SON DAKİKA
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?
Tepebaşı’nda bugün 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Türk futbol tarihinin en geniş kapsamlı yardım kampanyası start alıyor! ‘Omuz Omuza’ Türkiye ile depremzedeler meskenlerine kavuşacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF, Kulüpler Birliği Vakfı ve beİN Medya’nın ortaklaşa düzenlediği ‘Omuz Omuza’ dayanışma ve yardım kampanyasının canlı yayınına Harika Lig’deki kulüplerin liderleri, teknik yöneticileri ve futbolcuları şahsen katılacak. Guardiola, Wenger, Klopp, Hagi, Alex de Souza, İlkay Gündoğan, Livakovic üzere ünlü isimler de görüntülü iletilerle depremzedelere seslenecek. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, sarsıntı bölgesindeki vatandaşların barınma gereksinimleri için kullanılacak.

Türk futbol tarihinin en geniş kapsamlı yardım kampanyası start alıyor! ‘Omuz Omuza’ Türkiye ile depremzedeler meskenlerine kavuşacak
Akacan The Mall
01.03.2023 07:23
0
A+
A-

Türk futbol tarihinin en geniş kapsamlı yardım kampanyası start alıyor! ‘Omuz Omuza’ Türkiye ile depremzedeler meskenlerine kavuşacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF, Kulüpler Birliği Vakfı ve beİN Medya’nın ortaklaşa düzenlediği ‘Omuz Omuza’ dayanışma ve yardım kampanyasının canlı yayınına Harika Lig’deki kulüplerin liderleri, teknik yöneticileri ve futbolcuları şahsen katılacak. Guardiola, Wenger, Klopp, Hagi, Alex de Souza, İlkay Gündoğan, Livakovic üzere ünlü isimler de görüntülü iletilerle depremzedelere seslenecek. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, zelzele bölgesindeki vatandaşların barınma gereksinimleri için kullanılacak.

Yüreğimizi yakan Kahramanmaraş merkezli zelzele felaketleri sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Üstün Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Kümesi ana paydaşlığında düzenlenen ‘Omuz Omuza’ dayanışma ve yardımlaşma kampanyasının startı bugün 20.00-01.00 saatleri ortasında yapılacak canlı yayın ile verilecek. BeiN Sports, A Spor, Tivibu Spor, TV 8,5 ve Sports TV’nin ortak canlı yayınla gerçekleştireceği kampanya, kulüp televizyonlarının yanı sıra TRT Radyo, Radyo Gol, Radyospor, Lig Radyo’dan naklen yayınlanacak. Ayrıyeten birçok dijital medya kanalı da geceyi canlı olarak izleyicilerine aktaracak.

TERİM, DENİZLİ, VURAL VE VOLKAN DEMİREL DE CANLI YAYINDA

Akacan The Mall

‘Omuz Omuza’ dayanışma ve yardım kampanyasının startının verileceği program, Türk futbol tarihinin en geniş iştirakli tertibi olacak. TFF Lideri Mehmet Büyükekşi, Üstün Lig kulüplerinin liderleri, teknik yöneticileri, futbolcular, hakemler, Ampute ve Bayan ulusal gruplarının yanı sıra zelzeleden en fazla ziyan gören futbol kulübü olan Hatayspor’dan teknik yönetici Volkan Demirel, antrenörler Gökhan Zan, Ekrem Ekşioğlu, Gökhan Kağıtçıoğlu ve Osman Ateş de geceye katılacak. Türk futbolunun efsane teknik yöneticilerinden Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Yılmaz Vural da tarihi programın iştirakçileri ortasında yer alacak.

SÜPER LİG KADROLARI 15 HAZİRAN’A KADAR 13 ÖZEL MAÇ YAPACAK

Kariyerlerinin kıymetli kısmını Avrupa’da geçiren Arda Turan ve Nihat Kahveci’nin de katılacağı ‘Omuz Omuza’da, Pep Guardiola, Arsene Wenger, Jürgen Klopp, Gheorghe Hagi, Alex de Souza, İlkay Gündoğan ve Dominik Livakovic’in ortalarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim görüntülü iletilerle afetzedelere seslenecek. Stüdyoda bulunan Türk futbolcular telefonların başında yapılan yardımları alacak. Kampanya çerçevesinde 15 Haziran’a kadar Muhteşem Lig kadroları 13 özel maç yapacak. Geceden ve 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya müddetinde elde edilecek gelir sarsıntı bölgesindeki vatandaşların süreksiz barınma (konteyner) ve kalıcı barınma (konut) muhtaçlıklarının karşılanması için kullanılacak.

LUKA MODRiC DE ‘OMUZ OMUZA’ DEDi

Hırvatistan Ulusal Takımı’nın kaptanı Luka Modric, 2022 Dünya Kupası’ndaki Fas maçında giydiği formayı, geliri depremzedeler için kullanılmak üzere Türkiye’nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran’a teslim etti. Büyükelçi Kıran, Modric’in yanı sıra Hırvatistan’ın öbür yıldız oyuncularından Dominik Livakovic ve Josko Gvardiol’un da Dünya Kupası’nda giydikleri formaları kendilerine teslim ettiklerini belirterek, “Bu formaları ‘Omuz Omuza’ kampanyasına takviye olmak için göndereceğiz. Hırvatistan halkı, depremzedeler için büyük bir dayanışma gösteriyor” dedi. Modric de görüntü bildirisinde, “Tüm Türk dostlarıma selamlar. Bu sıkıntı vakitlerde size güç ve dualarımı yolluyorum. Güçlü kalın. Sizinleyiz ve sizler için dua ediyoruz” tabirlerini kullandı.

FUTBOL DÜNYASININ DEV İSiMLERi CANLI YAYINDA BULUŞACAK

BAŞKANLAR: 

Mehmet Büyükekşi (TFF), Lale Orta (MHK), Ahmet Parıltı Çebi (Beşiktaş), Ali Koç (Fenerbahçe), Dursun Özbek (Galatasaray), Ahmet Ağaoğlu (Trabzonspor), Memik Yılmaz (Gaziantep), Göksel Gümüşdağ (Başakşehir), Fatih Özgökçen (Konyaspor), Mecnun Otyakmaz (Sivasspor), Nahid Ramazan Yamak (Giresunspor), Aziz Çetin (Antalyaspor), Tarık Aksar (Ümraniyespor), Hasan Çavuşoğlu (Alanyaspor), Fatih Saraç (Kasımpaşa), Ali Çamlı (Kayserispor), Süleyman Hurma (Karagümrük), Faruk Koca (Ankaragücü), Ecmel Sarıalioğlu (İstanbulspor).

TEKNiK Yöneticiler: 

Stefan Kuntz (A Ulusal Erkek Futbol Takımı), Necla Güngör Kırağası (A Ulusal Bayan Futbol Takımı), Şenol Güneş (Beşiktaş), Jorge Jesus (Fenerbahçe), Okan Buruk (Galatasaray), Abdullah Avcı (Trabzonspor), Volkan Demirel (Hatayspor), Erdal Güneş (Gaziantep), Recep Uçar (Ümraniye), Fatih Tekke (İstanbul), İstek Çalımbay (Sivasspor), Vincenzo Montella (Adana Demirspor), Çağdaş Atan (Kayserispor), Andrea Pirlo (Karagümrük), Sedat Ağçay (Ankaragücü), Selçuk İnan (Kasımpaşa), Hakan Keleş (Giresunspor), Nuri Şahin (Antalyaspor), Emre Belözoğlu (Başakşehir).

ÖZEL KONUKLAR: 

Fatih Terim, Mustafa Denizli, Ersun Yanal, Yılmaz Vural, Nihat Kahveci, Arda Turan. Ayrıyeten; Harika Lig futbolcuları, hakemler ve Profesyonel Futbolcular Derneği Lideri Saffet Akyüz.

FUTBOLCULAR:

Cenk Tosun, Alexandru Maxim, Atiba Hutchinson (Beşiktaş), Altay Bayındır, Arda Güler, Enner Valencia, Attila Szalai (Fenerbahçe), Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Bafetimbi Gomis (Galatasaray), Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Bakasetas (Trabzon).

OMUZ OMUZA’YA KATKIDA BULUNMAK iSTEYENLER NE YAPMALI?

SMS kampanyaya dayanak olmak isteyenler tüm operatörlerden ‘Destek’ yazıp 8332’ye SMS göndererek 50 TL’lik bağışta bulunabilecekler.

Bu gece açılacak ‘omuzomuza. org’ internet sitesi üzerinden hem kart ile hem de havale ve EFT ile bağış yapılabilecek.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.