrigo Bentancur kaydetti.

CONTE ÇILDIRDI, KIRMIZI KART GÖRDÜ

Tottenham’da 90+5. dakikada Harry Kane’in attığı gol, VAR incelemesinin akabinde ofsayt gerekçesiyle iptal edildi ve duruma itiraz eden İtalyan teknik yönetici Antonio Conte, kırmızı kart gördü.

Grubun bir başka maçında ise Eintracht Frankfurt, alanında ağırladığı Marsilya’yı 2-1 mağlup etti. Bu sonucun kümede üst tıp heyecanı, son haftaya taşındı. 8 puanlı Tottenham’ın liderlik koltuğunda oturduğu kümede ikinci Sporting Lizbon ve Eintracht Frankfurt’un 7’şer puanı bulunuyor. Son sıradaki Marsilya’nın puanı ise 6… Son hafta Marsilya alanında Tottenham’ı konuk ederken; Eintracht Frankfurt, Sporting Lizbon deplasmanına konuk olacak.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.