SON DAKİKA
“Ercan Havalimanı, Ramazan Bayramı Süresince 749 Uçağa ve Binlerce Yolcuya Hizmet Verecek”
30 Ocak Döviz Kurları – KIBRIS HABER
Güzellik ve SPA Merkezinde, sauna odası alev aldı! – KIBRIS HABER
Tabipler Birliği, Çalışma Bakanlığı’nı eleştirdi! – KIBRIS HABER
15 yaşındaki kızı taciz etmişti, işine son verildi! – KIBRIS HABER
Birçok noktada sel baskını yaşayacağız! – KIBRIS HABER
Ufuk Tomson mezarı başında anıldı! – KIBRIS HABER
Borsa’da yükseliş – KIBRIS HABER
29 Ocak Petrol Fiyatı – KIBRIS HABER
THY uçağına yıldırım isabet etti! – KIBRIS HABER
Sterlin 39’a dayandı! – KIBRIS HABER
Özersay, Rum lideri Hristodulides’i eleştirdi! – KIBRIS HABER
KKTC’yi soğuk ve karlı bir hafta bekliyor! – KIBRIS HABER
Rauf Raif Denktaş 100 yaşında! – KIBRIS HABER
Rum Yönetiminden Kıbrıslı Türklere yönelik 14 maddelik paket! – KIBRIS HABER
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığından önemli duyuru! – KIBRIS HABER
Kuaför, 15 yaşındaki kızı taciz etti! – KIBRIS HABER
Temizlediği evleri soydu! – KIBRIS HABER
Kasaplar Birliği eylem yaptı! – KIBRIS HABER
Bakanlar Kurulu toplandı! Gözler görüşme sonrası yapılacak açıklamaya çevrildi – KIBRIS HABER
Beyköy Tatbikat alanında atış yapılacak! – KIBRIS HABER
Oğuz: İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nüfusu muteber kabul etmeliyiz 
Soğuk ve yağmurlu hava etkili oluyor
İskele’de olaylı gün
Meteoroloji kurumları arasındaki işbirliği arttırılacak
III. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi: Enflasyona sebep olan faktörler kamu yükü ve vergilerdir
‘Olmazsa olmaz’ Herkes hasta… Uzman isim uyardı! Üçlü virüs salgınıyla mücadele için…
Instagram takip isteklerinde yeni dönem! Yorum yağdı… “CV de gönderelim tam olsun”
Ülkede 2014 yılından bu yana kaçak yaşayan zanlılar, cezaevine gönderildi.
Burak Maviş: Yasanın süresi bitiyor, deprem fonundaki para nerede bekletilecek?

Turistler Pamukkale’ye akın etti

Turistler Pamukkale’ye akın ettiRamazan Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği kıymetli noktalardan biri de Pamukkale oldu …

Turistler Pamukkale’ye akın etti
Akacan The Mall
04.05.2022 09:07
0
A+
A-

Turistler Pamukkale’ye akın etti
Ramazan Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği kıymetli noktalardan biri de Pamukkale oldu.

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale travertenleri, şifa kaynağı kırmızı suyu ile Karahayıt ve tarihi yapılarıyla Pamukkale her devir revaçta olan bir ilçe. Bilhassa hafta sonu ile birleşen Ramazan Bayramı boyunca hem hayatlarını kentte sürdüren hem de kent dışından gelenlerin tercihi Pamukkale oldu. Dünyaca ünlü travertenleri görmek ve şifalı sularla dolu havuzlara girmek için gelen yerli ve yabancı turistler Pamukkale’yi tercih etti. Bazıları de Pamukkale travertenlerinin eteklerinde yer alan Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesislerinde vakit geçirmeyi tercih etti. Gölette bulunan balık ve ördekleri beslemeyi tercih eden turistlerin kimileri da kano cinsine çıktı. Pamukkale’nin yeni buluşma noktası olan Pamukkale Belediyesi Seyir Zirvesi Kent Ormanı da istek gören yerlerden oldu. Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanı unvanına sahip olan Pamukkale Belediyesi Seyir Zirvesi Kent Ormanı da on binlerce turisti ağırladı. Dağ kızağı, zipline üzere kısımlarıyla macera severlerin gözdesi olan Seyir Zirvesi, kenti farklı bir açıdan görmek isteyenlerin de uğrak noktası oldu. Çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri oyun alanlarının da olması vatandaşların ilgisini çekmesine neden oluyor. Ramazan Bayramı tatilinde Pamukkale’ye gelen vatandaşlar, ilçeye hayran kaldı.

Pamukkale’ye Aydın’dan gelen Mehmet Bayram, “Pamukkale çok hoş. Denizli turizm açısından da bir marka halinde. Hem Pamukkale hem de Seyir Tepesi’ni çok beğendim. Pamukkale’yi güzelleştiren Pamukkale Belediye Lideri Avni Örki ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Herkesin buraya gelip buraları gezmesini tavsiye ediyorum” dedi.

Akacan The Mall

Aydın İncirliova’dan gelen Melike Berkner ise “Daha evvel de gelmiştik. Bir defa daha gelmek istedik. Hoş bir mevsimde geldiğimizi düşünüyorum. Pamukkale her vakit çok hoştu, artık de hoş. Belediye hizmetlerini de beğendim. Herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Balıkesir’den gelen Yazgı Şahin, Pamukkale’ye kızının dersi için geldiklerini söyleyerek, “Bu vesile ile Pamukkale’ye gelmek bizi keyifli etti. Çok beğendim. Şifalı sulara ayaklarımızı sokma imkanı bulduk. Pamukkale’yi çok beğendim” dedi.

Denizlili Hasan Dönmez, Ramazan Bayramı tatilinde Seyir Tepesi’nde bir kere daha geldiklerini tabir ederek, “Burası çok hoş. Kent görünümü buradan çok farklı görünüyor. Çeşitli etkinlikler yapılabiliyor. Çok hoş bir kompleks olmuş. Epeyce büyük ve birçok etabı var. Burada âlâ vakit geçiriyoruz. Üretiminde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Lideri Avni Örki ise ilçenin hem tarihi hem de doğal hoşlukların bulunduğuna dikkat çekerek, “Pamukkale’miz her devir olduğu üzere yerli ve yabancı turistleri ağılıyor. Bilhassa Ramazan Bayramı tatili periyodunda ülkemizin dört bir yanından vatandaşlarımızı ilçemize bekliyoruz. Pamukkale travertenlerini yanı sıra termal şifalı suları ve Seyir Zirvesi ile Pamukkale her vakit görülmeye değen bir ilçe pozisyonunda. Seyir Zirvesi Kent Ormanı ise hem harika Denizli görüntüsü, hem de 7’den 70’e herkesin farklı vakit geçirebileceği kısımlarıyla konuklarını ağırlıyor. Pamukkale her mevsim hoşluğunu cömertçe bizlerle paylaşıyor. Ramazan Bayramının üçüncü günü bayta olmak üzere yılın her periyodunda yerli ve yabancı turistlerle Denizli’mizde yaşayan herkesi Pamukkale’mizde konuk etmekten onur duyacağız” diye konuştu.

Akacan The Mall
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.