SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

UEFA Avrupa Ligi’nde nefes kesen gece! Sürprizler ve skandallar… Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic’e saldıran taraftar pişman oldu… Elinden sıkıntı aldılar…

Avrupa futbolunun kulüpler seviyesindeki iki numaralı tertibi olan UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 çeşidine kalan gruplar belirli oldu. Sevilla’yı 2-0 yenen PSV, bu skora karşın elenmekten kurtulamazken PSV taraftarı, Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic’e saldırdı fakat bu yaptığına pişman oldu. İşte heyecan dolu gecede yaşananlar…

UEFA Avrupa Ligi’nde nefes kesen gece! Sürprizler ve skandallar… Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic’e saldıran taraftar pişman oldu… Elinden sıkıntı aldılar…
Akacan The Mall
24.02.2023 09:06
0
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi’nde nefes kesen gece! Sürprizler ve skandallar… Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic’e saldıran taraftar pişman oldu… Elinden sıkıntı aldılar…
Avrupa futbolunun kulüpler seviyesindeki iki numaralı tertibi olan UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 çeşidine kalan gruplar aşikâr oldu. Sevilla’yı 2-0 yenen PSV, bu skora karşın elenmekten kurtulamazken PSV taraftarı, Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic’e saldırdı lakin bu yaptığına pişman oldu. İşte heyecan dolu gecede yaşananlar…

Avrupa futbolunun en değerli ikinci tertibi UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Tipi Play-Off ikinci maçları tamamlandı. Bol gollü geceye PSV Eindhoven – Sevilla maçında yaşanan skandal damga vurdu.

MANU GERİ DÖNDÜ, BARCELONA VEDA ETTİ

Akacan The Mall

Turnuvanın en çok merak edilen eşleşmesinde Manchester United ile Barcelona karşı karşıya geldi. Old Trafford’da oynanan maçı Manchester United 2-1 kazandı ve toplamda 4-3’lük skoru elde ederek son 16 çeşidine ismini yazdırmayı başardı.

İspanya’da birinci gayrette kazanan çıkmamıştı ve gayret 2-2 berabere bitmişti. Old Trafford’da oynanan rövanş maçı ise geri dönüşe sahne oldu. BARCELONA, yıldız golcüsü Robert Lewandowski ile penaltıdan gol bularak maçın başında 1-0 öne geçti ve soyunma odasına galip gitti. İkinci yarıda ise Erik cilt Hag’in kadrosu geri dönüşe imza attı. Manchester United, 47. dakikada Fred ve 73. dakikada Antony ile bulduğu gollerle 2-1 kazanarak cins biletini kaptı.

ANGEL DI MARIA GÖSTERİ YAPTI

Heyecan dolu gecede Nantes ile Juventus kozlarını paylaştı. Stade de la Beajoire’da oynanan çabada siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller 5, 17 (pen.) ve 78’de Angel Di Maria’dan geldi. Konut sahibinde Nicolas Pallois, 17. dakika kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu sonuçla Juventus ismini son 16 cinsine yazdırdı.

KAZANANI PENALTILAR BELİRLEDİ

Monaco ile Bayer Leverkusen eşleşmesinin galibini penaltı atışları belirledi. Almanya’daki birinci maçı Monaco 3-2’lik skorla kazanmıştı. II. Louis Stadyumu’nda oynanan rövanş çabasının olağan müddeti, 13. dakikada Wirtz, 21. dakikada Palacios ve 58. dakikada Adli’nin golleriyle 3-2 Bayer Leverkusen lehine sona erdi. Monaco’nun gollerini 19. dakikada penaltıdan Ben Yedder ve 84. dakikada Embolo attı. Müsabakanın uzatma devrelerinde gol sesi çıkmayınca kazananı penaltılar belirledi. Seri penaltı atışlarında rakibine 5-3 üstünlük kuran Bayer Leverkusen, ismini son 16 cinsine yazdırdı.

UNION BERLİN’İN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

Union Berlin alanında Ajax’ı konuk etti. Hollanda’da oynanan birinci maç 0-0 berabere biterken Berlin takımı Almanya’ya avantajla dönmeyi başarmıştı. Gayretin birinci yarısında Union Berlin, Robin Knoche ile penaltıdan golü buldu. Devreye girmeden Alman takımı, Josip Juranovic ile tekrar gol bularak birinci yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarının başında ise Ajax, Mohammed Kudus ile karşılık verdi. Lakin Union Berlin maça tartısını koymaya devam etti ve Danilko Doekhi ile farkı tekrar 2’ye çıkardı. Ajax’ta Edson Velazquez 90. dakikada kırmızı kart görerek grubunu 10 kişi bıraktı. Çabada diğer gol sesi çıkmazken Union Berlin, toplamda 3-1’lik skorla tipi geçen taraf oldu.

ROMA CİNS BİLETİNİ KAPTI

Roma, alanında Salzburg’u 2-0 yenerek çeşit atladı. Maçın 33. dakikasında Belotti ile öne geçen Roma, 40’da Dybala ile farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda skoru tutmayı başaran İtalyan takımı, alandan 2-0’lık üstünlükle ayrılmayı başardı.

SHAKHTAR PENALTILARLA GÜLDÜ

Roazhon Park’ta oynanan ve uzatmalara giden Rennes – Shakhtar Donetsk -maçının olağan müddeti 2-1 Rennes’in üstünlüğüyle sona erdi. Rennes’in gollerini 82. dakikada Karl Ekambi ve 106. dakikada Ibrahim Salah kaydetti. Shakhtar’ın golünü 119. dakikada Belocian (K.K) attı. Birinci maçı Shakhtar’ın 2-1 kazanması sebebiyle uğraş penaltılara gitti. Penaltı atışlarında Shakhtar, Rennes’i 5-4 mağlup etti ve ismini son 16’ya yazdırdı.

SPORTING YANILGI YAPMADI

Sporting, Midtjylland ile kozlarını paylaştı. MCH Arena’da oynanan maçı Sporting 4-0 kazandı. Konuk gruba galibiyeti ve çeşit biletini getiren golleri 21. dakikada Coates, 50 ile 77. dakikalarda Pote ve 85. dakikada Gartenmann (K.K) kaydetti. Kritik maçta Midtjylland’da Da Silva, 36 ve 38. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonucu kırmızı kart görerek kadrosunu 10 kişi bıraktı.

SEVILLA TIP ATLADI

Gecenin bir başka maçında PSV ile Sevilla karşı karşıya geldi. Phillips Stadion’da oynanan çabayı mesken sahibi takım 77. dakikada Luuk de Jong ve 90+5’te Fabio Silva’nın golleriyle 2-0 kazandı. Lakin alanındaki birinci çabadan 3-0 galip ayrılan Endülüs grubu, ismini son 16 cinsine yazdırmasını bildi.

KALECİYE SALDIRDIĞINA PİŞMAN OLDU

Bir PSV taraftarı, maçta son düdükten sonra alana girerek Sevilla kalecisi Marko Dmitrovic’e saldırdı. Akına uğrayan Sevilla’nın 34 yaşındaki 1.94 uzunluğundaki Sırp kalecisi, kendisine vurmaya çalışan taraftarı adeta etkisiz hale getirdi. Akabinde alana giren güvenlik vazifelileri saldırganı saha dışına çıkardı.

Saldırgan taraftarın darbesine karşın yıkılmayan tecrübeli kaleci, kendisine saldıran holiganı yere düşürdü. İki kadronun futbolcuları, taraftarı kalecinin elinden adeta güç kurtardı.

Maçın akabinde yaşanan olayla ilgili konuşan Marko Dmitrovic, “Bana vurdu, kendimi savunmak zorundaydım. Hayatımda hiç hengame etmedim diyebilirim, fakat ben de ona vurmak istedim. Kendimi nasıl savunacağımı biliyorum” açıklamasını yaptı.

 

 

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.